Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok pardon süslücüm ikizlerim Huysuzluk ettiler onlarla uğraşırken bakamadım derhal bakıyorumYaa nerdesin zuzu yaaa
Takip ettiklerimi seçersen sadece senin izlemeye aldığın üyeler görebilir, baktım şuan kapalı resimler :))zuzu53 zuzu cum albüme girip ordan baktım evet sadece ben yapmışım resimleri...takip ettiklerimemi yoksa beni takip edenler seçeneği mi? Hangisini işaratleyeym?
Olmamış güzel bayan :)Zuzuu aloo gizlilik ayarlarında "herkes" seçeneğindeydi ben şimdi takip ettiklerime çevirdim.Bakarmısın olmuşmu? Ya da hangi seçenek daha mantıklı? zuzu53
Daha yapmadım zaten haber bekliyordum sendenTakip ettiklerimi seçersen sadece senin izlemeye aldığın üyeler görebilir, baktım şuan kapalı resimler :))
Bu serhoş Jelocandan hayır yok zaten... senin güvenli ellerindeyim zuzumm
Ay şu kazen e diyiverin gari bu kaa reklam almasın,başım gözüm döndü loi
Albüm ayarlarında değişiklik yaptınmı? Jelibon kardeşleriyle partide yiyip içip keyif yapıyor benide burda hasetten çatlatıyor cocoya gittinmi Süslü hatun
Pazen donlu gece kuşu seniiiisabaha karşı 3 gibi eve girdim çok içmişiz be ya
bu aralar titreşim yok regliyim ahhahahaFAZLANAZLI titreyen hatun iç bacak toparlamak için bazı makineler varmış bir araştır dün kızkardeşim dedi gerçi sarkan deri varsa zor olurda bilmiyorum araştır bi
Pazen donlu gece kuşu seniiii
bu aralar titreşim yok regliyim ahhahaha
ya neymiş o cihazlar ben ütüleme lipo ve body tite diye bir şey duydum araştırıyorum
insan eğlenirken bile iç bacaktan mı bahseder allah sizi ne yapmasınDün gece pazenli değildim be hem sana attım hemide diğer canlara ha FAZLANAZLI bile attım pazensiz halimi görün diyeee
hahhahhaa manyak sonra titrersinn
ha ses çokdu kaflarda iyi detay alamadım tam sorraım yine
insan eğlenirken bile iç bacaktan mı bahseder allah sizi ne yapmasınDün gece pazenli değildim be hem sana attım hemide diğer canlara ha FAZLANAZLI bile attım pazensiz halimi görün diyeee
insan eğlenirken bile iç bacaktan mı bahseder allah sizi ne yapmasın
yahu şu titreme olayına vakıf değilim aydınlatın beni :))Dün gece pazenli değildim be hem sana attım hemide diğer canlara ha FAZLANAZLI bile attım pazensiz halimi görün diyeee
yahu şu titreme olayına vakıf değilim aydınlatın beni :))