• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ara teli var çok özlediysen :63: beni özlemdin mi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. diyon :KK12:
Aaaaaa niye böyle yapıyorsun Jelesec Jelesec siz her dakika görüşüyorsunuzdur, süslü beni özlemiş işte :KK70:
Ben geldiiiiim muneee :KK73: jelocan gı nasıl etiketlenio bu mune?

Süslüüüüü nerelerdesin sen:KK14: insan arada bir uğrar muneeee diye seslenir. Beni etiketlemek için başa @ bunu koyacaksın hemen peşine Mune yazacaksın:KK70:
Hoşgeldinnnnnnn süslüüüüü hoşgeldinnn:rolleyes:

Aaaaaa niye böyle yapıyorsun Jelesec Jelesec siz her dakika görüşüyorsunuzdur, süslü beni özlemiş işte :KK70:

Süslüüüüü nerelerdesin sen:KK14: insan arada bir uğrar muneeee diye seslenir. Beni etiketlemek için başa @ bunu koyacaksın hemen peşine Mune yazacaksın:KK70:

Vayyy müdür ben gitsem sonra gelsem yazsam bana böyle sevinç cığlıkları atan mı acep:KK12::KK12: he he özlemiş aman allah ayırmasın süslü ile seni:KK59: forumu bile unutmuş etiket yapmayı bilmiyor yaşlandı o menepoza girecek el birliği ile moral veriyoz:KK70::KK70: Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ben yoksam ekşın yok bak kıymet bil nldglp nldglp ye yüz verme bu bandan tırsar :KK48:

Yaa Mune'm benim ya...hoşbulduk tatlı insan...
Bu jelocandan bana rahat yok vallaha, kurtar beni mune diye çakarım artık etiketi sana:KK8:
Şimdilik kal sağlıcakla,hiç unutulmadığını bil....

Vayyy müdür ben gitsem sonra gelsem yazsam bana böyle sevinç cığlıkları atan mı acep:KK12::KK12: he he özlemiş aman allah ayırmasın süslü ile seni:KK59: forumu bile unutmuş etiket yapmayı bilmiyor yaşlandı o menepoza girecek el birliği ile moral veriyoz:KK70::KK70: Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ben yoksam ekşın yok bak kıymet bil nldglp nldglp ye yüz verme bu bandan tırsar :KK48:
Jelocaan açtırma ağzımı,başlatma sözümü...munem var benim anında etiket yaparım ha...bu kadın bana çok diklenio,ağzı çok laf yapıo,bana laf geçirio,...falanda filanda yazarım billa...

Biliyok jelocan biliyok...fazla dır dır etme:KK11: rahatsız etmemek için şeettirmiyorum yoksa ahanda böyle... Jelesec Jelesec senin gibi face de orta yere dedikoduyu konduranlardan değilim en azından :KK70:

piştttt Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yok ben varım önünden ye kıymet bil yolarım o tüylerini:KK70::KK70:
Ne etiketleyip dürtüyosun kızcağızı,işi gücü vardır onun...hem o geceleri çıkıyo ben bilirim ...sabahlardı ban yapıp kodese ata ata milleti:KK62: gerektiğinde etiketi yapıştıracam zaten ben ona...bıktırmayım gelirayak :p
Ayyyş bu dil ikonuuu ogülem bayılırdı ya:p:p:p

Back