- Konu Sahibi ezogelin16
İnşallah Allah nasip eder ikinci buluşmayı da o zaman ben ve ezogelin de diğer arkadaşlar da katılabilirCanim kismetten oteye gecilmiyor olsun napalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah nasip eder ikinci buluşmayı da o zaman ben ve ezogelin de diğer arkadaşlar da katılabilirCanim kismetten oteye gecilmiyor olsun napalim
Cok sey kacirdinnnnHiçte kıskanmadım ki hıh![]()
Insallah canimİnşallah Allah nasip eder ikinci buluşmayı da o zaman ben ve ezogelin de diğer arkadaşlar da katılabilir![]()
Sende beni daha çok kıskandır Cok sey kacirdinnnn
Iki yetiskin bir bebek arkadasim oldu benim![]()
İnşallah sonra gebitoyu doğum ziyaretine gideriz nasip olursaInsallah canim
Gebitomuz dogum yapmadan bir bulusma daha yapicaz insallah
O ucuncu bulusmamiz olacak kismetseİnşallah sonra gebitoyu doğum ziyaretine gideriz nasip olursa![]()
Vardır bir hayır diyorum. artık gelemediğini mi yanayım yoksa pitircigimi uykusundan uyandırıp bir saat aglattigima mi.foto cekmedinizmiO ucuncu bulusmamiz olacak kismetse
Simdi o hastane isine karar versin suslemeye gideriz![]()
Mümkünse bir sonraki buluşm hava durumunu dikkate alarak olsun ve korupark olmasin cok uzakÇok güzel bir kahvaltıydı hanımlar en kısa zamanda bir kahve organizasyonu yapalım hiç arayı uzatmadan :)
Bence de cok guzeldi acilen ikinci gorusmeyi yapmaliyizÇok güzel bir kahvaltıydı hanımlar en kısa zamanda bir kahve organizasyonu yapalım hiç arayı uzatmadan :)
Yer seciniz hamile bayanÇok güzel bir kahvaltıydı hanımlar en kısa zamanda bir kahve organizasyonu yapalım hiç arayı uzatmadan :)
Sen nereyi istersin kuzucanMümkünse bir sonraki buluşm hava durumunu dikkate alarak olsun ve korupark olmasin cok uzak![]()
Yok cekmedik aklimiza gelmediVardır bir hayır diyorum. artık gelemediğini mi yanayım yoksa pitircigimi uykusundan uyandırıp bir saat aglattigima mi.foto cekmedinizmi![]()
Evet yaHeyyyy birdahakine haftasonu olsun ltfff
Çalışan bayanları unutmayalım :)
Hi hi hi:))
Bana yakın bir yer olsunEvet yabir dahaki gorusmeye sen gelmezsen olmaz bak
Artik yer tercihini soylersin
Amanin isyerine yakin olmasin mumkunseBana yakın bir yer olsun![]()
:))))Amanin isyerine yakin olmasin mumkunse
Ev sorun degil kapinizin onu bile olur
Benim de su an icin acil bir planim yok daha konusuruz zaten:))))
Gloria jeans:)))
Cidden bu hsonu sehır dısında olucam da diğer ct ya da pz uygun olursanız görüselim
Tam kafkas diyecektim hahahaha:))))
Gloria jeans:)))
Cidden bu hsonu sehır dısında olucam da diğer ct ya da pz uygun olursanız görüselim