Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Öyle diyen erkek varsa buraya da gönder
Canımın içi var tabii, çok var niye anlamıyorsun? Sen azinliktasin, zulüm görüyorsun...

Kocan "tatil" diye, "etkinlik " diye her boş vaktinizde ya kendi ana babasına, ya sizin aileye yıkılıp seni ve çocuğunu hakettiginiz güzelliklerden, mutluluklardan mahrum bırakıyor...

Üstelik çalışan kadınsın, bunları kendi paranla yapmaya bile hakkın ve zamanın varken, eşin " benimkine gitmezsek seninkine de gitmeyiz, din iman sakarya hayırlı evlat bilmem ne " diye diye seni manipüle ediyor...

Seni geçtim çocugunun hakkını çaliyor , anlamıyor musun?

İşte sen şurayı anlamıyorsun çocuklar dedeyle deli oluyorlar o kadar eğleniyorlar ki özlüyorlar mutlu da oluyorlar sen zulme uğradığımı düşünerek yanılıyorsun zulüm niye göreyim ki ben de ailemi özlüyorum onları görmek iyi geliyor ama her hafta dersen diyorum ya hani özel durumu var insanlar çok yaşlı ve rahatsız 80 yaş hafife alınacak bi yaş değil bana zaten gelemiyor merdiven çıkamıyor kadıncağız
Ama şu da var sen de diyorsun ki tamamen kopsun birey olsun onu valla ancak yaz tatilinde yapabiliyoruz o da yine telefonla görüşmeler devam ediyor sen bi doğu gelini ol da anlarsın beni adam 8 kardeş 8.numara benim eşim 5 eltim var 2 görümce gel de bireyselleş bakalım

Ölüm sadece yaşlılara mi var?
Senin seneye çıkacağının garantisi var mı hocam ?
Niye evladınla eşinle başbaşa anı biriktirerek, dinlenerek mutlu gecirecegin zamanını, ömrünü hem eşek gibi çalışarak hem de bütün boş vakitlerinde koşa koşa gidip küflü KV evinde , sıkış tepiş aile evinde haftalarca üst üste oturarak hizmet ederek geçiriyorsun? Sana evladına yazık değil mi?

Gencecik bir akrabam geçen gün yatağında ölü bulundu. Ölüm zannedildiği kadar sıralı değil.
O yüzden her gün son gün olabilir, ona göre yaşamak lazım diyorum. Başkalarını memnun etmeye odaklanıp kendini yok saydığın zaman sadece kendinden yiyorsun o kadar. O gün ölsen yaşanmamış bir ömür kalıyor elinde sadece.

Kayınvalide gelinle yaşıyor yani eltimle

Sıkış tıkış yaşamak gibi görme 2 saat ziyarette bulunmak benden bir şey eksiltmiyor ki

Canım öyle istediği için yazdım, tıpkı canımın öyle isteyip eşimle ilgili anımı da yazdığım gibi.
"Aynı düşünmek zorundasınız, taraf olmak zorundasınız" fikrinde olduğumu çıkarabileceğiniz bir şey yazmadığımı da görüyorum. Sizdenim desem kimdenim diyeceğim pardon? Hemfikir olduğum yorumlar, bakışlar var konu özelinde ve ben yazdıklarımla konunun çok dışında bir yerden taraf olarak dahil olmuşum ve insanlar da bana anlatmaya çalışmışlar konu özelinde bunu diyorum ay çok ilginç. Ne yazdığımı açıklıyorum, sonra açıklamamı açıklıyorum, sonra onu da açıklayayım filan. Açık mı yazmıyorum ben? :))) Ne anlarsanız anlayın ya öf sıkıldım, her yazdığımızın hesabını verelim duralım.

Ben öğretmen değilim, Çelişkili mesajım hangisi acaba?

Sıkış tıkış yaşamak gibi görme 2 saat ziyarette bulunmak benden bir şey eksiltmiyor ki
Bütün haftasonunuz bağlanıyor ama?

O iki saat belki o haftasonu için "dışarı çıktık" zamanı oluyor, sen zaten koşa koşa eve gelip hafta içi yapamadiğın temizliğe yemeğe girisiyorsun adım gibi eminim...

Boş oturan kadın da değilsin ki KV evinde gecirdigin 2 saatin , anne evinde harcadigin haftaların , yaz tatilin kıymetsiz olsun...

Sen kendine zamanına evladına parana kıymet vermezsen, kimse sana kıymet vermez, işte asıl o zaman ne kadar ugrassan da sevilmezsin...

Son düzenleme:
Benim arkadaşımın eşi 26 yaşında pankreas kanserinden vefat etti ilk duyunca sevinmiştik ohh demiştik pankreas çok önemli gelmiyordu çünkü ama en ölümcül ve belirti vermeyen tedavisi olmayan kansermiş. Daha arkadaşımın babasının dedesi yaşıyor. Ben de o kızdan sonra artık önemsemiyorum büyükleri önce kendi mutluluğum diyorum. Mutsuz eden eşi de istemem

Yo yazmazsiniz olur biter. Kimse bir yere dahil değil.siz sadece eşinizle ilgili kısmı yazdınız. Ben de öyle.

Bence herkes yaklaşık aynı şeyi söylüyor ama nasıl bu kadar fakliymis gibi kavga ediyoruz ben de anlamıyorum.

Hahaha kiz dur

Katılıyorum. Ne kendini çok üzeceksin ne de başkasına üzdüreceksin. Hayat o kadar uzun değil. İnsan bedeni narin, kendini demir gibi sananları uyarıyorum. Ben de öyleyim sanıyordum, var ya bir hastalanıyorsunuz ki şaşırıp kalıyorsunuz. Ve hastalıkların en büyük sebeplerinden biri de üzüntü ve stres. O yüzden hiç gereği yok diyorum, çok üzüyorsa def edeceksin o kadar.

Benim zaten kafa hep gidikti ama su depremden sonra iyice gitti ulan dün herşeye sahip insanlar hem herşeylerini kaybettiler bide öldüler ben hala bu hayatta birilerini memnun etmek için yaşıyacam hadi yaa

Benim zaten kafa hep gidikti ama su depremden sonra iyice gitti ulan dün herşeye sahip insanlar hem herşeylerini kaybettiler bide öldüler ben hala bu hayatta birilerini memnun etmek için yaşıyacam hadi yaa
İstemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum ben artık valla.
Bazı pislikler mutlu olacak diye niye ben kendi vaktimden olacağım? Hayatta bazı kronik mutsuzlar vardır, bunların misyonu etraflarını yeyip bitirmektir. Bunlar düzelmedikleri gibi sizi de çekerler oraya. Benim ailemde de var, mümkün mertebe görüşmüyorum. Konuşmasalar bile varlıkları huzursuzluk yayıyor arkadaş, buram buram kötü enerji saçıyorlar ya.

Babamla görüşmüyorum daha birşey dememe gerek yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…