Kesin dieti bozdu bıngıl bıngıl olup çıkacak ortayaÇok yedi dün o,bugün otursun sebze haşlama yisin oJelesec
AaaaaaBir güzel yere Boca ettiler sonrada kuşlar gibi didik didik
Biliyok jelocan biliyok...fazla dır dır etmerahatsız etmemek için şeettirmiyorum yoksa ahanda böyle... Jelesec senin gibi face de orta yere dedikoduyu konduranlardan değilim en azından
Gece buradaydı aşayiş sağlamak için sabaha karşı çıkmış şimdi uyuyordu minnak müdürNe etiketleyip dürtüyosun kızcağızı,işi gücü vardır onun...hem o geceleri çıkıyo ben bilirim ...sabahlardı ban yapıp kodese ata ata milletigerektiğinde etiketi yapıştıracam zaten ben ona...bıktırmayım gelirayak
Ayyyş bu dil ikonuuu ogülem bayılırdı ya
Madam coco gidilip aksesuar alına
Çok yedi dün o,bugün otursun sebze haşlama yisin oJelesec
Ohhhh missss
Her yazdığımı beğenin leyyyyyn
Kesin dieti bozdu bıngıl bıngıl olup çıkacak ortayasonra ayıkla pirincin Taşı'nı lipo lipo lipo diye dolanıp durur
psaklı evi temizleBir güzel yere Boca ettiler sonrada kuşlar gibi didik didik
Aaaaaanaapmışlar öylee
Benim köpişleri göndereyim iki sn de yalar yutar pırıl pırıl yaparlar etrafı :)))
Ayol kanlı bıçaklımıyız,gelene bir hoşgeldin der insan...sanki hiç yazdıklarım okunmamış peahhh
Albüm ayarlarında değişiklik yaptınmı? Jelibon kardeşleriyle partide yiyip içip keyif yapıyor benide burda hasetten çatlatıyorTopiğime ce eee deyip kaçayım...bu arada resımlerim görünmüyomuş niyeki acaba? Hey jelocan bi de bakem nıye göremıo bu gacılar benım endamımı ,güzel boyumu posumu?Jelesec
Yok yapmadım 4 yıl önceki resimler zaten hıç ellemedim zuzu cum.Albüm ayarlarında değişiklik yaptınmı? Jelibon kardeşleriyle partide yiyip içip keyif yapıyor benide burda hasetten çatlatıyorcocoya gittinmi Süslü hatun
Gül'e Gül'e kullanYok yapmadım 4 yıl önceki resimler zaten hıç ellemedim zuzu cum.
Evet gittim aldım bayağı bişeyler ... İndirim çok iyi
Evet görüyorumnldglp sen görebiliyormusun albümünü
O halde (sadece ben) seçeneği aktif muhtemelenEvet görüyorum
Hiç değişmedim ki,sadece arkadaşlardı hep...O halde (sadece ben) seçeneği aktif muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?