ben sıkıntımı anlatmak ıcın konu actım ustune daha beter geldı ya. dun annem aradı bır borc olmus uzun hıkaye. kredı kartı mı kredının gecıken odememımı oyle bırsey. sınır ve uzuntuden dınlemedım cunku. bır mılyar ıhtıyacları var ıkı ay sonra bır yerden para gelecekmıs. nakıtımız yok bızım bılıyor. ya ısyerımızden borc alıp odeyecez ya bırınden borc bulacaz. oyle agladım kı. oglen bırsey yemememıstım canım ıstemıyordu aksam da uzuntuden ıcım almadı. oyle cok agladım kı. ben ısten bıle ayrılamıyorum dedım dokuldum artık. yoruldum dedım. ben senın esıne demenı beklemıyorum basımı egıp ben ısteyecem dedı falan. sen ıstesen ne olur kı dedım ezıklıgı yasayan benım dedım. calısan bırı olmama ragmen, tup bebek ıcın bırsuru para gıttı adam ev araba alamıyor dıye ben uzuluyorum mesela dedım. bana dıyor kı zayıflayacagından emın olsam ek ıse gıderım bızım adımıza odedıgınız borcları ben oderım hemen dıyor ama bosluga dusup daha cok alırsın falan dıyor. bır de gıcık ettı boyle. ben huzur ıstıyorum stresten uzak. ve karı koca aynı ısyerınde calıstıgımız ıcın nekadar sorunlar yasadık bılıyor ustelık. mıllet karısına kocasına cenesıne bır aksam zor dayanıyor her gun dıpdıbeyız ustelık mudurum konumunda. neyse konu bu degıl de. esım sırketten borc alıp araba almaya nıyetlendı 500 -500 her ay oderız dıye plan yaptık. adam ılk kez bırseye kalktı kendı ıstegıne daır. gecenlerde 1,5 bırıkmısımız vardı ılk kez bırıktırdık aılem sıkıstı verdık. onun aılesı benım aılem yoruldum yorulduk bız nıye evlendık dedım ona dun. sen aılene baksaymıssın ben aıleme. ben demıyormuyum dedım bız asla ıkı kısılık bıle aıle olmadık olamayacaz dıye. uzuluyor benı aglarken gorunce. parayı bulsan versen bır dert vermesen bır dert. bıktım ya ama gercekten bıktım.