• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

zuzu53 zuzu53 zuzu cum albüme girip ordan baktım evet sadece ben yapmışım resimleri...takip ettiklerimemi yoksa beni takip edenler seçeneği mi? Hangisini işaratleyeym?
Takip ettiklerimi seçersen sadece senin izlemeye aldığın üyeler görebilir, baktım şuan kapalı resimler :))

Daha yeni uyandım kahvemi aldımmm :KK50:
Herkse iyi hafta sonlları olsun inşallah ben gecen haftayı ye iç gez modunda bitirdim almışımdır kesin 1 kilo :KK17::KK17: ha pişmanmıyım değilim :KK48: çok keyiflii buluşmalardı yanında:KK54: bu hafta kapadım kendimi yemek olayı yok :cool:

FAZLANAZLI FAZLANAZLI titreyen hatun iç bacak toparlamak için bazı makineler varmış bir araştır dün kızkardeşim dedi gerçi sarkan deri varsa zor olurda bilmiyorum araştır bi

FAZLANAZLI FAZLANAZLI titreyen hatun iç bacak toparlamak için bazı makineler varmış bir araştır dün kızkardeşim dedi gerçi sarkan deri varsa zor olurda bilmiyorum araştır bi
bu aralar titreşim yok regliyim ahhahaha

ya neymiş o cihazlar ben ütüleme lipo ve body tite diye bir şey duydum araştırıyorum

Pazen donlu gece kuşu seniiii :p

Dün gece pazenli değildim be hem sana attım hemide diğer canlara ha FAZLANAZLI FAZLANAZLI bile attım pazensiz halimi görün diyeee:KK70:

bu aralar titreşim yok regliyim ahhahaha

ya neymiş o cihazlar ben ütüleme lipo ve body tite diye bir şey duydum araştırıyorum

hahhahhaa manyak sonra titrersinn:KK70:

ha ses çokdu kaflarda iyi detay alamadım tam sorraım yine :cool:

Dün gece pazenli değildim be hem sana attım hemide diğer canlara ha FAZLANAZLI FAZLANAZLI bile attım pazensiz halimi görün diyeee:KK70:

hahhahhaa manyak sonra titrersinn:KK70:

ha ses çokdu kaflarda iyi detay alamadım tam sorraım yine :cool:
insan eğlenirken bile iç bacaktan mı bahseder allah sizi ne yapmasın :D

Back