- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi ezogelin16
-
Aaaa neden beni cok merak ediyorsun:)))))))))Olmadi sen ben benim oglan basbasa giderizcok merak ediyorum seni
Bilmem kendime yakin goruyorum belki deAaaa neden beni cok merak ediyorsun:)))))))))
Aa bi beni merak etmiyosun gelmiyorum görüşmeyeBilmem kendime yakin goruyorum belki degarip his
Benim gelinin kankalarından biri misin yoksa :)))))Bilmem kendime yakin goruyorum belki degarip his
Yok kiz herkesi merak ediyorum ama herkesi toplayamiuorum alti ustu bir iki saatcik
Ay keske olsam nerde bende o sans hahahahahBenim gelinin kankalarından biri misin yoksa :)))))
Benden ok bir aksilik çıkmazsa gelicem peki mekan neresi?
3. Katta c&a magazasinin onunde ortada alacati muhallebicisi var kizlar sakin ve hos bir mekan, bir kisilik kahvaltilari kocaman,2 kisiye yeterBenden ok bir aksilik çıkmazsa gelicem peki mekan neresi?
İnşallah herkes gelirde bi ikimiz kalmayız3. Katta c&a magazasinin onunde ortada alacati muhallebicisi var kizlar sakin ve hos bir mekan, bir kisilik kahvaltilari kocaman,2 kisiye yeter
Biz 5 kisiyiz ,3 kisilik kahvalti soylesek yeter
Fiyat Kisibasi 16,5 tutar
Ikimiz olursak hesap 13,75 her birimize hahahaİnşallah herkes gelirde bi ikimiz kalmayız
İnşallah herkes gelirde bi ikimiz kalmayız
Rabbim açık sifalar versin insKızlar ben gelemicem eşim çok rahatsızlandıyarında evde salı da evde canlarım onu bırakamam gelmeyi çok istiyordum eşimde dedi git diye ama çok hasta şuan düzelirse gelirim yoksa bırakamam kızlar size iyi eğlenceler.bi dahaki sefere artık bende gelirim.
Sağol canım Allah razı olsun aminnRabbim açık sifalar versin ins
Tamamdır 4 kişi kesinBi aksilik çıkmazsa salı günü 11de ben de Alaçatı muhallebicisinde olurum
O saatte pek kalabalık olmaz tahminimce ben önce gelirsem karnı burnunda olanı görünce el sallarımNasıl tanıyoruz birbirimizi peki?
Ben nicklerede hiç dikkat etmem oradan da bilemem sizi
başka bir bebeklide benO saatte pek kalabalık olmaz tahminimce ben önce gelirsem karnı burnunda olanı görünce el sallarım
Bebekliyi görüncede aynı sekılde ama E ezogelin16 nası tanıcam bilmıyorum
Aynı sekılde siz önce gelirseniz gelirim yanınıza ama sen veyadarkmore nin bi 5dk önce gelmesi daha iyi olur tanıyabilmek açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?