çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Tamam sen evlenirsen şayet bulursan bir salak sen sahip çık tamam mı?Zira çok ihtiyacın olacak.Yaşattığını yaşarsın çünkü.

Çoğunuzunki ayakta uyutuyor diyorsun sen çok mu uyanıksın? Burada kafa patlatırken işsiz gibi, adam eşiyle sevişiyor, yiyor içiyor, sen de ikimiz de acı çekiyoruz diye kendini kandırıyorsun

Ne sahip çıkıcam ben kocama yaa, herkes seninki gibi karaktersiz mi? Herkes kendi uçkuruna sahip çıkar merak etme sen, bizi düşünme, kendi haline bak kaldı ki buradakiler ayakta falan uyutulmaz, aklımız yerinde şükür. Sana hep karısını ayakta uyutanlar denk gelmiş demek ki, ama dünya senin küçük çevrenden ibaret değil.

..................................................

Neymiş ablacığım derdiniz?
Burada hiç birimiz evli ahlaksız bir adam bir bekar kadına aşığım dediğinde ,adamın karısına “sahip çıksaymışsın kocana” demeyiz.

Afedersiniz de,adama “ sektir git lan” diyemediniz mi? Bugün aşkımdan ölsem evli adam bana aşık olmuş hahayt,karısı da sahip çıksaymış diye düşünemem. Daha hikayelerimiz bitmedi yani. Sizi kınamayalım ama siz elalemin karısını kınadınız kocasına sahip çıkmadı diye? O noolacak şimdi?

Şeyy Klasik metres olma yolundaki kadın cümlesi değilmi bu?

Ya kınamıyorum ama '' napcam böyle '' sorusunu ciddi soruyor olamazsınız değil mi? Ne yapmanız gerektiği çok açık ve net bunun söylenmesine dahi gerek yokken birde kafa karışıklığı yaşıyorsunuz.

Bunu her ilişki uzmanı söyler evli erkek eve gider unutur bide adam iyi oyuncuymuş göz yaşları vs çocuğu da vardır yazık bir kadın babasının gözyaşlarına kıyamadığı icin yuvası yıkılıp babasız kalacak o kadar düşünceli bir kadın ki erkeğin gözyaşlarına kıyamıyor ama yapılacağı yuvaya babasız bırakacağı çocuğa gozu yaşlı bir kadına acımıyor ama sorsak merhamet abidesi

Sizi eldivenle veya sırt kaşıyıcısıyla mı sevdiler daha önce de her ilgi başınızı döndürüyor? Hangi kadın istemez ki imiş, ben istemem. Evli barklı adam bile böyleyse neye göre güveneceksiniz? Reddetmek zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…