• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Hahaha:)) yakamıza kırmızı karanfil takalım:)
Darkmore bende minyon biriyim boyum da çok uzun sayılmaz. Başörtülüyüm. Çıtı pıtı tatlı bir bayanım :))) ben iç seziletimle bulurum sizi:) hamilelere bakarım bebeklilere bakarım muhtemelen bide böyle etrafımıza bakınırken:) birbirimizi buluruz Allahın izniyle :)

Hahaha:)) yakamıza kırmızı karanfil takalım:)
Darkmore bende minyon biriyim boyum da çok uzun sayılmaz. Başörtülüyüm. Çıtı pıtı tatlı bir bayanım :))) ben iç seziletimle bulurum sizi:) hamilelere bakarım bebeklilere bakarım muhtemelen bide böyle etrafımıza bakınırken:) birbirimizi buluruz Allahın izniyle :)
Ay yerim ben seni ;) cok tatlisindir eminim
Ben acigim esmerim kilo var biraz tabii 60
Boyum da 167

Ne guzel
Ben gecen agustostan beridir calismiyorum canim
Oglum iki yasina gelene kadar kendim bakmayi dusunuyorum kismetse

Ben hergün gemliğe gidip geliyorum işe
Mesleğin ne peki
Ne güzel bebeğin varsa imkanın da var ise bak tabiki en güzeli bu

Ben hergün gemliğe gidip geliyorum işe
Mesleğin ne peki
Ne güzel bebeğin varsa imkanın da var ise bak tabiki en güzeli bu
Tekstil muhendisiyim
23 yasinda mezun oldum 31 yasina kadar araliksiz calistim simdi evde oturmak garip geliyor

Evet kizlar
Soyle bir okudum yazismalarimizi da aktif gelebilecek durumda olanlar
rujj rujj gebito gebito E ezogelin16 eceezgi eceezgi @Zuhalim23 ve bendeniz efeeem:KK66:
Ezgi disinda kimse calismiyor anladigim kadariyla, uygun oldugunuz zamanlari yazabilir misiniz? Karara baglayalim ben sizleri gormek tanimak icin sabirsizlaniyorum cunkuuuuu:KK66:

Yogun calisan ve simdilik gelemeyecek olan damdan var (rahatsiz etmemek icin etiketlemedim) bir de gebzede yasayan @goha miz var
@goha canim bursaya gelecegin zamani bize de haber ver olur mu? Bakarsin ayarlayabilecek olanlarla ek bir bulusma daha organiza ederiz dimi ama?

Yakalarimiza karanfil mi takariz artik yoksa hepimiz ayni renk mi giyiniriz nasil taniriz birbirimizi bilemiycem artik:KK66: ama beni kucagimdaki minik maymunumdan taniyabilirsiniz mecbur onunla gelicem cunku insallah rahatsiz olmazsiniz, aslinda uyumlu bir bebektir kendisi:KK66:
Ya ne rahatsızlığı rahat rahat mıncıra mıncıra sevebilirmiyiz annesi sen onu söyle :)

Tekstil muhendisiyim
23 yasinda mezun oldum 31 yasina kadar araliksiz calistim simdi evde oturmak garip geliyor
Ben de
13 senedir aralıksız calısıyorum
Biraz dinlensem keske diyorm
Tadını cıkart bence bebeğin buyuyunce yıne calısırsın☺️

Ben de
13 senedir aralıksız calısıyorum
Biraz dinlensem keske diyorm
Tadını cıkart bence bebeğin buyuyunce yıne calısırsın☺️
Insallah bakalim
Iki yil sonra falan su organizede is bulsam super olacak, ev de yakin, hayatimda ilk kez isim evime yakin olur belki o zaman

Back
X