Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Butun sorumluluk eşine kalmıs. Sen kendin nasıl istedin tekrar anlamadım 4 yıl surmus depresyonun sıkıntın 3 yıldır daha rahata ermişssiniz rahattan kastın ne bılmuyorum 1 yasında cocuk kreşe gider mi? Bence gitmemeli 2 yas en azından tam sana muhtacken sen yoksun . Bunda da rahatsızlık olmayacagı ne malum bu sefer ıkı cocuga da mı baksın eşin . Haklı adam . Sen de sırf ozendıgın ıcın bakamayacagın cocugu dogurmamalısın... Hıc sana hak vermedım hoş hıc bı sorun olmadan da cocuk istememe hakkı var. .Selam arkadaşlar,
ben 35 yaşındayım eşim 37. Bizim 7 yaşinda bir oğlumuz var.
Benim hamilelik çok iyi gecdi ama doğum sonrası baya bi uzun süre 4 yila yakin lohusalik, depresyon,rahatsızlıklar yaşadım ve bu süreçte eşim oğlumuzu büyütdü.
Ben ancak toparlandım ve iyleşdim. Sağ olsun baba gibi babalik yapdi, el bebek gül bebek büyütdü oğlumuzu, bende elimden geldince annelik yapmaya çalışdım. Zaten bir yaşında kreşe verdik ve tam zamanlı çalışmaya başladım .Ben ama o zamanlarda oğlumla alakali herseyi kaçırdım, çünkü iyleşmeye odaklandim ve hic bi zaman o ilk adımlarıni,ilk konuşmasını , anne-oğul ilişkisini yaşiyamadim. Şimdi şükür çok iyiyim ve oğlumlada iyi bir ilişkimiz var.
Şimdi 2. çocuk istiyorum ama eşim ölürüm de olmaz diyor. Çocuk yok, bir tane yeter diyor. Bir kızımız olsun istiyorum . Ama eşim tam rahta erdik, çocuk büyüdü, bir daha o ses, uykusuz geceleri kaldıramam diyor . Ama ben okadar istiyorum ki, çünkü ilk çocuğumdan herseyi kaçırdım . Hamile kadin görünce, bide kızı olduğunu duyunca icim parçalaniyor. Okadar çok istiyorum ki, ama eşim asla ve asla olmaz diyor. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldıramam diyor. Bi oğlumuz var ona şükür et mutlu ol diyor. Haklı, biliyorum ama o isteyi, o içimdeki boşluğu, hasreti kapatamıyorum. Artik her gün çocuk konuyu açınca eşim yeter artık sinirleniyorum diyor . Okadar istiyorsan boşan, başka birinden yap diyor. İkinciye hamile kalanlarda üzülior, artik onların hayatı bitdi diyor . Ne bi süre gezebilirler nede rahat uyku alicaklar diyor .
Ben hergün allaha dua ediyorum, lütfen sağlıklı , hayırlı bir kiz evlat nasip et diye ama artık umudumu kaybetdim. İçimdeki isteyi nasıl yok edebilirim ?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim .
hamileyim ve eşim aldirican diyorÇocuğunun her şeyiyle tek başına ilgilenen, bu uğurda çalışmamayı göze alan bir anne olarak söylüyorum ki eşiniz haklı. Ben eşime açık açık söyledim "oğlumu en iyi şekilde yetiştirmek için büyük bir özveriyle çabalıyorum (bundan gocunmuyorum ne haddime o benim en kıymetlim). Büyüdüğünde tekrar başa saramam, çocuk bakmak kolay değil ikinciyi zaten istiyorum ama şimdi isterim, sonra asla istemeyeceğim." diye. Oğlum 3 yaşındayken kardeşi doğacak inşallah. Eşimin planı da 7-8 yaşlarındayken ikinci çocuğu yapmakmış. Ne münasebet dedim. Kim daha çok çaba sarfediyorsa onun söz hakkı var bence. Üstelik cinsiyetin hiçbir önemi olmadığını sağlığına bir şey olunca anlıyor insan. İkincisi kız olsa derdim hep ama yine oğlum olacak. Allah yukarda bir gram üzülmedim. Rabbim hayırlısını versin.
Haklısıniz ama gec anladim tam dedim evet herkes hakli cokdan hamileydimButun sorumluluk eşine kalmıs. Sen kendin nasıl istedin tekrar anlamadım 4 yıl surmus depresyonun sıkıntın 3 yıldır daha rahata ermişssiniz rahattan kastın ne bılmuyorum 1 yasında cocuk kreşe gider mi? Bence gitmemeli 2 yas en azından tam sana muhtacken sen yoksun . Bunda da rahatsızlık olmayacagı ne malum bu sefer ıkı cocuga da mı baksın eşin . Haklı adam . Sen de sırf ozendıgın ıcın bakamayacagın cocugu dogurmamalısın... Hıc sana hak vermedım hoş hıc bı sorun olmadan da cocuk istememe hakkı var. .
Aldır mı diyor? Çocuk oyuncağı mi bu?hamileyim ve eşim aldirican diyor
Ne zaman hamile kaldınız konuyu daha Ocak'ta açmışsınız. Eşiniz istemiyorken nasıl hamile kaldınız onu da anlamadım. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun aldır ya da aldırma demek kimseye düşmez burada.hamileyim ve eşim aldirican diyor
Yok artık ... İstememek ayrı aldırmanı ıstemek ayrı korunsaymıs madem o denli istemiyorsa . Ben istememesine hak veririm de buna değil ... Yok ben simdi hamıle oldugunu ogrendım. ..hamileyim ve eşim aldirican diyor
Ja takvimde riskli gün ilk gün görüniordu ama yumurta gelmesinec5 gün daha vardi birsey olmaz dedim pişmanım . Çok kötü durumdayım ve burdaki yorumlar cok kiriciNasıl hamile kaldınız, eşiniz bu kadar istemiyorken aklıma sadece sizin korunuyorum diyip korunmamanız ihtimali geldi.
Ja konuyu acdimda hamileymisim zaten cok yeni. kac gündürlü ağlıyorum ama istemiom demişdim dedi aldırican diyor . Cok kötüyüm gerçekten pişmanin dikkat etmedim 8 senedirli bi hata yapdım hemen kaldım ...Yok artık ... İstememek ayrı aldırmanı ıstemek ayrı korunsaymıs madem o denli istemiyorsa . Ben istememesine hak veririm de buna değil ... Yok ben simdi hamıle oldugunu ogrendım. ..
konuyu acdimda hamile kalmışim zaten yorumlara okudum dedim ki tamam defteri kapandı o ne zamana isterse ozaman yani hak verdim onada burdaki herkesede ama 5 gün önce test yaptım hamileyim ve aldirican diyor çok kötüyümNe zaman hamile kaldınız konuyu daha Ocak'ta açmışsınız. Eşiniz istemiyorken nasıl hamile kaldınız onu da anlamadım. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun aldır ya da aldırma demek kimseye düşmez burada.
bende habersiz zorla hamile kaldın dedi istemediğim biliordun dedi aldiricanida söylemişdim dedi eğer hamile kalırsan ayin 18.02 randevu aldirdi çok kötüyümAldır mı diyor? Çocuk oyuncağı mi bu?
Korunuyor muydunuzbende habersiz zorla hamile kaldın dedi istemediğim biliordun dedi aldiricanida söylemişdim dedi eğer hamile kalırsan ayin 18.02 randevu aldirdi çok kötüyüm
Korunuyor muydunuz
Ama biz size ne diyelim ki şimdi. Oturun eşinizle konuşup karara varın.12 sene takvimle ve ben bilerek bir gün riskli günde birsey olmaz dedim