- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Bak ismime o kadar alıştımki başka türlü seslensen dönüp bakmayacağım arada fake'de diyebilirsin oda göbek adım olsunahhahahha dur hemen seni bilgilendiirim ben dıngılımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ismime o kadar alıştımki başka türlü seslensen dönüp bakmayacağım arada fake'de diyebilirsin oda göbek adım olsunahhahahha dur hemen seni bilgilendiirim ben dıngılımmm
Bak ismime o kadar alıştımki başka türlü seslensen dönüp bakmayacağım arada fake'de diyebilirsin oda göbek adım olsun
Aynı fikirdeyim canım, benim için ciddi bir değişiklik oldu dilerim isteyen herkeste amacına ulaşır. Espri konusunda hiçbir sıkıntı yok ego problemim yoktur, herşeye güzel tarafından bakmayı iyi bilirim.hahhahha kız ne çok adın var be dıngıl,fake,fluu, bacakları olmmaış sakllıyor boşver hayatım sen içini temiz tut kıskanılmakta güzeldir devasal sorunların varken ameliyatlarını olmuşsun harika da sonuçlar almışsın yola devammm
Beni sevmeyen ölsün bacımkız zuzu53 alınmıyorsun demi espiri yapıyoruz bu fake fluu olayını bacımmm seni severim biliyon babanı sevmezdim
DünürüüüümmBeni sevmeyen ölsün bacım
Boncuk uyuyor şimdi geldim bende eve dünürcüğümDünürüüüümm
Aynı fikirdeyim canım, benim için ciddi bir değişiklik oldu dilerim isteyen herkeste amacına ulaşır. Espri konusunda hiçbir sıkıntı yok ego problemim yoktur, herşeye güzel tarafından bakmayı iyi bilirim.
Dünürüüüümm
Hangi hususta ne kötülüğümü gördün garibanın biriyimbunla dünür olunumaz iyi düşün sen bu işi sardunyammm fena bu :))))
Hangi hususta ne kötülüğümü gördün garibanın biriyim
Çene vermiş Allah :)) elime aldımmı sazı bırakmamÇok konuşuyon sen mahveden dünürüünüüü:))))))
Benim japonda çok hasta ew karantinaya döndüBoncuk uyuyor şimdi geldim bende eve dünürcüğüm
Bilirim o durumları çok geçmiş olsun damadıma iyi bakBenim japonda çok hasta ew karantinaya döndü
ya benimki Botox işini çok Seviyo diyo ki kırışıklıklar yerleşmesin eşime yapıyorum ölene kadar mı yapacaksın dedim evet diyo onda da varmış terzi kendi söküğünü dikiyod anlıycan demekki ondan çok genç duruyo iyi bir şeymiş bu Botox yaptır kız ama herkes beceremiyo diyeyim. vay anam vay kimse yaşlanmadan ölecek bi gidişleahahhahha o dışarı çıktık siğaraya ben botoks ve istiyorumda oradan bacağa geçtik ahhahaha aynı dr zede ekibi olunca konu açıldı
Bir nevi zamanı durduruyor şu Botox uygulandığı bölümdeki sinirleri dondurup sorunu gideriyor, migren tedavisinde çok ideal olduğunuda duymuştum tabi ne kadar doğrudur tartışılır. Güneş gözlüğü kullanmama rağmen kaşlarımın arasında hafif Çukurluklar var ileride bız bız yaptırmayı düşünüyorum kadının derdi tasası bitermi hiç ne diyorum biliyormusun DÜNYAYI biz kalkındırıyoruz yoksa batsın bu dünyaya benimki Botox işini çok Seviyo diyo ki kırışıklıklar yerleşmesin eşime yapıyorum ölene kadar mı yapacaksın dedim evet diyo onda da varmış terzi kendi söküğünü dikiyod anlıycan demekki ondan çok genç duruyo iyi bir şeymiş bu Botox yaptır kız ama herkes beceremiyo diyeyim. vay anam vay kimse yaşlanmadan ölecek bi gidişle
Canım ben de 1 ay önce yaptırdım çok güzel bişeymiş yaaaa ay gibi parladım ama iki Kaş arasında derin bi çizgi varsa onu botox açmıyor. Dolgu gerekiyor . Dolgu 1 yıllık oluyormuş. Botox da maximum 5,6 ay. O yüZden o çizgi derinleşmeden hafif Doz botox a başlanabilir. Tabi iyi bir Dr laBir nevi zamanı durduruyor şu Botox uygulandığı bölümdeki sinirleri dondurup sorunu gideriyor, migren tedavisinde çok ideal olduğunuda duymuştum tabi ne kadar doğrudur tartışılır. Güneş gözlüğü kullanmama rağmen kaşlarımın arasında hafif Çukurluklar var ileride bız bız yaptırmayı düşünüyorum kadının derdi tasası bitermi hiç ne diyorum biliyormusun DÜNYAYI biz kalkındırıyoruz yoksa batsın bu dünya
Jelocan bu orta çizgi tanımı aynı ben di mi? Yaptırak bizim alyanaaCanım ben de 1 ay önce yaptırdım çok güzel bişeymiş yaaaa ay gibi parladım ama iki Kaş arasında derin bi çizgi varsa onu botox açmıyor. Dolgu gerekiyor . Dolgu 1 yıllık oluyormuş. Botox da maximum 5,6 ay. O yüZden o çizgi derinleşmeden hafif Doz botox a başlanabilir. Tabi iyi bir Dr la