Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim zaten kafa hep gidikti ama su depremden sonra iyice gitti ulan dün herşeye sahip insanlar hem herşeylerini kaybettiler bide öldüler ben hala bu hayatta birilerini memnun etmek için yaşıyacam hadi ya

Bu aydınlanma bir yerden sonra herkese geliyor bence. Zaten memnun etmeye çalışilanlar da memnun olmuyor. İşine yariyorsan yüzüne Allah razi olsun arkandan ver veristir.

Anca bayramda falan denk geliriz arada birşeyler buyurmak için arar spordaydım diye açmama genelde gideceksemde anneme kocan gittimi ona göre gelicem derim
Ben el mecbur bir araya geliyorum. :) Ama mutfağa balkona falan kaçıyorum, bayramda cenazede falan işte.
Onun dışında asla gitmem. :)

niye bu ilişkilerde alttan al denilen kadın Oluyor anlamıyorum ya biz karı kocayız. Neden hep tahammül edilmesi gereken erkek ve onun ailesi oluyor. Nazımı çekmeyen istediğimi yapmayan rahatsız edici durumda susan adamla neden evli kalayım. Aynı şey erkek içinde geçerli. Birbirimize hayatı zorluyorsak evli olmanın anlamı ne. Çok anlam yükleniyor evliliğe hala eski kafa.

Ben görüşüyorum genelde. Yok ya o kadar da kötü değiller diyorum bende de var.Ben de az değilim diyorum. Sonrada ahmakligima yanıyorum. Yediğim laf sokmalariyla eve dönüyorum. Asla tamamen kimseden kopamiyorum. Neyse boşver Allah rızası için iyi anlaşalım diyorum. Bu döngü hayatımın döngüsü.

"Geçim" diye saçma bir şey uydurmuşlar işte. O da şey, kadın kendini ezdirirse evlilik yürüyor. Bunun adı geçim.

Ben de geçen bir gol yedim, kendime kızdım yani. Laf yemek değil de bir işini bana yaptırdı, acayip uyuz oldum şahsen. Ona bir faydam dokundu diye yas tuttum bir gün.

Bir de şu var " kocana sahip çık" "evliliğine sahip çık"
Yav neyine sahip çıkayım kocamın? Kaçmaya hevesi olan her türlü kaçar zaten. Gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtır ya baş demişler. Adamın benden gönlü geçmişse tutsam ne olur? Önünde sonunda bir halt yiyecek zaten adam.

"Geçim" diye saçma bir şey uydurmuşlar işte. O da şey, kadın kendini ezdirirse evlilik yürüyor. Bunun adı geçim.
Yok ya hep kocasız kalma korkuları bir tek adam o sanki dünya da yoksa ne parası malı mürkü kariyeri olanları gördük dayak yiyen bile burda

Ortalık kocayla huzursuzluk olmasın diye maaşını malını veren üstüne üstlük o kocadan sevgi ilgi görmeyen 4-4lük hizmet gören kadın dolu. Asla aklım almıyor

Yok ya hep kocasız kalma korkuları bir tek adam o sanki dünya da yoksa ne parası malı mürkü kariyeri olanları gördük dayak yiyen bile burda
Bak herif sevmek konusunda benim önüme geçebilecek çok az kişi vardır Bibi forumda. Bak ben çok seviyorum benimkini. 3 senedir bir gram bile azalma olmadı, adama bayılıyorum.
Diğer konularda da yazmıştım hatta bağırmadı bile bana, bırak sövmeyi dövmeyi. İyi bir insan harbiden, erkek olmayı denklemden çıkarsak bile.
Ama bu adam evliya değil, peygamber değil haşa. Gün gelip bana kazık atar mı? Mümkün, atabilir.

İşte konuyu okusaydım eşimle aramdaki güven bağını, hastalığı yazmazdım çünkü konu özelinde yapacağım yorumların tam tersi oldu.
Adam bir mont almıyor eşine, borcu harcı bitmiyor ve bunu oturup konuşmuyorlar, kız kredi çekip ödüyor, üçün beşin hesabını yapıp kıza harcatmıyor ve eve de harcamıyor, işten ardını arkasını hesap etmeden istifa ediyor ve bunlar 6 ayda gerçekleşiyor. Zaten evliliğin başlarında, tüm bu olaylarla birlikte "Eşimdir" deyip nasıl maddi-manevi güvensin kız? Hali hazırda standartlarını düşürmüş kız, bari elinden geldiğince sersin önüne adam eşinin, elinde olanı. Ben olsam "Ailemin durumu iyi diye muhtemelen bana kapağı atmaya baktı" derim. Şimdi benim eşimle aramdakilerle, bu konudaki güven meselesinin ne alakası var? Ondan dedim okumadan atladım, güvenin yaa çekin çekin kredileri sayın eline dermiş gibi oldum diye.

Banlanmissın ama eklemeden gecemedim, sırf senin şu anlattığın duzen yüzünden benim bütün çocukluğum genç kızlığım mahvoldu.

Annemi hiç affetdemedim. Her tatilimizde, her fırsatta farzmiş gibi , vahiy inmiş gibi koşa koşa anane babane evine , leş akraba sürülerinin arasına tikildik yıllarca, küçükken çok bişey anlamiyorduk ama az büyüyünce (12 -13 yaşından sonra) zorla çekip götürüdü, sorsan "çocuklar burayı istiyor, sizi özlüyor" filan derdi ama yalandı yani, külliyen eziyetti bize...Şimdi kendi de çok pişman ama çok geç tabii....

Son düzenleme:

İşte alakası yok. Zaten konu tamamen saptı. Bu konunun altında çok farklı şeyler konuşuluyor artık. Ben de aynı senin gibi anladım konudan bağımsız erkeklerin hepsi böyle değil falan cengaver gibi atladım. Yok ya ben gene böyle anlamadım :" güvenin yaa çekin çekin kredileri sayın eline dermiş gibi oldum diye." Bence öteki arkadaş da bunlari anlatıyor ama o zamana bırak diyor benim gibi. Bir süre ver yani. Ama üslup farkı işte insanları birbirine düşürüyor.

Aksine koca karısını ne kadar severse o kadar bileniyor sıkıntılı eş aileleri. Aşırı yanlış tespit

Ama bak şöyle de yapıyorlar. Eş senin tarafını tutarsa yalandan yüzüne gülüyorlar, eşin fırsat vermezse mecburen övüyorlar. :)) Sevdiklerinden değil yani oğullarına yaranmak için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…