• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bir güzel yere Boca ettiler sonrada kuşlar gibi didik didik :D

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 37
Biliyok jelocan biliyok...fazla dır dır etme:KK11: rahatsız etmemek için şeettirmiyorum yoksa ahanda böyle... Jelesec Jelesec senin gibi face de orta yere dedikoduyu konduranlardan değilim en azından :KK70:

Ne benmi nerde ortaya hiç yazmam öyle şeyler ben bikerem:KK48::KK48::KK48:

Gece buradaydı aşayiş sağlamak için sabaha karşı çıkmış şimdi uyuyordu minnak müdür

Ne etiketleyip dürtüyosun kızcağızı,işi gücü vardır onun...hem o geceleri çıkıyo ben bilirim ...sabahlardı ban yapıp kodese ata ata milleti:KK62: gerektiğinde etiketi yapıştıracam zaten ben ona...bıktırmayım gelirayak :p
Ayyyş bu dil ikonuuu ogülem bayılırdı ya:p:p:p
Gece buradaydı aşayiş sağlamak için sabaha karşı çıkmış şimdi uyuyordu minnak müdür :KK48::KK48::KK48:

ayyy canım yaaa evet çok severdi bunu:p:p:pbide kirli çamaşırları bulup çıkarmayı :KK70:

Huhuuuuu napaysunuz tatlişkolar benim bugün günüm çok yoğun bakım işleri malum :) rapor verin sizin programda neler var Jelesec Jelesec nldglp nldglp yoksa jelibon jambonları yemeyemi geldi :p

Benim çok yoğun doğru süslenmeye saç baş tırnak o bu sonra akşam :KK55::-):-) buralar sana emanet kib butonuna bas araıza durumda çekinme :KK70:

Madam coco gidilip aksesuar alına

bana da al elini korkak alıştırma paylaşmak güzeldir:cool:

Çok yedi dün o,bugün otursun sebze haşlama yisin o Jelesec Jelesec

Anam yedirdiğini laf etme be ayıp :p:p:p yedik ne yapalım kusalım mı :KK8::KK70: bu gecede yerim içerim yarın tamam devam:-)

Pişt samimi olma :p:KK59:

Her yazdığımı beğenin leyyyyyn:KK62:

duşa gir poz ver köpüklü olsun fluu olsun beğenelimmm:KK70:

Kesin dieti bozdu bıngıl bıngıl olup çıkacak ortaya :KK70: sonra ayıkla pirincin Taşı'nı lipo lipo lipo diye dolanıp durur :p

hadi lennn :63::63::63:

Bir güzel yere Boca ettiler sonrada kuşlar gibi didik didik :KK70:
psaklı evi temizle :KK48:

Aaaaaa :confused: naapmışlar öylee :KK70:
Benim köpişleri göndereyim iki sn de yalar yutar pırıl pırıl yaparlar etrafı :)))

anam herkes senmi süsülüm para nok gibi hergün kadın var evindee:63::63: bide pırıl pırıl yaparım diyor havanı yesinler:KK59:

Topiğime ce eee deyip kaçayım...bu arada resımlerim görünmüyomuş niyeki acaba? Hey jelocan bi de bakem nıye göremıo bu gacılar benım endamımı ,güzel boyumu posumu? Jelesec Jelesec

Topiğime ce eee deyip kaçayım...bu arada resımlerim görünmüyomuş niyeki acaba? Hey jelocan bi de bakem nıye göremıo bu gacılar benım endamımı ,güzel boyumu posumu? Jelesec Jelesec
Albüm ayarlarında değişiklik yaptınmı? Jelibon kardeşleriyle partide yiyip içip keyif yapıyor benide burda hasetten çatlatıyor :D cocoya gittinmi Süslü hatun

Albüm ayarlarında değişiklik yaptınmı? Jelibon kardeşleriyle partide yiyip içip keyif yapıyor benide burda hasetten çatlatıyor :KK70: cocoya gittinmi Süslü hatun
Yok yapmadım 4 yıl önceki resimler zaten hıç ellemedim zuzu cum.
Evet gittim aldım bayağı bişeyler ... İndirim çok iyi

Zuzuu aloo gizlilik ayarlarında "herkes" seçeneğindeydi ben şimdi takip ettiklerime çevirdim.Bakarmısın olmuşmu? Ya da hangi seçenek daha mantıklı? zuzu53 zuzu53

zuzu53 zuzu53 zuzu cum albüme girip ordan baktım evet sadece ben yapmışım resimleri...takip ettiklerimemi yoksa beni takip edenler seçeneği mi? Hangisini işaratleyeym?

Back