çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Adamın acı çektiği falan yok işte bizde onu diyoruz. Hâlâ ikimizde acı çekiyoruz diyor ya.
Sen acı çekerken o karısıyla keyfine bakıyor.
Bu kadar basit.
Adamın karısı ile sevişirken bile ağladığını bilseydin bunu dediğine utanırdın hayin gadın.

Yani kusura bakmayın ama kadın erkek aynı ortamda bulunmuş, çalışmış, zaten belli bir yaşa gelmiş her yetişkin karşı cinse nasıl davranması gerektiğini, mesafeli olması gerektiğini bilir. Evli barklı adamı bırak bekar bile olsa çoğu kadın iş yerinde bir erkeğin kendisine böyle sulu şekilde yakın davranmasını kabul etmez, istemez.

Bu arada adamın gerçekten size aşık olduğunu, sizden hoşlandığına inanmadınız umarım. Çünkü iş yerinde böyle davranan adam kim bilir daha neler yapıyordur. Ayrıca madem sizi sahipleniyormuş sizin iş yerinde adınız çıkarsa ne kadar kötü duruma düşeceğinizi bilmiyor mu? Adam tamamen yalancı, zamparanın teki.

Sen önce milletin kocasına sarkmamayı öğren de karısına sonra akıl verirsi

Ne demişler bugün senin için başkasını bırakan yarın senin için başkasını birakir

Kinamayalim da ne yapalım.

"Ayyy ne güzel bir aşk tutulması yaşamışsiniz.
Herkese nasip olmaz böyle sahiplenilmek.
Maşallah "
?

Oldu mu?

Ne umuyorsunuz neden açıyorsunuz böyle konulari.
Kaos çıksın mı istiyorsunuzz, fake misiniz ?

Bu durumun toplumda ahlaksızlik, midesizlik, onursuzluk, şerefsizlik ve nicesi olduğunu siz de cooook iyi biliyorsunuz.

Eee , bunlari da demeyelim, kinamayalim istediniz.

İnsan kitlenip kalıyor.
Ne yazsam ki?

Siz kendinize yakıştırmışsiniz.

Sandığınız değer değil. Değersizlik..
Metres olmaya layık bulunmak. Ve metres olmak.

İnsanın hayatta düşeceği en rezil konumlardan biri.

Mübarek olsun

Ya adam niye acı çeksin sadece kandırılmaya açık kızları tavlamanın peşinde karısını sevmeyen adam boşanır zaten
Aynen öyle F*** body arıyor kendine karısı duysa topukları totoya carpa çarpa karısına kosacak :) guzelde rol yapıyor,ağlamış felan. Bu kadar asiksa karısını boşasın gelsin,bakalım bosuyor mu

Günümü ilişkilerini görüp soyutladım kendimi ilişkiden cümlesinden nasıl evli adama aşık olduma geldi cümle anlamadım.
Kendinizi tanımıyorsunuz hiç yazık.
Şimdi evli adamla aşık olsak da bir şey yaşamam diyerek kendinizi çok yüce bir iş yapmış gibi görüyorsunuz onu alt metinden anladım da.
Öncesinde dur dememişsiniz o ne olacak?
Konu fake diye düşünüyorum orası ayrı niye yazıyorum bilmiyorum

Arkadaşım aldatılmis aylarca. Onu öğrenene kadar gayet mutlu mesut yaşıyorlardı. Hatta kocası olan şerefli çocuklarını kendi annesine bırakıp iki günlük mini bir tatil bile ayarlamıştı.
Bir sekilde pisliği ortaya çıktı.
Onun metresi de sevgilim bana aşık, beni seviyor, evinde mutsuz diye kendini kandırıyordu muhtemelen.

Bu kısım komik oluyor sadece. Yoksa evli adamla ilişki yaşayın ister yaşamayı bizene. Hayatınızda size ilk ilgi gösteren erkeğin evli olması kötü bir şans sadece

Aynen öyle F*** body arıyor kendine karısı duysa topukları totoya carpa çarpa karısına kosacak :) guzelde rol yapıyor,ağlamış felan. Bu kadar asiksa karısını boşasın gelsin,bakalım bosuyor m

Yaaa, ama bu saatte açıyorlar konuları, sonra yanıyor buralar, ben hep kaçırıyorum. Zira gidip kocama sahip çıkmam gerek şu anda, offff
Valla arkadaşım git yat kocanın yanına sahip çık kocana.burayi yarın okusakta olur kocalarimiza sahip cikalim

. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı.
Şahsen benim hoşuma gitmez, evli baraklı herif niye benle ilgilensin? Adamın canına ot tıkarım.
Hem siz evcil hayvan mısınız ki sahiplenilmekten bu kadar keyif aldınız?
Kınamayın dediğiniz için kınamadan sadece sormak istedim.
Teşbihte hata olmaz derler.

Cok merak ettim hangi ilişkileri görüp kendinizi soyutladınız da sonra gidip evli bir adama aşık oldunuz. Keşke soyutlamasaydınız kendinizi belki doğru kişiye aşık olur başka bir kadının da yuvasına mâl olmazdınız.

Adama sen beni ne zannediyorsun diye çıkışacağınıza ilgisi hoşunuza gitmiş. Kimseyi kınamak bana düşmez ama oturup bi' aklınızı başınıza alın bence. Bu işin sonunu düşünün. Nefsinizle hareket etmeyin. Sonra ne kendinizi affedebilirsiniz ne de toplumun gözünde bir değeriniz kalır. Hayatınız mahvolur

Uuuuı siz yalnız tecrübeli çıktınız ünlü metres savunmasıdır o (KoCono sohop çoksoydon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…