- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi ezogelin16
-
Aa öylemi kaç yasında yada aylık?başka bir bebeklide benkız bebek
14 aylıkAa öylemi kaç yasında yada aylık?
Bi ben kaldım özellıksız beni tanıyamıcaksınz
HarikasinBi aksilik çıkmazsa salı günü 11de ben de Alaçatı muhallebicisinde olurum
Ben de kucaginda bir maymunla gelen esmer hatun olacam ordan tanisiriz artikO saatte pek kalabalık olmaz tahminimce ben önce gelirsem karnı burnunda olanı görünce el sallarım
Bebekliyi görüncede aynı sekılde ama E ezogelin16 nası tanıcam bilmıyorum
Aynı sekılde siz önce gelirseniz gelirim yanınıza ama sen veyadarkmore nin bi 5dk önce gelmesi daha iyi olur tanıyabilmek açısından
Sen bi kenara saklan bizi begenmezsen cikmazsin ortaya hhahahahahaAa öylemi kaç yasında yada aylık?
Bi ben kaldım özellıksız beni tanıyamıcaksınz
Böyle bi espri yapcaktımda alınırsınız diye yapmadımSen bi kenara saklan bizi begenmezsen cikmazsin ortaya hhahahahaha
Yok yav niye alinalim ne guzel iste geyikBöyle bi espri yapcaktımda alınırsınız diye yapmadım
Hadi bakalım gelsin salıYok yav niye alinalim ne guzel iste geyik
Gunaydin canimGunaydin kizlar,Programda bir değişiklik yok değilmi
Bana biraz ters ya .o kadar yolu bosuna gelmiyim diye merak ettimGunaydin canim
Valla ben gelcem geri kalani bilmem
Bebis arabasi kullaniyor musun?Bana biraz ters ya .o kadar yolu bosuna gelmiyim diye merak ettim
Bende geliyorumGunaydin kizlar,Programda bir değişiklik yok değilmi
Sansimizdan hava yagmurluKullaniyorum ama getirmicem ekstradan yuk oluyor.mama sandalyesinde takılır
Yuruyor mu prenses? Abla olmus artik o ne tatliKullaniyorum ama getirmicem ekstradan yuk oluyor.mama sandalyesinde takılır
Ben geldiiiiimEşim şimdi çıktı. Ben de 11 ptobüsüne binip gelicem. 11.20 gibi falan orada olurum.
Ben simdi girdim iceri oglan evde annemle insallah uslu durur da cagirmazlar beniYoldayız hala malesef.umarım gelebiliriz yağmur sebebiyle trafik malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?