Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

zuzu53 zuzu cum albüme girip ordan baktım evet sadece ben yapmışım resimleri...takip ettiklerimemi yoksa beni takip edenler seçeneği mi? Hangisini işaratleyeym?
Takip ettiklerimi seçersen sadece senin izlemeye aldığın üyeler görebilir, baktım şuan kapalı resimler :))

Daha yeni uyandım kahvemi aldımmm
Herkse iyi hafta sonlları olsun inşallah ben gecen haftayı ye iç gez modunda bitirdim almışımdır kesin 1 kilo ha pişmanmıyım değilim çok keyiflii buluşmalardı yanında bu hafta kapadım kendimi yemek olayı yok

FAZLANAZLI titreyen hatun iç bacak toparlamak için bazı makineler varmış bir araştır dün kızkardeşim dedi gerçi sarkan deri varsa zor olurda bilmiyorum araştır bi

FAZLANAZLI titreyen hatun iç bacak toparlamak için bazı makineler varmış bir araştır dün kızkardeşim dedi gerçi sarkan deri varsa zor olurda bilmiyorum araştır bi
bu aralar titreşim yok regliyim ahhahaha

ya neymiş o cihazlar ben ütüleme lipo ve body tite diye bir şey duydum araştırıyorum

Pazen donlu gece kuşu seniiii

Dün gece pazenli değildim be hem sana attım hemide diğer canlara ha FAZLANAZLI bile attım pazensiz halimi görün diyeee

bu aralar titreşim yok regliyim ahhahaha

ya neymiş o cihazlar ben ütüleme lipo ve body tite diye bir şey duydum araştırıyorum

hahhahhaa manyak sonra titrersinn

ha ses çokdu kaflarda iyi detay alamadım tam sorraım yine

insan eğlenirken bile iç bacaktan mı bahseder allah sizi ne yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…