- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.209
- 548
Adamın karısı ile sevişirken bile ağladığını bilseydin bunu dediğine utanırdın hayin gadın.Adamın acı çektiği falan yok işte bizde onu diyoruz. Hâlâ ikimizde acı çekiyoruz diyor ya.
Sen acı çekerken o karısıyla keyfine bakıyor.
Bu kadar basit.
Sen önce milletin kocasına sarkmamayı öğren de karısına sonra akıl verirsi
Ne demişler bugün senin için başkasını bırakan yarın senin için başkasını birakirSizi eldivenle veya sırt kaşıyıcısıyla mı sevdiler daha önce de her ilgi başınızı döndürüyor? Hangi kadın istemez ki imiş, ben istemem. Evli barklı adam bilr böyleyse neye göre güveneceksiniz? Reddetmek zor olmasa gerek.
Sanki çocuk bahçesinden oyuncak çalıyo. Değişik midir nedir.Dediki herkes sahip cıksınmıs esine.
Aynen öyle F*** body arıyor kendineYa adam niye acı çeksin sadece kandırılmaya açık kızları tavlamanın peşindekarısını sevmeyen adam boşanır zaten
Yok olmadı galibaNe demişler bugün senin için başkasını bırakan yarın senin için başkasını birakir
Aynen öyle F*** body arıyor kendinekarısı duysa topukları totoya carpa çarpa karısına kosacak :) guzelde rol yapıyor,ağlamış felan. Bu kadar asiksa karısını boşasın gelsin,bakalım bosuyor m
Valla arkadaşım git yat kocanın yanına sahip çık kocana.burayi yarın okusakta olur kocalarimiza sahip cikalimYaaa, ama bu saatte açıyorlar konuları, sonra yanıyor buralar, ben hep kaçırıyorum. Zira gidip kocama sahip çıkmam gerek şu anda, offff
Şahsen benim hoşuma gitmez, evli baraklı herif niye benle ilgilensin? Adamın canına ot tıkarım.. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı.
Canak tutacaktik hata bizde aşfjdlfktlSanki çocuk bahçesinden oyuncak çalıyo. Değişik midir nedir.
Aaa ama demeyin öyle gözleri dolmuş çok aşık oAynen öyle F*** body arıyor kendinekarısı duysa topukları totoya carpa çarpa karısına kosacak :) guzelde rol yapıyor,ağlamış felan. Bu kadar asiksa karısını boşasın gelsin,bakalım bosuyor mu
Ay cnm aşık olmuşCanak tutacaktik hata bizde aşfjdlfktl
Uuuuı siz yalnız tecrübeli çıktınız ünlü metres savunmasıdır o (KoCono sohop çoksoydon.Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?