- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi ezogelin16
Ece banlı Nil desperanduma haddini bildiriyoruz da
beraber bende banlanmıştm yeni açıldı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Zuhalim23 E ezogelin16Alys pazartesi gunu musait olan bursada olan bizimle gorusmek isteyen ellerini kaldirsin hanim kizcelerrrr
Allah iyiliginizi versinEce banlı Nil desperanduma haddini bildiriyoruz daberaber bende banlanmıştm yeni açıldı
![]()
Seni bi gun zorla gorcem ben cok merak ediyorumsize iyi eğlenceler![]()
Seni bi gun zorla gorcem ben cok merak ediyorum
Tesekkur ederiz ama bizi unutma olur mu? Bursadayken haber et mutlaka
Özünde iyi biri diyosun yaniAllah iyiliginizi versin
Kiz aslinda bulunmaz iyi insandir nil neden anlasamamissiniz? Dalasmayin bakem iyi anlasin yahu![]()
Hmm tabii o zaman olmamistir musaitlikyakında cenaze sebebiyle geldim aslında malum pek müsait olamadım.
Valla iyidir kiz ben cok severim onu harika yorumlari vardirÖzünde iyi biri diyosun yani
Yaa yorumlarını bı okusana herkese atar gider çirkin üslup insanlar bdv ye dertlerine derman aramak İçin yazıyorlar amannn ne hali varsa görsün![]()
Kızlar size iyi eğlenceler gelmek isterdim ama gelemem pazartesi eşim evde bi daha ki sefere inşallah :-*@Zuhalim23 E ezogelin16Alys pazartesi gunu musait olan bursada olan bizimle gorusmek isteyen ellerini kaldirsin hanim kizcelerrrr
Esleri de tanistiralim hahahaKızlar size iyi eğlenceler gelmek isterdim ama gelemem pazartesi eşim evde bi daha ki sefere inşallah :-*
Elazığlımısınız?Kızlar size iyi eğlenceler gelmek isterdim ama gelemem pazartesi eşim evde bi daha ki sefere inşallah :-*
Evet canım elazığlıuımElazığlımısınız?
Hahah:)) eşlermi olur aslında ama benim eşimin bana bile zor vakti oluyor pazartesi gündüz evde akşam işte gündüz uyuyo malum gece çalışıyoEsleri de tanistiralim hahaha![]()
Allah kolaylik versin canimHahah:)) eşlermi olur aslında ama benim eşimin bana bile zor vakti oluyor pazartesi gündüz evde akşam işte gündüz uyuyo malum gece çalışıyo
Evet canım elazığlıuım
Sağolun Allah razı olsun :)Allah kolaylik versin canim
Allah razı olsun cümlesine inşallahAllah kolaylik versin canim
Rujj sen demi Elazığ yoksa. Nerden anladın ki 23 plandan mı :)Elazığlımısınız?
Benimde eşim Elazığlı çok çok sevıyorum ElazığlılarıEvet canım elazığlıuım