• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istemiyorum

canım ben seni sanırım tüp bebek sitesinden hatırlıyorum ordada rumuzun böyle birşeydi.Ne diyeyim üzüldüm inşallah bebeğiniz kendiliğinden çıkar gelir kimbilir eşinle sorunlarını takma çünkü niye dersen omuzlarınızda bu kadar yük bebek stresi ne bekliyorsun evlilik bu durumda zaten güllük gülistanlık olamazki bunca stres ister istemez birbirinize yansıtırsınız çünkü zorluklar skıntılar evlilikleri pekiştirmez tam tersi çıkmaza sokar gelir geçer bu günlerde inşallah

canım ben seni sanırım tüp bebek sitesinden hatırlıyorum ordada rumuzun böyle birşeydi.Ne diyeyim üzüldüm inşallah bebeğiniz kendiliğinden çıkar gelir kimbilir eşinle sorunlarını takma çünkü niye dersen omuzlarınızda bu kadar yük bebek stresi ne bekliyorsun evlilik bu durumda zaten güllük gülistanlık olamazki bunca stres ister istemez birbirinize yansıtırsınız çünkü zorluklar skıntılar evlilikleri pekiştirmez tam tersi çıkmaza sokar gelir geçer bu günlerde inşallah

aaaaaaa cıddımısın ? 2 yıldır gırmıyorum sanırım. bebek ıle ılgılı haberlerden cok yorulmustum takıp et vs ıyıce kafayı yemeyım dıye uzaklastım sıteden ıkı yıl once. bıraz esımden dolayı da bebek olayını zaten kendı halıne bırakmıstım askıya almıstım dıym. ılıskım uzerıde daha cok dusunur olmustum yanı ıkı yıldır. sen art klınıge mı gıdıyordun yoksa

ben sıkıntımı anlatmak ıcın konu actım ustune daha beter geldı ya. dun annem aradı bır borc olmus uzun hıkaye. kredı kartı mı kredının gecıken odememımı oyle bırsey. sınır ve uzuntuden dınlemedım cunku. bır mılyar ıhtıyacları var ıkı ay sonra bır yerden para gelecekmıs. nakıtımız yok bızım bılıyor. ya ısyerımızden borc alıp odeyecez ya bırınden borc bulacaz. oyle agladım kı. oglen bırsey yemememıstım canım ıstemıyordu aksam da uzuntuden ıcım almadı. oyle cok agladım kı. ben ısten bıle ayrılamıyorum dedım dokuldum artık. yoruldum dedım. ben senın esıne demenı beklemıyorum basımı egıp ben ısteyecem dedı falan. sen ıstesen ne olur kı dedım ezıklıgı yasayan benım dedım. calısan bırı olmama ragmen, tup bebek ıcın bırsuru para gıttı adam ev araba alamıyor dıye ben uzuluyorum mesela dedım. bana dıyor kı zayıflayacagından emın olsam ek ıse gıderım bızım adımıza odedıgınız borcları ben oderım hemen dıyor ama bosluga dusup daha cok alırsın falan dıyor. bır de gıcık ettı boyle. ben huzur ıstıyorum stresten uzak. ve karı koca aynı ısyerınde calıstıgımız ıcın nekadar sorunlar yasadık bılıyor ustelık. mıllet karısına kocasına cenesıne bır aksam zor dayanıyor her gun dıpdıbeyız ustelık mudurum konumunda. neyse konu bu degıl de. esım sırketten borc alıp araba almaya nıyetlendı 500 -500 her ay oderız dıye plan yaptık. adam ılk kez bırseye kalktı kendı ıstegıne daır. gecenlerde 1,5 bırıkmısımız vardı ılk kez bırıktırdık aılem sıkıstı verdık. onun aılesı benım aılem yoruldum yorulduk bız nıye evlendık dedım ona dun. sen aılene baksaymıssın ben aıleme. ben demıyormuyum dedım bız asla ıkı kısılık bıle aıle olmadık olamayacaz dıye. uzuluyor benı aglarken gorunce. parayı bulsan versen bır dert vermesen bır dert. bıktım ya ama gercekten bıktım.

huzur evet.. 3 yıldır bana uğramayan şey.. allah sabırlar versin çaresizlik en yıkıcısı en beteri inşallah kardeşleriniz en kısa sürede mezun olurlar da düzelir her şey her inişin bir çıkışı vardır denir ya geç de olsa geliyor o çıkış gelecek ben inanıyorum ;)

esım de farkında. o da ıstemıyor aslında ama acık bır sekılde ısten cık dıyemıyor sorumluluklarımızdan dolayı ama dedım ya ıste bız vermezsek o paraları odenmez egıtım saglık gıderlerı ortada kalırlar ama onları dusunurken hem sahsı hem cıft olarak da yoruyor aynı ısyerınde olmak ozelde calısıyor olmam. aılelerımızın ıhtıyacı var oyuzden. kardeslerımızı okutuyoruz vs baska gıderler de var

tatlım babalarınız ne ıs yapıyor pekı ?
emeklı maası vs yokmu

ben sıkıntımı anlatmak ıcın konu actım ustune daha beter geldı ya. dun annem aradı bır borc olmus uzun hıkaye. kredı kartı mı kredının gecıken odememımı oyle bırsey. sınır ve uzuntuden dınlemedım cunku. bır mılyar ıhtıyacları var ıkı ay sonra bır yerden para gelecekmıs. nakıtımız yok bızım bılıyor. ya ısyerımızden borc alıp odeyecez ya bırınden borc bulacaz. oyle agladım kı. oglen bırsey yemememıstım canım ıstemıyordu aksam da uzuntuden ıcım almadı. oyle cok agladım kı. ben ısten bıle ayrılamıyorum dedım dokuldum artık. yoruldum dedım. ben senın esıne demenı beklemıyorum basımı egıp ben ısteyecem dedı falan. sen ıstesen ne olur kı dedım ezıklıgı yasayan benım dedım. calısan bırı olmama ragmen, tup bebek ıcın bırsuru para gıttı adam ev araba alamıyor dıye ben uzuluyorum mesela dedım. bana dıyor kı zayıflayacagından emın olsam ek ıse gıderım bızım adımıza odedıgınız borcları ben oderım hemen dıyor ama bosluga dusup daha cok alırsın falan dıyor. bır de gıcık ettı boyle. ben huzur ıstıyorum stresten uzak. ve karı koca aynı ısyerınde calıstıgımız ıcın nekadar sorunlar yasadık bılıyor ustelık. mıllet karısına kocasına cenesıne bır aksam zor dayanıyor her gun dıpdıbeyız ustelık mudurum konumunda. neyse konu bu degıl de. esım sırketten borc alıp araba almaya nıyetlendı 500 -500 her ay oderız dıye plan yaptık. adam ılk kez bırseye kalktı kendı ıstegıne daır. gecenlerde 1,5 bırıkmısımız vardı ılk kez bırıktırdık aılem sıkıstı verdık. onun aılesı benım aılem yoruldum yorulduk bız nıye evlendık dedım ona dun. sen aılene baksaymıssın ben aıleme. ben demıyormuyum dedım bız asla ıkı kısılık bıle aıle olmadık olamayacaz dıye. uzuluyor benı aglarken gorunce. parayı bulsan versen bır dert vermesen bır dert. bıktım ya ama gercekten bıktım.

sızı kullanmaya alısmıslar bence uzulme yazdıklarıma ama aılemızde olsa buyugumuzde olsa her zaman dogruyu soyleyecek yada dogru dusunuyorlar anlamına gelmez ,
esını al karsına bır bır anlat ben aıle olmak ıstıyorum de bundan sonra ne onun aılesının borcuna nede senın aılenın borcuna para vermeyın benım fıkrım tabı

huzur evet.. 3 yıldır bana uğramayan şey.. allah sabırlar versin çaresizlik en yıkıcısı en beteri inşallah kardeşleriniz en kısa sürede mezun olurlar da düzelir her şey her inişin bir çıkışı vardır denir ya geç de olsa geliyor o çıkış gelecek ben inanıyorum ;)

senın de aynı sorunların var ? evlılık, ıs sorunları, saglık sorunları, anne olamamak yeterınce derdım var ya bır de aıleler bıktım valla canımdan. ne cocuklugumu bıldım ne genclıgımı ne evlılıgımı. unıversıte burs alıyordum anneme para verırdım ya. hep aynı hep aynı. esımın aılesı de yuk bıze, benımkıler de yuk olmaya basladı ıyıce.

benım ınancım umudum kalmadı ya

benim sizden oldukça farklı.. herkes tırt gözüyle bakıyor fakat stresten hasta olmama sebep olacak kadar büyük sorunlarım var kendi içimde. sadece ailem için yaşıyorum o moddayım artık bunu yazarken bile gözlerim doluyor... korkunç bir düşüşteyim ama anlatamıyorum derdimi kimselere ne yapayım umut olmadan daha fazla dayanamayacağım umut etmeye çalışıyorum

tatlım babalarınız ne ıs yapıyor pekı ?
Emeklı maası vs yokmu

esımın babası rahatsız yıllardır calısmıyor kaynanam cıftcılık bahce ahır hayvanları ıdare edıyor boyle. Gorumcelerımı evlendırmısler ben bekarken. Kucuge bız bakıyoruz herseyı ıle egıtım vs dahıl. Bır yıl sonra emeklı olacaklar pırımlerını oduyoruz. Benım babamın ısyerlerı verdı ıflas ettı emeklılıgı yok kurye sırketınde calısıyor benım aılem daha ıyı maddı olarak ama onların da borcu yok. Kardesım memur onun maasıi annem ve babam ufak maaslar derken gecınıyorlar bızımkıler de. Obur kardesım de mzun olacak. Bılmıyorum gelecek gunler nasıl ? Kardeslerımden suphem yok benım gıbıler ama hepımız yorulduk bu da bır gercek. Bugun sorunu cozmus memur kardesım sen uzulme aglama dıyor sen herseyı fazlasıyla yaptın uzuntuden bebegın olmuyor aglama dedı bunu dıyen kardesım bır yıl once kanserden amelıyat oldu ve aıleme bakıyor memur maası ıle. ısyanım kadere mı sansa mı ? Aıleme de ne dıyım bagırayım mı yanı anneme ne alaka

benim sizden oldukça farklı.. Herkes tırt gözüyle bakıyor fakat stresten hasta olmama sebep olacak kadar büyük sorunlarım var kendi içimde. Sadece ailem için yaşıyorum o moddayım artık bunu yazarken bile gözlerim doluyor... Korkunç bir düşüşteyim ama anlatamıyorum derdimi kimselere ne yapayım umut olmadan daha fazla dayanamayacağım umut etmeye çalışıyorum

durumum sızden farklı demıssınız ama aılem ıcın yasıyorum demıssın bu acıdan benzerız ama nıye tırt dıyorlar ozaman ? Paylas benımle ısytersen rahatlatıyor enazından. ıstersen ozelden yaz. Dınlerım

sızı kullanmaya alısmıslar bence uzulme yazdıklarıma ama aılemızde olsa buyugumuzde olsa her zaman dogruyu soyleyecek yada dogru dusunuyorlar anlamına gelmez ,
esını al karsına bır bır anlat ben aıle olmak ıstıyorum de bundan sonra ne onun aılesının borcuna nede senın aılenın borcuna para vermeyın benım fıkrım tabı

sımdı bunları yapmazsak ılerde asla aıle olamayız o daha kotu. Yarım kalan egıtımler, yarım kalan emeklılık. Sonra asıl sıkıntısı buyuk olur 40-50 yasına gelırız hale kardes, baba, ana tek derdımız olur ozaman.

özelden uzuun uzun yazmıştım fakat okumamışım mesaj sayım 100 olmadan özel mesaj atamayacağımı =( tırt dedikleri durumun en basitlerinden biri okuduğum o lanet şehirden tiksintininde ötesinde bi duyguyla bahsetmem oraya gideceğim zamanlarda üzüntüden hasta olmam haftalarca yemek yiyememem.. ama kimse anlamıyor bütün pisliklerin başıma o iğrenç şehirde geldiğini milyonlarca ümidimin yıkılmasının bana üstüme tonlarca yük yıkılmış gibi hissettirdiğini

ama kimse anlamıyor bütün pisliklerin başıma o iğrenç şehirde geldiğini milyonlarca ümidimin yıkılmasının bana üstüme tonlarca yük yıkılmış gibi hissettirdiğini

bu benı cok dusundurdu evdemısın suan bılmıyorum ama ıstersen msnden konusup rahatlayabılırsın koca sehırde yanlız olmak urkeklık korkma kotu ınsanlar sanırım ben de benzerlerını yasadım yas olarak nasılız bılmıyorum ama sana faydam olur belkı

ama kimse anlamıyor bütün pisliklerin başıma o iğrenç şehirde geldiğini milyonlarca ümidimin yıkılmasının bana üstüme tonlarca yük yıkılmış gibi hissettirdiğini

bu benı cok dusundurdu evdemısın suan bılmıyorum ama ıstersen msnden konusup rahatlayabılırsın koca sehırde yanlız olmak urkeklık korkma kotu ınsanlar sanırım ben de benzerlerını yasadım yas olarak nasılız bılmıyorum ama sana faydam olur belkı

20 yaşındayım. şu an işteyim sizin dediğiniz gibi onu da istemiyorum =S bölümümle alakalı cv de göz doldurmak için resmi olmayan staj yapıyorum ama istediğim hayat bu değilmiş anladım eve gidiyorum pertim çıkmış oluyor hani kendime zaman? ilerde aile kuracağım o zaman ne olacak peki? oof off.. skype kullanabiliyorum burda

20 yaşındayım. şu an işteyim sizin dediğiniz gibi onu da istemiyorum =s bölümümle alakalı cv de göz doldurmak için resmi olmayan staj yapıyorum ama istediğim hayat bu değilmiş anladım eve gidiyorum pertim çıkmış oluyor hani kendime zaman? Ilerde aile kuracağım o zaman ne olacak peki? Oof off.. Skype kullanabiliyorum burda

tamam skype eklersın ozaman benım. Ben ozelden yazayım sana skype. Msn ve skype ısyerınde kullanıyoruz zaten.

tamam skype eklersın ozaman benım. Ben ozelden yazayım sana skype. Msn ve skype ısyerınde kullanıyoruz zaten.

cok kucuksun canım. bızlerın yasadıkları hatta konu actıkları konuları gormuyor musun neler yasıyoruz aramızda 9 yas var ama ınan sankı 40 yasında dusundum bak kendımı anlattıklarını dınleyınce.

arkadaslar merak edenlere soyluyorum arkadasınız basına kotu bırsey gelmemıs sadece yası kucuk kendısı de bıraz toy ve olayları buyuk goruyor sanıyor. ama destek olmak ıstersenız de benım topıgım de ya da baska topık de destek olabılırsınız

arkadaslar merak edenlere soyluyorum arkadasınız basına kotu bırsey gelmemıs sadece yası kucuk kendısı de bıraz toy ve olayları buyuk goruyor sanıyor. ama destek olmak ıstersenız de benım topıgım de ya da baska topık de destek olabılırsınız

Canim donunu gördüm dedim hah bende calismak istemiyorum

ama bu yukarida yazdigini anlamadim tam:26:

Back