Doğru diyorsunuz, ilgi gösteren yoksa tabi, bi de üstüne ağlayan da altın değerinde olur.Secemiyosun ki böyle oldu iste
Bide adamın karısına sormak lazım sahipleniyormu diyeAyrıca niye sen evcil hayvan mısın?
Sahiplenmek ne ya??
Ben neden aldatiliyorum bu nasıl bi kafa.adama silah mi tuttum gel beni sev diyeAllah ikinizi de nasıl biliyosa öyle yapsın. İnşallah bi gün sen de aldatılırsın.
Füze at fuzeeeeBurada kınamayın diye konu açan herkes edebe aykırı davranıyordur ve kınanır. Ne diye konu açtınız ki? Gayet de ilişki halindesiniz yoksa ne cesaretle aşk itirafı yapılacak? Bir de günümüz ilişkilerini küçümsüyorsunuz, evlilerle beraber olmadıkları için mi? Günü birlik ilişki yaşayanlar bile sizden daha edeplidir, en azından iki tarafta bekarsa. Adam macera peşinde, aşık falan değil, inşallah karısı farkeder de donuna kadar alır. Allah bilir evde mutlu da değildir yazııııkevli olan eşini sevmiyorsa boşanır, ve evli insana aşık olunmaz, bu elde olan bir şeydir, hiç inanamam öyle aşka. Umarım layığınızı yaşarsınız, ve yaşattığınızı da yaşamanızı diliyorum. Metreslere hayatta acımam ve ne yaşarlarsa hakettiklerini düşünürüm. Resmen linç yemek için konu açmışsınız. Çünkü biz burada metresleri hiç sevmeyiz. Ne geçecek acaba elinize bu linçleri yiyince merak ediyorum
O çıkamamis sen sahip çık bari olgun sabiye abdbavsvsEşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Ben asla sevgili olmam ya buri de anlasin beniAllah'tan günümüzdeki soyutladiğin her ilişki evli adamlara değil yoksa bizler yanmıştık
Şunu da bi aklında tut evdekine saygısı olmayan bı adamın sana olan sahiplenmesi sadece hevesini alana kadar.
Ben size inanıyorum . Sizi zorla sandalyeye bağlayıp, hipnoz etmiştir. Sizin asla iradenizi kullanıp uzak durma imkanınız olmadı değil mi. Her şey bir anda olup bitiverdi. Siz de zaten hep böyle insanları kınardınız ama insan başına gelmeyince çok kolay konuşuyormuş. Değil mi. Buradakiler kadın ve aşk düşmanı olduğu için sizi anlamazlar. Asla metres değilsiniz sakın üzülmeyin. Kadının düşmanı yine kadın sonuçta. Siz aldırmayın buradakilere.Kendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdi
Aşık oldum yazmadın mı oraya acaba senBen zaten Bi ılişki yaşamıyorum onunla.yasamam da ben bu çektiğim acıdan nasıl kurtulcam onun derdindeyim
Ya hahaha ne metresi ne ilişkisi be ya . Yok öyle bisey .Füze at fuzeeee
Siz de kendinize sahip çıkın arkadaş! Yarın sizin eşiniz de elin kızına aşk ilan ederse görürsünüz dünya kaç bucakmış.Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Kiyamisu değil mi abdbsvsAğladı demek ha ahh canım kıyamam. Ağladıysa kessin aşık, ağlayan erkek bulmak kolay mı?Vah vah.
Acaba kuduz aşısındanmi başlasaSahiplenirse aşılarınızı yapmayı ihmal etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?