• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam asla ve asla 2.cocuk istemiyor

eşin cok hakli. ya yine lohusa depresyonuna girersen iki çocukla? dertsiz basina dert acma bence. oglun hala küçük. Onunla kaliteli zaman gecirip telafi et kendini.
ya da koruyucu aileligi dusunebilirsiniz
Konu sahibi çoktan hamileymiş çok geç artık. Eşi aldır diyormuş hatta

konuyu acdimda hamile kalmışim zaten yorumlara okudum dedim ki tamam defteri kapandı o ne zamana isterse ozaman yani hak verdim onada burdaki herkesede ama 5 gün önce test yaptım hamileyim ve aldirican diyor çok kötüyüm
Sanırım geri çekilme yöntemiyle korundunuz ki bu korunma yöntemi değil. Eşiniz zaten hiç istemiyordu öyleyse tam korunsaydı tamam 'aldır demekte haklı' derdik ama bilemiyorum durumunuz çok karışık. Eşinizle oturup konuşun karara varın madem. Hayırlısı olsun sizin için.

Olmayanı istemeniz normal ama erkek olursa ona da iyi bir ebeveyn olacaksan bence dene yüzde 50 sonuçta kız olursa hayalin gerçekleşir erkek olursa oğluna kardeş olur size de evlat hem tek çocuk iyi değil bence ne olursa olsun cinsiyetten bağımsız en az 2 çocuk
Hamileyim ,aldirmak zorundayım 3 gün sonra çünkü istemiyor.Ikna edemedim .

Bu yaslarda riskler artar genetik hastaliklar acisindan. Ayrica evet hic kolay degil yorulmus olabilir insan. Mesela bende gecenlerde istemedigimi soyledim esime yasimiz daha 30. Ama oda hak verdi ben calisiyordum surekli sen cok yoruldun dedi. Allah bir tane saglikli evlat vermis sukredin ona odaklanin. Hayat hem bu ne getirir belli olmaz bu kadar uzuleceginiz bir durum yok.

Bu kadar da acımaz değildir herhalde altı üst 1 tane çocuğun var. Seni zorluyor mı? Sen zorla mı hamile kaldın? Allah yardımcın olsun inşallah vicdana gelir
bilerek hamıle kaldı ln diyor ben çocuk istemedim halde hamile kaldın diyor. Karnımdaki bebegimle son 2 gün. Ağlamaktan gözlerim şişdi . Hayatımı maf etmeye hakkın yok diyor. Yeterince yoruldum aci çektim , bitdim diyor ...

Bu yaslarda riskler artar genetik hastaliklar acisindan. Ayrica evet hic kolay degil yorulmus olabilir insan. Mesela bende gecenlerde istemedigimi soyledim esime yasimiz daha 30. Ama oda hak verdi ben calisiyordum surekli sen cok yoruldun dedi. Allah bir tane saglikli evlat vermis sukredin ona odaklanin. Hayat hem bu ne getirir belli olmaz bu kadar uzuleceginiz bir durum yok.
Haklısıniz ama karnımdakinin ne sucu var. Benim suçum hamile kaldim şimdide onu aldirmak zorunda kalıyorum . Allah beni hic bi zaman affetmez o affetse ben edemem kendimi . Bebegimle son 2 gün.

Haklısıniz ama karnımdakinin ne sucu var. Benim suçum hamile kaldim şimdide onu aldirmak zorunda kalıyorum . Allah beni hic bi zaman affetmez o affetse ben edemem kendimi . Bebegimle son 2 gün.
Nasil hamilemiydiniz.. o kismi kacirmisim. Kimse sizi kurtaja zorlayamaz.

allah bir evlat vermiş çok şükür neden böyle aksiyonlara girip evliliğinizi huzurunuzu riske atıyorsunuz ki bir tane çocuğun var anladığımız kadarıyla anlayışlı ve sabırlıda bir kocan var bu saatten sonra önüne bakıp çocuğunun ve evinin mutluluğu için didinmeni tavsiye ederim tabi şuan ayrı bir çıkmaza girmişsiniz allah yardımcın olsun. eşini ikna edip belki bir şans isteyebilirsiniz allahın verdiği canı allah alır sonuçta kolaylıklar diliyorum

Tamam eşinizin çocuk istememekte sonuna kadar hakkı var ama sizin vücudunuzdaki bir bebeğe zorla kürtaj yaptıramaz. Zaten gittiğiniz doktorda da böyle ağlarsaniz asla müdahaleyi yapmaz. Siz bi sakin kafayla düşünün, belki siz de evet bu saatten sonra bana da zor gelir diyip kendiniz de aldırmak isteyeceksiniz.

Merhaba. Son durumunuz ne, ne yaptınız?

Merhaba. Son durumunuz ne, ne yaptınız?
aldirdik ve çok pişmaniz ikimizde . Günlerdjr ikimizde ağlıyoruz nasil böyle bir şey yapabildik diye. Artik nana gün yüzü yok yaşamsyi bile hak etmiyorum. Eşim son anda aldirma dedi ama dinlemedim. bukadar bi cocuk isterken nasil aldirdim bilmiyorum. Doktorum hamilelik depresyonu dedi. ilk 3 ayda yaşanıyormuş hormonlardan dolayi. çok pişmaniz ama bebeğim gitdi ve bu saatten sonra ben bi daha mutlu olamam .

aldirdik ve çok pişmaniz ikimizde . Günlerdjr ikimizde ağlıyoruz nasil böyle bir şey yapabildik diye. Artik nana gün yüzü yok yaşamsyi bile hak etmiyorum. Eşim son anda aldirma dedi ama dinlemedim. bukadar bi cocuk isterken nasil aldirdim bilmiyorum. Doktorum hamilelik depresyonu dedi. ilk 3 ayda yaşanıyormuş hormonlardan dolayi. çok pişmaniz ama bebeğim gitdi ve bu saatten sonra ben bi daha mutlu olamam .
Şimdi o kocadan da boşan o zaman nasıl böyle bir şeye karar verebiliyor ki 😯

Kendinizle ilgili kötü düşünmeyin. İyi kötü bir karara varıp uyguladiniz. Siz baştan beri aldırmayı istemeyen kisiydiniz ama bir anda tersine bir karar verdiyseniz bunda da bir hayır vardır. Öyle düşünelim. Dua edin hem kendinize hem giden minik cana.
Hayırlısı olsun. Bundan sonra daha iyi düşünmeye gayret edin her konuda. İyilikler sizi bulsun umarım 🌸

Kendinizle ilgili kötü düşünmeyin. İyi kötü bir karara varıp uyguladiniz. Siz baştan beri aldırmayı istemeyen kisiydiniz ama bir anda tersine bir karar verdiyseniz bunda da bir hayır vardır. Öyle düşünelim. Dua edin hem kendinize hem giden minik cana.
Bundan sonrası için eşinizle hayatı devam ettirmek istiyor musunuz bı yoklayin kendinizi. Eşinizin artılarını, eksilerini bir yazıp tartabilirsiniz hislerinizi, isteğinizi.
Çok teşekkür ederim . Birbirimizi cok seviyoruz ve tuaf olan şey bu olaydan sonra birbirimize cok bağlandik.Sanki yeni sayfa açmış gibi. Mesajınız için çok teşekkür ederim .

Çok teşekkür ederim . Birbirimizi cok seviyoruz ve tuaf olan şey bu olaydan sonra birbirimize cok bağlandik.Sanki yeni sayfa açmış gibi. Mesajınız için çok teşekkür ederim .
Konunuzun sonu, evliliğin durumu hakkında diye aklımda kalmış, ondan öyle yazdım, yanlış hatırlamışım sanırım.
Mutluluklar ♥️

Hayırlısı olsun. Bundan sonra daha iyi düşünmeye gayret edin her konuda. İyilikler sizi bulsun umarım 🌸
Çok teşekkür ederim iyiki varsiniz🙏❤️ Bütün gün ağladım bebeğimi okadar çok özlüyorum ki herseyimi verirdim zamani geri döndürmek icin ama malesef olmiyor. Allahim lütfen affet et bebeğim özür dilerim diye dua ediyorum 🙏

Back