Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ara teli var çok özlediysen beni özlemdin mi MuneMune hesabı doğrulanmış üye. diyon
Aaaaaa niye böyle yapıyorsun Jelesec siz her dakika görüşüyorsunuzdur, süslü beni özlemiş işte
Ben geldiiiiim muneee jelocan gı nasıl etiketlenio bu mune?

Süslüüüüü nerelerdesin sen insan arada bir uğrar muneeee diye seslenir. Beni etiketlemek için başa @ bunu koyacaksın hemen peşine Mune yazacaksın
Hoşgeldinnnnnnn süslüüüüü hoşgeldinnn

Vayyy müdür ben gitsem sonra gelsem yazsam bana böyle sevinç cığlıkları atan mı acep he he özlemiş aman allah ayırmasın süslü ile seni forumu bile unutmuş etiket yapmayı bilmiyor yaşlandı o menepoza girecek el birliği ile moral veriyoz MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ben yoksam ekşın yok bak kıymet bil nldglp ye yüz verme bu bandan tırsar

Yaa Mune'm benim ya...hoşbulduk tatlı insan...
Bu jelocandan bana rahat yok vallaha, kurtar beni mune diye çakarım artık etiketi sana
Şimdilik kal sağlıcakla,hiç unutulmadığını bil....

Jelocaan açtırma ağzımı,başlatma sözümü...munem var benim anında etiket yaparım ha...bu kadın bana çok diklenio,ağzı çok laf yapıo,bana laf geçirio,...falanda filanda yazarım billa...

Biliyok jelocan biliyok...fazla dır dır etme rahatsız etmemek için şeettirmiyorum yoksa ahanda böyle... Jelesec senin gibi face de orta yere dedikoduyu konduranlardan değilim en azından

piştttt MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yok ben varım önünden ye kıymet bil yolarım o tüylerini
Ne etiketleyip dürtüyosun kızcağızı,işi gücü vardır onun...hem o geceleri çıkıyo ben bilirim ...sabahlardı ban yapıp kodese ata ata milleti gerektiğinde etiketi yapıştıracam zaten ben ona...bıktırmayım gelirayak
Ayyyş bu dil ikonuuu ogülem bayılırdı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…