Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Biliyok jelocan biliyok...fazla dır dır etme rahatsız etmemek için şeettirmiyorum yoksa ahanda böyle... Jelesec senin gibi face de orta yere dedikoduyu konduranlardan değilim en azından

Ne benmi nerde ortaya hiç yazmam öyle şeyler ben bikerem

Gece buradaydı aşayiş sağlamak için sabaha karşı çıkmış şimdi uyuyordu minnak müdür

Gece buradaydı aşayiş sağlamak için sabaha karşı çıkmış şimdi uyuyordu minnak müdür

ayyy canım yaaa evet çok severdi bunubide kirli çamaşırları bulup çıkarmayı

Huhuuuuu napaysunuz tatlişkolar benim bugün günüm çok yoğun bakım işleri malum :) rapor verin sizin programda neler var Jelesec nldglp yoksa jelibon jambonları yemeyemi geldi

Benim çok yoğun doğru süslenmeye saç baş tırnak o bu sonra akşam buralar sana emanet kib butonuna bas araıza durumda çekinme

Madam coco gidilip aksesuar alına

bana da al elini korkak alıştırma paylaşmak güzeldir

Çok yedi dün o,bugün otursun sebze haşlama yisin o Jelesec

Anam yedirdiğini laf etme be ayıp yedik ne yapalım kusalım mı bu gecede yerim içerim yarın tamam devam

Pişt samimi olma

Her yazdığımı beğenin leyyyyyn

duşa gir poz ver köpüklü olsun fluu olsun beğenelimmm

Kesin dieti bozdu bıngıl bıngıl olup çıkacak ortaya sonra ayıkla pirincin Taşı'nı lipo lipo lipo diye dolanıp durur

hadi lennn

Bir güzel yere Boca ettiler sonrada kuşlar gibi didik didik
psaklı evi temizle

Aaaaaa naapmışlar öylee
Benim köpişleri göndereyim iki sn de yalar yutar pırıl pırıl yaparlar etrafı :)))

anam herkes senmi süsülüm para nok gibi hergün kadın var evindee bide pırıl pırıl yaparım diyor havanı yesinler

Topiğime ce eee deyip kaçayım...bu arada resımlerim görünmüyomuş niyeki acaba? Hey jelocan bi de bakem nıye göremıo bu gacılar benım endamımı ,güzel boyumu posumu? Jelesec

Topiğime ce eee deyip kaçayım...bu arada resımlerim görünmüyomuş niyeki acaba? Hey jelocan bi de bakem nıye göremıo bu gacılar benım endamımı ,güzel boyumu posumu? Jelesec
Albüm ayarlarında değişiklik yaptınmı? Jelibon kardeşleriyle partide yiyip içip keyif yapıyor benide burda hasetten çatlatıyor cocoya gittinmi Süslü hatun

Albüm ayarlarında değişiklik yaptınmı? Jelibon kardeşleriyle partide yiyip içip keyif yapıyor benide burda hasetten çatlatıyor cocoya gittinmi Süslü hatun
Yok yapmadım 4 yıl önceki resimler zaten hıç ellemedim zuzu cum.
Evet gittim aldım bayağı bişeyler ... İndirim çok iyi

Zuzuu aloo gizlilik ayarlarında "herkes" seçeneğindeydi ben şimdi takip ettiklerime çevirdim.Bakarmısın olmuşmu? Ya da hangi seçenek daha mantıklı? zuzu53

zuzu53 zuzu cum albüme girip ordan baktım evet sadece ben yapmışım resimleri...takip ettiklerimemi yoksa beni takip edenler seçeneği mi? Hangisini işaratleyeym?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…