- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
Kız 83 olmuşmuydun sen aboooooooo gözlerim yerinden fırladı vuuuuuuu
he bacım ilk al yanakla tanıştığım da ameliyata beni vinçle indirdiler sen bide nldglp göreydin aynı senin ameliyat öncesi ikizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız 83 olmuşmuydun sen aboooooooo gözlerim yerinden fırladı vuuuuuuu
-Jelocanım ameliyata giriyo,Bülbül gibi şakıyordu jelibon
Lolipop candır canipin biraz kalını amme olsun nerede o alyanağa 83 lerde gidişim nerde şimdi mankenim manken
gerçi senden etkilendim ama ollsun alyanağa karın olmaz en yakışıklı dr yi seçerdim
ahhahahha ahhahah-Jelocanım ameliyata giriyo,
-Konuş bakiim,Ogüleye selam söyle
-ouououououou
-(kriz şeklinde gülerken) video biter
Gizemli hatun oldum Albümü olmayan üyeleri kabul etmiyorum lütfen sizde Albüm oluşturun o zaman vize çıkar yoksa gösteririm amma elletmemsen bacak fotonu koydun mu ben görmedim deee
aaa ben görebiliyomuyumGizemli hatun oldum Albümü olmayan üyeleri kabul etmiyorum lütfen sizde Albüm oluşturun o zaman vize çıkar yoksa gösteririm amma elletmem
Gizemli hatun oldum Albümü olmayan üyeleri kabul etmiyorum lütfen sizde Albüm oluşturun o zaman vize çıkar yoksa gösteririm amma elletmem
hem de ne dökmeee ahahahahahahahahahah felek şaşar ...çok fenayız ,hele sacın 3. ayağı bi gelse....amaniiinhadi len oradan benle arkadaş olduğuna dua et ne etcam senin dıngılını öyle herkesi almam çeteye vize bizde zor asıl zaten kirli çamaşırın varsa temizle gelll pis dökeriz ortaya
Görmeden sevdiğim cici bir hatuna o nadide bedenimi göstermezmiyim şimdi sana özel Albümü açacağımaaa ben görebiliyomuyum
ayyyyy oooo varya aboooowwwwwwwww çeteyi mahbusa sokturacaktı hemde ciddi mapusaaahem de ne dökmeee ahahahahahahahahahah felek şaşar ...çok fenayız ,hele sacın 3. ayağı bi gelse....amaniiin
Görmeden sevdiğim cici bir hatuna o nadide bedenimi göstermezmiyim şimdi sana özel Albümü açacağım
Ah Kazen ahh...Kulakların çınlayaa,gözlerin yaşaraa...Ne çeteydik biz ahh...ayyyyy oooo varya aboooowwwwwwwww çeteyi mahbusa sokturacaktı hemde ciddi mapusaaa
dur loii bana özel albüm açacak,,,pis boğaz duydun eli bol tabi peynir çikolata jambon diyor hemen yanaşşş yedirmem sana nldglp yiiiii
Ah Kazen ahh...Kulakların çınlayaa,gözlerin yaşaraa...Ne çeteydik biz ahh...
dur loii bana özel albüm açacak,,,
Açtım açtımdur loii bana özel albüm açacak,,,
Hem Hiçte bile ben öyle eli Boşta gitmem yaparım açmamı pastamı poğaçamıpis boğaz duydun eli bol tabi peynir çikolata jambon diyor hemen yanaşşş yedirmem sana nldglp yiiiii