Şöyle söyleyeyim; annesi vefat etmiş, ben 2-3 gün sonra öğrendim. Yemek yapıp gittim, arkadaşları da vardı ama bu arada belirteyim; yakınımın arkadaşı olduğu için hepsi beni ismen biliyor. Oturduk işte kahve falan yaptılar, 2-3 saat kitlediler beni eve göndermedi. Canım, cicim, az görüşüyoruz özlüyorum falan :d
2 gün sonra tekrar yemek götürdüm, yarın sabah kahvaltıya gel hadi dedi. Benim de doktor randevum vardı, iyi hadi dedim çocukları kayınvalideme bırakırım (bizdeydi kv) gelirim. Ben 10 gibi aradım, açmadı. Yarım saat sonra bir torba poğaçayla kapıyı çaldım yine açmadı meğer başka arkadaşına yatıya gitmiş
Sonra bi gün aradı, lokma döktürüyorum annem için gel sende al diye. Gittim, can ciğer yine
gel kahve içelim dedim, işe gidicem dedi. Yarın gel dedim tamam dedi. Gelmedi, aradım açmadı
Sonra çöp atmaya giderken karşılaştık, bir sarıldı ki akşama kadar parfümü koktu üstüm
gidiyoruz haftaya dedim, ya gitmeden oturalım falan dedi. 5 ay oldu taşınalı, haber yok. oturacağız
O yakınımla 15 yıldır falan arkadaşlar. Genel olarak öyleymiş. Bi dönem Ayşe’yle çok görüşürmüş, o dönem geçer Esra’yla sıkı fıkı olurmuş
İnsanoğlu çeşit çeşit, görmüş oldum