• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ara teli var çok özlediysen :63: beni özlemdin mi Mune Mune diyon :KK12:
Aaaaaa niye böyle yapıyorsun Jelesec Jelesec siz her dakika görüşüyorsunuzdur, süslü beni özlemiş işte :KK70:
Ben geldiiiiim muneee :KK73: jelocan gı nasıl etiketlenio bu mune?

Süslüüüüü nerelerdesin sen:KK14: insan arada bir uğrar muneeee diye seslenir. Beni etiketlemek için başa @ bunu koyacaksın hemen peşine Mune yazacaksın:KK70:
Hoşgeldinnnnnnn süslüüüüü hoşgeldinnn:rolleyes:

Aaaaaa niye böyle yapıyorsun Jelesec Jelesec siz her dakika görüşüyorsunuzdur, süslü beni özlemiş işte :KK70:

Süslüüüüü nerelerdesin sen:KK14: insan arada bir uğrar muneeee diye seslenir. Beni etiketlemek için başa @ bunu koyacaksın hemen peşine Mune yazacaksın:KK70:

Vayyy müdür ben gitsem sonra gelsem yazsam bana böyle sevinç cığlıkları atan mı acep:KK12::KK12: he he özlemiş aman allah ayırmasın süslü ile seni:KK59: forumu bile unutmuş etiket yapmayı bilmiyor yaşlandı o menepoza girecek el birliği ile moral veriyoz:KK70::KK70: Mune Mune ben yoksam ekşın yok bak kıymet bil nldglp nldglp ye yüz verme bu bandan tırsar :KK48:

Yaa Mune'm benim ya...hoşbulduk tatlı insan...
Bu jelocandan bana rahat yok vallaha, kurtar beni mune diye çakarım artık etiketi sana:KK8:
Şimdilik kal sağlıcakla,hiç unutulmadığını bil....

Vayyy müdür ben gitsem sonra gelsem yazsam bana böyle sevinç cığlıkları atan mı acep:KK12::KK12: he he özlemiş aman allah ayırmasın süslü ile seni:KK59: forumu bile unutmuş etiket yapmayı bilmiyor yaşlandı o menepoza girecek el birliği ile moral veriyoz:KK70::KK70: Mune Mune ben yoksam ekşın yok bak kıymet bil nldglp nldglp ye yüz verme bu bandan tırsar :KK48:
Jelocaan açtırma ağzımı,başlatma sözümü...munem var benim anında etiket yaparım ha...bu kadın bana çok diklenio,ağzı çok laf yapıo,bana laf geçirio,...falanda filanda yazarım billa...

Jelocaan açtırma ağzımı,başlatma sözümü...munem var benim anında etiket yaparım ha...bu kadın bana çok diklenio,ağzı çok laf yapıo,bana laf geçirio,...falanda filanda yazarım billa...

Mune Mune anlatmış ben anlattım zuzu53 zuzu53 anlattı hala etiketi yapamıyon be yaaa:KK70::KK70: başa şey koyacan:KK70::KK70::KK70:

ders verim sana saati 100 kaymadan :KK30:

Biliyok jelocan biliyok...fazla dır dır etme:KK11: rahatsız etmemek için şeettirmiyorum yoksa ahanda böyle... Jelesec Jelesec senin gibi face de orta yere dedikoduyu konduranlardan değilim en azından :KK70:

piştttt Mune Mune yok ben varım önünden ye kıymet bil yolarım o tüylerini:KK70::KK70:
Ne etiketleyip dürtüyosun kızcağızı,işi gücü vardır onun...hem o geceleri çıkıyo ben bilirim ...sabahlardı ban yapıp kodese ata ata milleti:KK62: gerektiğinde etiketi yapıştıracam zaten ben ona...bıktırmayım gelirayak :p
Ayyyş bu dil ikonuuu ogülem bayılırdı ya:p:p:p

Back