- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
Kız 83 olmuşmuydun sen aboooooooo gözlerim yerinden fırladı vuuuuuuu
he bacım ilk al yanakla tanıştığım da ameliyata beni vinçle indirdiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız 83 olmuşmuydun sen aboooooooo gözlerim yerinden fırladı vuuuuuuu
-Jelocanım ameliyata giriyo,Bülbül gibi şakıyordu jelibon![]()
Lolipop candır canipin biraz kalını amme olsun nerede o alyanağa 83 lerde gidişim nerde şimdi mankenim manken
gerçi senden etkilendim ama ollsun alyanağa karın olmaz en yakışıklı dr yi seçerdim![]()
-Jelocanım ameliyata giriyo,
-Konuş bakiim,Ogüleye selam söyle
-ouououououou
-(kriz şeklinde gülerken) video biter![]()
Gizemli hatun oldum Albümü olmayan üyeleri kabul etmiyorumsen bacak fotonu koydun mu ben görmedim deee![]()
aaa ben görebiliyomuyumGizemli hatun oldum Albümü olmayan üyeleri kabul etmiyorumlütfen sizde Albüm oluşturun o zaman vize çıkar yoksa gösteririm amma elletmem
![]()
Gizemli hatun oldum Albümü olmayan üyeleri kabul etmiyorumlütfen sizde Albüm oluşturun o zaman vize çıkar yoksa gösteririm amma elletmem
![]()
hem de ne dökmeee ahahahahahahahahahah felek şaşar ...çok fenayız ,hele sacın 3. ayağı bi gelse....amaniiinhadi len oradan benle arkadaş olduğuna dua et ne etcam senin dıngılınıöyle herkesi almam çeteye vize bizde zor asıl zaten kirli çamaşırın varsa temizle gelll
pis dökeriz ortaya
![]()
Görmeden sevdiğim cici bir hatuna o nadide bedenimi göstermezmiyimaaa ben görebiliyomuyum
hem de ne dökmeee ahahahahahahahahahah felek şaşar ...çok fenayız ,hele sacın 3. ayağı bi gelse....amaniiin
Görmeden sevdiğim cici bir hatuna o nadide bedenimi göstermezmiyimşimdi sana özel Albümü açacağım
Ah Kazen ahh...Kulakların çınlayaa,gözlerin yaşaraa...Ne çeteydik biz ahh...ayyyyy oooo varya aboooowwwwwwwww
çeteyi mahbusa sokturacaktı hemde ciddi mapusaaa
![]()
dur loii bana özel albüm açacak,,,pis boğaz duydun eli bol tabi peynir çikolata jambon diyor hemen yanaşşşyedirmem sana
nldglp yiiiii
![]()
Ah Kazen ahh...Kulakların çınlayaa,gözlerin yaşaraa...Ne çeteydik biz ahh...
dur loii bana özel albüm açacak,,,![]()
Açtım açtımdur loii bana özel albüm açacak,,,![]()
Hem Hiçte bile ben öyle eli Boşta gitmem yaparım açmamı pastamı poğaçamıpis boğaz duydun eli bol tabi peynir çikolata jambon diyor hemen yanaşşşyedirmem sana
nldglp yiiiii
![]()