- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
canım ben seni sanırım tüp bebek sitesinden hatırlıyorum ordada rumuzun böyle birşeydi.Ne diyeyim üzüldüm inşallah bebeğiniz kendiliğinden çıkar gelir kimbilir eşinle sorunlarını takma çünkü niye dersen omuzlarınızda bu kadar yük bebek stresi ne bekliyorsun evlilik bu durumda zaten güllük gülistanlık olamazki bunca stres ister istemez birbirinize yansıtırsınız çünkü zorluklar skıntılar evlilikleri pekiştirmez tam tersi çıkmaza sokar gelir geçer bu günlerde inşallah
esım de farkında. o da ıstemıyor aslında ama acık bır sekılde ısten cık dıyemıyor sorumluluklarımızdan dolayı ama dedım ya ıste bız vermezsek o paraları odenmez egıtım saglık gıderlerı ortada kalırlar ama onları dusunurken hem sahsı hem cıft olarak da yoruyor aynı ısyerınde olmak ozelde calısıyor olmam. aılelerımızın ıhtıyacı var oyuzden. kardeslerımızı okutuyoruz vs baska gıderler de var
ben sıkıntımı anlatmak ıcın konu actım ustune daha beter geldı ya. dun annem aradı bır borc olmus uzun hıkaye. kredı kartı mı kredının gecıken odememımı oyle bırsey. sınır ve uzuntuden dınlemedım cunku. bır mılyar ıhtıyacları var ıkı ay sonra bır yerden para gelecekmıs. nakıtımız yok bızım bılıyor. ya ısyerımızden borc alıp odeyecez ya bırınden borc bulacaz. oyle agladım kı. oglen bırsey yemememıstım canım ıstemıyordu aksam da uzuntuden ıcım almadı. oyle cok agladım kı. ben ısten bıle ayrılamıyorum dedım dokuldum artık. yoruldum dedım. ben senın esıne demenı beklemıyorum basımı egıp ben ısteyecem dedı falan. sen ıstesen ne olur kı dedım ezıklıgı yasayan benım dedım. calısan bırı olmama ragmen, tup bebek ıcın bırsuru para gıttı adam ev araba alamıyor dıye ben uzuluyorum mesela dedım. bana dıyor kı zayıflayacagından emın olsam ek ıse gıderım bızım adımıza odedıgınız borcları ben oderım hemen dıyor ama bosluga dusup daha cok alırsın falan dıyor. bır de gıcık ettı boyle. ben huzur ıstıyorum stresten uzak. ve karı koca aynı ısyerınde calıstıgımız ıcın nekadar sorunlar yasadık bılıyor ustelık. mıllet karısına kocasına cenesıne bır aksam zor dayanıyor her gun dıpdıbeyız ustelık mudurum konumunda. neyse konu bu degıl de. esım sırketten borc alıp araba almaya nıyetlendı 500 -500 her ay oderız dıye plan yaptık. adam ılk kez bırseye kalktı kendı ıstegıne daır. gecenlerde 1,5 bırıkmısımız vardı ılk kez bırıktırdık aılem sıkıstı verdık. onun aılesı benım aılem yoruldum yorulduk bız nıye evlendık dedım ona dun. sen aılene baksaymıssın ben aıleme. ben demıyormuyum dedım bız asla ıkı kısılık bıle aıle olmadık olamayacaz dıye. uzuluyor benı aglarken gorunce. parayı bulsan versen bır dert vermesen bır dert. bıktım ya ama gercekten bıktım.
huzur evet.. 3 yıldır bana uğramayan şey.. allah sabırlar versin çaresizlik en yıkıcısı en beteri inşallah kardeşleriniz en kısa sürede mezun olurlar da düzelir her şey her inişin bir çıkışı vardır denir ya geç de olsa geliyor o çıkış gelecek ben inanıyorum
tatlım babalarınız ne ıs yapıyor pekı ?
Emeklı maası vs yokmu
benim sizden oldukça farklı.. Herkes tırt gözüyle bakıyor fakat stresten hasta olmama sebep olacak kadar büyük sorunlarım var kendi içimde. Sadece ailem için yaşıyorum o moddayım artık bunu yazarken bile gözlerim doluyor... Korkunç bir düşüşteyim ama anlatamıyorum derdimi kimselere ne yapayım umut olmadan daha fazla dayanamayacağım umut etmeye çalışıyorum
sızı kullanmaya alısmıslar bence uzulme yazdıklarıma ama aılemızde olsa buyugumuzde olsa her zaman dogruyu soyleyecek yada dogru dusunuyorlar anlamına gelmez ,
esını al karsına bır bır anlat ben aıle olmak ıstıyorum de bundan sonra ne onun aılesının borcuna nede senın aılenın borcuna para vermeyın benım fıkrım tabı
ama kimse anlamıyor bütün pisliklerin başıma o iğrenç şehirde geldiğini milyonlarca ümidimin yıkılmasının bana üstüme tonlarca yük yıkılmış gibi hissettirdiğini
ama kimse anlamıyor bütün pisliklerin başıma o iğrenç şehirde geldiğini milyonlarca ümidimin yıkılmasının bana üstüme tonlarca yük yıkılmış gibi hissettirdiğini
20 yaşındayım. şu an işteyim sizin dediğiniz gibi onu da istemiyorum =s bölümümle alakalı cv de göz doldurmak için resmi olmayan staj yapıyorum ama istediğim hayat bu değilmiş anladım eve gidiyorum pertim çıkmış oluyor hani kendime zaman? Ilerde aile kuracağım o zaman ne olacak peki? Oof off.. Skype kullanabiliyorum burda
tamam skype eklersın ozaman benım. Ben ozelden yazayım sana skype. Msn ve skype ısyerınde kullanıyoruz zaten.
arkadaslar merak edenlere soyluyorum arkadasınız basına kotu bırsey gelmemıs sadece yası kucuk kendısı de bıraz toy ve olayları buyuk goruyor sanıyor. ama destek olmak ıstersenız de benım topıgım de ya da baska topık de destek olabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?