• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Benden ok bir aksilik çıkmazsa gelicem peki mekan neresi?
3. Katta c&a magazasinin onunde ortada alacati muhallebicisi var kizlar sakin ve hos bir mekan, bir kisilik kahvaltilari kocaman,2 kisiye yeter
Biz 5 kisiyiz ,3 kisilik kahvalti soylesek yeter
Fiyat Kisibasi 16,5 tutar

3. Katta c&a magazasinin onunde ortada alacati muhallebicisi var kizlar sakin ve hos bir mekan, bir kisilik kahvaltilari kocaman,2 kisiye yeter
Biz 5 kisiyiz ,3 kisilik kahvalti soylesek yeter
Fiyat Kisibasi 16,5 tutar
İnşallah herkes gelirde bi ikimiz kalmayız :KK45:

Kızlar ben gelemicem eşim çok rahatsızlandı :( yarında evde salı da evde canlarım onu bırakamam gelmeyi çok istiyordum eşimde dedi git diye ama çok hasta şuan düzelirse gelirim yoksa bırakamam kızlar size iyi eğlenceler.bi dahaki sefere artık bende gelirim.

Kızlar ben gelemicem eşim çok rahatsızlandı :KK43: yarında evde salı da evde canlarım onu bırakamam gelmeyi çok istiyordum eşimde dedi git diye ama çok hasta şuan düzelirse gelirim yoksa bırakamam kızlar size iyi eğlenceler.bi dahaki sefere artık bende gelirim.
Rabbim açık sifalar versin ins

Nasıl tanıyoruz birbirimizi peki?

Ben nicklerede hiç dikkat etmem oradan da bilemem sizi

Nasıl tanıyoruz birbirimizi peki?

Ben nicklerede hiç dikkat etmem oradan da bilemem sizi
O saatte pek kalabalık olmaz tahminimce ben önce gelirsem karnı burnunda olanı görünce el sallarım :anneadayı:
Bebekliyi görüncede aynı sekılde ama E ezogelin16 nası tanıcam bilmıyorum :KK53:
Aynı sekılde siz önce gelirseniz gelirim yanınıza ama sen veya darkmore darkmore nin bi 5dk önce gelmesi daha iyi olur tanıyabilmek açısından

İnşallah herkes gelirde bi ikimiz kalmayız :KK45:

O saatte pek kalabalık olmaz tahminimce ben önce gelirsem karnı burnunda olanı görünce el sallarım :anneadayı:
Bebekliyi görüncede aynı sekılde ama E ezogelin16 nası tanıcam bilmıyorum :KK53:
Aynı sekılde siz önce gelirseniz gelirim yanınıza ama sen veya darkmore darkmore nin bi 5dk önce gelmesi daha iyi olur tanıyabilmek açısından
başka bir bebeklide ben :KK46: kız bebek

Back
X