Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa pahallı bir şehir memur için ...bilginiz olsun.
Ben istanbulda yaşadım ve ankarada yasadim suanda bursada yasiyorum bursa istanbul gibi pahallı ankara gibi ucuz değilyani bir memur şehiri değil malesef . Hatta biz gitmeyi düşünüyoruz istanbula istanbulda gıda konusunda alternatiff cok ucuza alabilmeniz mumkun ama bursada yok uretim yeri burası olmasina ragmen .guzel bir sehir ama bakimsiz bir sehir dogal güzellikleri degerlendirilememis. Halk çok gezmeyi falan sevmiyorum sosyal yaşantısı yok ..umarim yardimci olabilmisimdir
Bursada nerede yasayacaksiniz o da cok onemli tabii. Yildirim bana gore guzel degil mesela. Niluferde yasarsaniz cok daha rahat edersiniz. Ama bursa kocaman bir köydür. Cok guzel bir sehir degil, ayrica oldukca da pahalidir
Bursalı değilim ama bursada yaşıyorum. Ve çook seviyorum. Sosyal bir şehir, aktivite yapabileceğiniz bir çok alan var. Zaten doğası yeter. Evet kalabalık olması ve trafiği bazen insanı çileden çıkartıyor ama bu şehir yaşıyor ve buna değer Buluşma yapılırsa seve seve katılırımm
Cok seviyorum bu sehri. Hersey elimizin altinda en onemlisi onlarca yol kat etmeden her yere kolayca ulasim var. :) Bir tarafta dag havasi bir tarafta deniz havasi. :) miss miss. Yasanacak sehir.