- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
Hem Hiçte bile ben öyle eli Boşta gitmem yaparım açmamı pastamı poğaçamı
Bizde boş gitmedik herhalde aldık en iyi yerden mamaları yapmadık amme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem Hiçte bile ben öyle eli Boşta gitmem yaparım açmamı pastamı poğaçamı
Fake'im fake teşekkür ederimay ay ay ay .....muhteşemmmmm zuzuuu söyleyecek söz bulamıyorum....tek kelime ile muhteşem değişim...
Noooo kabul etmiyorum el emeği göz nuru olacaktı yoksa o simitleri senmi aldınBizde boş gitmedik herhalde aldık en iyi yerden mamaları yapmadık amme
ay ay ay ay .....muhteşemmmmm zuzuuu söyleyecek söz bulamıyorum....tek kelime ile muhteşem değişim...
Noooo kabul etmiyorum el emeği göz nuru olacaktı yoksa o simitleri senmi aldın
Şeriatın kestiği parmak acımazmışonlar tek simit değildi bikerem envayi çeşitti gebertirim seni bak kib yaparım dıngıl faeke diyeee
Aaaaaa niye böyle yapıyorsun Jelesec siz her dakika görüşüyorsunuzdur, süslü beni özlemiş işteara teli var çok özlediysen beni özlemdin mi Mune diyon
Ben geldiiiiim muneee jelocan gı nasıl etiketlenio bu mune?
Aaaaaa niye böyle yapıyorsun Jelesec siz her dakika görüşüyorsunuzdur, süslü beni özlemiş işte
Süslüüüüü nerelerdesin sen insan arada bir uğrar muneeee diye seslenir. Beni etiketlemek için başa @ bunu koyacaksın hemen peşine Mune yazacaksın
Hoşgeldinnnnnnn süslüüüüü hoşgeldinnn
Yaa Mune'm benim ya...hoşbulduk tatlı insan...Aaaaaa niye böyle yapıyorsun Jelesec siz her dakika görüşüyorsunuzdur, süslü beni özlemiş işte
Süslüüüüü nerelerdesin sen insan arada bir uğrar muneeee diye seslenir. Beni etiketlemek için başa @ bunu koyacaksın hemen peşine Mune yazacaksın
Hoşgeldinnnnnnn süslüüüüü hoşgeldinnn
Yaa Mune'm benim ya...hoşbulduk tatlı insan...
Bu jelocandan bana rahat yok vallaha, kurtar beni mune diye çakarım artık etiketi sana
Şimdilik kal sağlıcakla,hiç unutulmadığını bil....
Jelocaan açtırma ağzımı,başlatma sözümü...munem var benim anında etiket yaparım ha...bu kadın bana çok diklenio,ağzı çok laf yapıo,bana laf geçirio,...falanda filanda yazarım billa...Vayyy müdür ben gitsem sonra gelsem yazsam bana böyle sevinç cığlıkları atan mı acep he he özlemiş aman allah ayırmasın süslü ile seni forumu bile unutmuş etiket yapmayı bilmiyor yaşlandı o menepoza girecek el birliği ile moral veriyoz Mune ben yoksam ekşın yok bak kıymet bil nldglp ye yüz verme bu bandan tırsar
Jelocaan açtırma ağzımı,başlatma sözümü...munem var benim anında etiket yaparım ha...bu kadın bana çok diklenio,ağzı çok laf yapıo,bana laf geçirio,...falanda filanda yazarım billa...
Ne etiketleyip dürtüyosun kızcağızı,işi gücü vardır onun...hem o geceleri çıkıyo ben bilirim ...sabahlardı ban yapıp kodese ata ata milleti gerektiğinde etiketi yapıştıracam zaten ben ona...bıktırmayım gelirayakpiştttt Mune yok ben varım önünden ye kıymet bil yolarım o tüylerini
Ohhhh missssMadam coco gidilip aksesuar alına