- Konu Sahibi ezogelin16
-
İnşallah Allah nasip eder ikinci buluşmayı da o zaman ben ve ezogelin de diğer arkadaşlar da katılabilirCanim kismetten oteye gecilmiyor olsun napalim
Cok sey kacirdinnnnHiçte kıskanmadım ki hıh
Insallah canimİnşallah Allah nasip eder ikinci buluşmayı da o zaman ben ve ezogelin de diğer arkadaşlar da katılabilir
Sende beni daha çok kıskandır Cok sey kacirdinnnn
Iki yetiskin bir bebek arkadasim oldu benim
İnşallah sonra gebitoyu doğum ziyaretine gideriz nasip olursaInsallah canim
Gebitomuz dogum yapmadan bir bulusma daha yapicaz insallah
O ucuncu bulusmamiz olacak kismetseİnşallah sonra gebitoyu doğum ziyaretine gideriz nasip olursa
Vardır bir hayır diyorum. artık gelemediğini mi yanayım yoksa pitircigimi uykusundan uyandırıp bir saat aglattigima mi.foto cekmedinizmiO ucuncu bulusmamiz olacak kismetse
Simdi o hastane isine karar versin suslemeye gideriz
Mümkünse bir sonraki buluşm hava durumunu dikkate alarak olsun ve korupark olmasin cok uzakÇok güzel bir kahvaltıydı hanımlar en kısa zamanda bir kahve organizasyonu yapalım hiç arayı uzatmadan :)
Bence de cok guzeldi acilen ikinci gorusmeyi yapmaliyizÇok güzel bir kahvaltıydı hanımlar en kısa zamanda bir kahve organizasyonu yapalım hiç arayı uzatmadan :)
Yer seciniz hamile bayanÇok güzel bir kahvaltıydı hanımlar en kısa zamanda bir kahve organizasyonu yapalım hiç arayı uzatmadan :)
Sen nereyi istersin kuzucanMümkünse bir sonraki buluşm hava durumunu dikkate alarak olsun ve korupark olmasin cok uzak
Yok cekmedik aklimiza gelmediVardır bir hayır diyorum. artık gelemediğini mi yanayım yoksa pitircigimi uykusundan uyandırıp bir saat aglattigima mi.foto cekmedinizmi
Evet yaHeyyyy birdahakine haftasonu olsun ltfff
Çalışan bayanları unutmayalım :)
Hi hi hi:))
Bana yakın bir yer olsunEvet yabir dahaki gorusmeye sen gelmezsen olmaz bak
Artik yer tercihini soylersin
Amanin isyerine yakin olmasin mumkunseBana yakın bir yer olsun
:))))Amanin isyerine yakin olmasin mumkunse
Ev sorun degil kapinizin onu bile olur
Benim de su an icin acil bir planim yok daha konusuruz zaten:))))
Gloria jeans:)))
Cidden bu hsonu sehır dısında olucam da diğer ct ya da pz uygun olursanız görüselim
Tam kafkas diyecektim hahahaha:))))
Gloria jeans:)))
Cidden bu hsonu sehır dısında olucam da diğer ct ya da pz uygun olursanız görüselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?