çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Ben bunca yıllık ömrümde şunu öğrendim;
Evli erkek dişi köpek bile görse aşık olur, sakın kendinizde bir özel durum hissetmeyin.
Belki eşi her konuda sizden çok üstün ama önemi yok, olur yani sizlik bir durum değil muhtemelen sizi güçsüz gördü, kaçacak yer ariyor siz kolay hedefsiniz bu kadar basit.
Çelik gibi sinirlerle bu ilgi aşk oyunlarina gelmeyip adami geri püskürtün, ona hiçbir şey olmaz burası Türkiye olan size olur.

Inan ne diyeceğimi ne yapacagimi bilmediğim için buraya yazdım.haklisin söylediklerinde. Ama bu aşk çok berbat bisey.seçemiyosun

Ağladı demek ha ahh canım kıyamam. Ağladıysa kessin aşık, ağlayan erkek bulmak kolay mı? Vah vah.

'di mi Ya Öyle yapmalıyım. Ama karşımda ağladı tersleyince

Hahaha cok guldum bu mesajiniza. Kucuk bi hatirlatma bana asik karsimda agladi dediginiz adam geceleri ESIYLE SEVISIYOR. Hani unuttuysaniz diye dedim.

İlgi görmek herkesin hoşuna gider. Ama siz uzun süredir yalnizsiniz o yüzden boşluğa gelip aşık olduğunuz sanıyorsunuz. Zaten bı ilişkiniz olmamış. Cevabını da vermişsiniz adama. Aynı şekilde devam edip adamdan uzak durun

Ben inan ki hıc başka gözle bakmamıştım. Hep abi diyordum. Meğer o içten içe sevmiş bilemiyorum

Kıskanması ilgilenmesi vs.. o anlamda diyorum
Hanımefendi net ve acı yazacağim izninizle..adam özlemis fingirdesmeyi flörtlesmeyi heyecan ariyor, bakmıs bakınmıs nerede bu disime göre söyle sevmeye sevilmeye ilgiye muhtac saftirik demis gökten zembille inmeden pat sizi görmüs.
Sorun ona deyin ki; karinla aran nasıl..
Diyecek ki ;ayrı yatıyoruz, cocuklar icin birlikteyiz,sadece aynı evi paylasiyoruz.Bosanıcam..
Yerseniz demeyecegim siz zaten yemissiniz zokayı gecmis olsun.

Böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…