• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Benimde eşim Elazığlı çok çok sevıyorum Elazığlıları :KK68:
Gündüz uyuyormuş işte eşiniz 1-2saatliğine çıksanız bence oluro_O
Bende elazjğlalıarı çok seviyorum :))) elazığlı candır.:) eşime danışmam lazım canım eğer izin verirse olur o uyurken gelebilirim akşama haber veririm

Bende elazjğlalıarı çok seviyorum :))) elazığlı candır.:) eşime danışmam lazım canım eğer izin verirse olur o uyurken gelebilirim akşama haber veririm
Senin içinde değişiklık olur hem Elazığ'a 3defa gittim memleketin hakkında konuşuruz :KK19:

Pzartesi kahvaltıda buluşalım diyoruz sizide bekleriz

ahhh ne iyi olurdu, çalışan bursalı kadınlar kulübü üyesi olmasaydım eğer :) O zaman biz çalışanları da anın toplantınızda, şimdiden güzel sohbetler hepinize.

ahhh ne iyi olurdu, çalışan bursalı kadınlar kulübü üyesi olmasaydım eğer :) O zaman biz çalışanları da anın toplantınızda, şimdiden güzel sohbetler hepinize.
PAzarda olabilir ozman ne dersiniz @Zuhalim23 senin için pazar Uygun mu

önceden planlanmış bir toplantıyı bozmak istemem ben, siz herkese uyan şekilde görüşün, inşallah bir dahaki sefere gelirim bende. artık yaz geliyor akşam serinliğinde de olur bi kahve içimlik buluşmalar görüşmeler onlara da katılabilirim mesela. ya da cumartesi günleri.

önceden planlanmış bir toplantıyı bozmak istemem ben, siz herkese uyan şekilde görüşün, inşallah bir dahaki sefere gelirim bende. artık yaz geliyor akşam serinliğinde de olur bi kahve içimlik buluşmalar görüşmeler onlara da katılabilirim mesela. ya da cumartesi günleri.
Evet öylede yapabiliriz ilerde görüşmek dileğiyle ozman..

Merhaba kizlar, saat 10 çok erken değil mi benim kızım daha uyanmamis olur o saatte .brunch olsa daha iyi olmaz miydi:110:
Benim içinde erken bi saat ama hamiş bir arkadaşımız var onun 1e kadar vakti varmış
Hepimiz ufak ufak fedakarlıklar yapıcaz artık görüşmek için :)

Benim içinde erken bi saat ama hamiş bir arkadaşımız var onun 1e kadar vakti varmış
Hepimiz ufak ufak fedakarlıklar yapıcaz artık görüşmek için :)
Benimki fedakarlık değil malesef .uyku düzenimiz böyle ve sonra beslenme zorunlu ihtiyaç yani 14 aylık henuz:KK55:bir daha ki sefere ins

O zaman bu sefer pazartesi saat 10 diyelim
Bir sonraki gorusmemizi de cumartesi yapalim ki uyamayanlar da katilabilsin
Zaten az kisiyiz cunku boyle birer birer fire vermek olmaz
Yoksa ben haftanin yedi gunu istediginiz saatte istedigini yere gelirim hic sorun olmaz

Kızlar eşim izin verdi. Bende geliyorum inşallah Allahın izniyle bişey çıkmazsa salı günü de uyar bana artık ne zaman derseniz.yer mekan size ait ben pek bilmiyorum bir yer daha önce söylemiştim hürriyete yakın olursa güzel olur valla :))

Back
X