- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi ezogelin16
-
Yanlış metroya binmisim yaa azcık bekleticem ozluceden osmangaziye nasıl geldim bende anlamadımBen geldiiiiimmerdivenlerdeyim oglani eve biraktim annemle
Ben aktarma yapi Cam daha ve benimki yıkıyor ortalığı uyandırıp çıkardımBen simdi girdim iceri oglan evde annemle insallah uslu durur da cagirmazlar beni
Ah canim benim ya aramizdaki en fedakar sensinBen aktarma yapi Cam daha ve benimki yıkıyor ortalığı uyandırıp çıkardım
Ben geliyorum simdi yaninaOturdunuz mu? Masa numaranız kaç? Ne tarafta?
5 dk ya ordayım :)Geldim oturdum benden baska bir kisi var o da erkek kolay bulursunuz hahahaha
Tamam kuzum cok aglatmayalim bebisi yazik gunah opuyorum cok onun tatli yanaklarinkKızlar 43c yi bekliyorum gelmedi eve giden araç denk gelirse donucem bir saattir disardsyim birde sogukmus kizimda ince geldi ustundekiler usudu .ağzınıza siginiyorum
Kos kiz kossss5 dk ya ordayım :)
Kirmizi ruj varsa ben el ederim mutlakaİndim yürüyorum koruya doğru. Simsiyah bir hamile kırmızı rujlu. El edin bana :)
Ayyy kızlar nasıl heveslendim ya nr güzelbenim de eşim hasta yatıyo. Yoksa bende gelecektim ne güzel ya kıskandım sizi ha
Canim kismetten oteye gecilmiyor olsun napalimAnneme geldimçok cebellesyim ama kismet olmadi
Hiçte kıskanmadım ki hıhguzel mi guzel bir gundu bayildik biz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?