çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Burada kınamayın diye konu açan herkes edebe aykırı davranıyordur ve kınanır. Ne diye konu açtınız ki? Gayet de ilişki halindesiniz yoksa ne cesaretle aşk itirafı yapılacak? Bir de günümüz ilişkilerini küçümsüyorsunuz, evlilerle beraber olmadıkları için mi? Günü birlik ilişki yaşayanlar bile sizden daha edeplidir, en azından iki tarafta bekarsa. Adam macera peşinde, aşık falan değil, inşallah karısı farkeder de donuna kadar alır. Allah bilir evde mutlu da değildir yazıııık evli olan eşini sevmiyorsa boşanır, ve evli insana aşık olunmaz, bu elde olan bir şeydir, hiç inanamam öyle aşka. Umarım layığınızı yaşarsınız, ve yaşattığınızı da yaşamanızı diliyorum. Metreslere hayatta acımam ve ne yaşarlarsa hakettiklerini düşünürüm. Resmen linç yemek için konu açmışsınız. Çünkü biz burada metresleri hiç sevmeyiz. Ne geçecek acaba elinize bu linçleri yiyince merak ediyorum

Anladık bu gece illa beni banlattıracaksınız
Hemen yoruma geçeyim.

Şimdi size bir şey demeyeceğim. Çünkü evli adamın ağzına af buyurun zıçılması gerekiyor şu evrede. Terbiyesiz ahlaksız,evde karısı çorap istese almaz tipler dışarıda elalemin kızlarına ağlanıp aşk ilan ederler. Allah bildiği gibi yapsın bunlar gibileri.

Size gelince. Siz de adamın evli olduğunu biliyorsunuz,dolayısıyla ne yapmanız gerektiğini de bilmelisiniz. Beyninizle hareket edin,başka organlarınızla değil.

Füze at fuzeeee

O çıkamamis sen sahip çık bari olgun sabiye abdbavsvs

Allah'tan günümüzdeki soyutladiğin her ilişki evli adamlara değil yoksa bizler yanmıştık

Şunu da bi aklında tut evdekine saygısı olmayan bı adamın sana olan sahiplenmesi sadece hevesini alana kadar.
Ben asla sevgili olmam ya buri de anlasin beni

Kendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdi
Ben size inanıyorum . Sizi zorla sandalyeye bağlayıp, hipnoz etmiştir. Sizin asla iradenizi kullanıp uzak durma imkanınız olmadı değil mi. Her şey bir anda olup bitiverdi. Siz de zaten hep böyle insanları kınardınız ama insan başına gelmeyince çok kolay konuşuyormuş. Değil mi. Buradakiler kadın ve aşk düşmanı olduğu için sizi anlamazlar. Asla metres değilsiniz sakın üzülmeyin. Kadının düşmanı yine kadın sonuçta. Siz aldırmayın buradakilere.

Siz de kendinize sahip çıkın arkadaş! Yarın sizin eşiniz de elin kızına aşk ilan ederse görürsünüz dünya kaç bucakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…