çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Tamam sen evlenirsen şayet bulursan bir salak sen sahip çık tamam mı?Zira çok ihtiyacın olacak.Yaşattığını yaşarsın çünkü.

Ya cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Çoğunuzunki ayakta uyutuyor diyorsun sen çok mu uyanıksın? Burada kafa patlatırken işsiz gibi, adam eşiyle sevişiyor, yiyor içiyor, sen de ikimiz de acı çekiyoruz diye kendini kandırıyorsun 🤣

Ya cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Ne sahip çıkıcam ben kocama yaa, herkes seninki gibi karaktersiz mi? Herkes kendi uçkuruna sahip çıkar merak etme sen, bizi düşünme, kendi haline bak😂😂😂 kaldı ki buradakiler ayakta falan uyutulmaz, aklımız yerinde şükür. Sana hep karısını ayakta uyutanlar denk gelmiş demek ki, ama dünya senin küçük çevrenden ibaret değil.

Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
..................................................

Neymiş ablacığım derdiniz?
Burada hiç birimiz evli ahlaksız bir adam bir bekar kadına aşığım dediğinde ,adamın karısına “sahip çıksaymışsın kocana” demeyiz.

Afedersiniz de,adama “ sektir git lan” diyemediniz mi? Bugün aşkımdan ölsem evli adam bana aşık olmuş hahayt,karısı da sahip çıksaymış diye düşünemem. Daha hikayelerimiz bitmedi yani. Sizi kınamayalım ama siz elalemin karısını kınadınız kocasına sahip çıkmadı diye? O noolacak şimdi?

Şeyy Klasik metres olma yolundaki kadın cümlesi değilmi bu?🤔

Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?

00
Ya kınamıyorum ama '' napcam böyle '' sorusunu ciddi soruyor olamazsınız değil mi? Ne yapmanız gerektiği çok açık ve net bunun söylenmesine dahi gerek yokken birde kafa karışıklığı yaşıyorsunuz.

Bunu her ilişki uzmanı söyler evli erkek eve gider unutur bide adam iyi oyuncuymuş göz yaşları vs çocuğu da vardır yazık bir kadın babasının gözyaşlarına kıyamadığı icin yuvası yıkılıp babasız kalacak o kadar düşünceli bir kadın ki erkeğin gözyaşlarına kıyamıyor ama yapılacağı yuvaya babasız bırakacağı çocuğa gozu yaşlı bir kadına acımıyor ama sorsak merhamet abidesi
Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?

00

Sizi eldivenle veya sırt kaşıyıcısıyla mı sevdiler daha önce de her ilgi başınızı döndürüyor? Hangi kadın istemez ki imiş, ben istemem. Evli barklı adam bile böyleyse neye göre güveneceksiniz? Reddetmek zor olmasa gerek.

Back
X