Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sen evlenirsen şayet bulursan bir salak sen sahip çık tamam mı?Zira çok ihtiyacın olacak.Yaşattığını yaşarsın çünkü.Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Mekanı cennet olsun insallah..Rahmetli anneannem bu tip erkeklere dürzü.
Onlarla bu tip amiyane hallere düşen masum(!) kızlara da sürtük derdi.
Nur içinde yatsın
Masum ve dertli!Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Çoğunuzunki ayakta uyutuyor diyorsun sen çok mu uyanıksın? Burada kafa patlatırken işsiz gibi, adam eşiyle sevişiyor, yiyor içiyor, sen de ikimiz de acı çekiyoruz diye kendini kandırıyorsunYa cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Ne sahip çıkıcam ben kocama yaa, herkes seninki gibi karaktersiz mi? Herkes kendi uçkuruna sahip çıkar merak etme sen, bizi düşünme, kendi haline bakYa cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
..................................................Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Amin bacım amin inşallah.Mekanı cennet olsun insallah..
Bir de konu sahibi dedi ki:
Masum ve dertli!
Neymiş ablacığım derdiniz?Ya cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Dediki herkes sahip cıksınmıs esine.Seni sahiplendiğini sanıyorsun ama onun resmi olarak sahiplendiği biri var zaten. Onun da sahibi var kendine gel.
Şeyy Klasik metres olma yolundaki kadın cümlesi değilmi bu?Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Ya kınamıyorum ama '' napcam böyle '' sorusunu ciddi soruyor olamazsınız değil mi? Ne yapmanız gerektiği çok açık ve net bunun söylenmesine dahi gerek yokken birde kafa karışıklığı yaşıyorsunuz.Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
Benim babaannem rahmetli de birşey derdi de.Simdi söylesem direkt ban sebebi.Neys alfjfkfkAmin bacım amin inşallah.
Ölmüs bile olsa hala kk'da arada bir yasiyor abdbsbs
Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
O kalbinden ne gitmez biliyonmu ömür boyu yaktığın yiktigin yuvanın varsa evlatların ahı gitmez yazıklar olsun hala şu cümleyi kurabiliyorsanız pesDoğru değil biliyorum farkındayım. Ama Ya öyle Bi durum ki gitmiyor kalbimden
Ya ben niye senin Nicki her okuduğumda şarkı söyler gibi okuyorumMutluluklar diliyorum ajsbabsva