Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

Yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun,tabii veli olarak bizlerinde :))
Bende veli olarak ara ara sohbetlerinize katılmak isterim,izin verirseniz tabi..
Lise 1 de okuyan bir oğlum var,biraz derslerlede sorunluyuz.Bu yüzden sizden destek alıp,sorular sorabilirim ve önerilerinizi almak istiyorum.

çok sevindim gelmenize. tabi ki. elden geldiğince.

inşallah cicikız cım çok güzel bir duygu
hepiniz tadarsınız inşallah bu duyguyu
zorlukları var ama zorluklarını yaşamak bile güzel[/QUOT

teolog ta burdaymışkaydirigubbakcemile2...hemde hamiş...opuyorumnanaktanallahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin....vatana millete hayırlı bir evlat anne baba kıymeti bilen bir birey olsun....tebrik ederim....

inşallah cicikız cım çok güzel bir duygu
hepiniz tadarsınız inşallah bu duyguyu
zorlukları var ama zorluklarını yaşamak bile güzel[/QUOT

teolog ta burdaymışkaydirigubbakcemile2...hemde hamiş...opuyorumnanaktanallahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin....vatana millete hayırlı bir evlat anne baba kıymeti bilen bir birey olsun....tebrik ederim....

sağol canım...

olsun kuytu köşe de olsa kadroyu almaya bak
geçici çözümlerle olmuyor öyle
hem o kadar emek vericeksin niye hakkını almayasın karsılıgını görmeyesin
mesafeler sorun degil bak ben de eşimden kmlerce uzaktayım üstelik hamileyim yalnızım
ama hala kadrolu değilim:) ücretliden bir sonraki asamaya terfi ettik orada kaldık
saolsun nimet yaktı bizi

sanırım sözleşmelisin bende öyle ve eşimden1 yıldır ayrıyım...eş durumu atamalarıda kpss skandalı ile arada kaynadı...hamilesin allah yardımcın olsun.çok zor...ben eşime kavuşmadan cesaret edemiyorum....inşallah ayrı olan tüm arkadaşlarda en kısa zamanda eşlerine kavuşurlar.....

sanırım sözleşmelisin bende öyle ve eşimden1 yıldır ayrıyım...eş durumu atamalarıda kpss skandalı ile arada kaynadı...hamilesin allah yardımcın olsun.çok zor...ben eşime kavuşmadan cesaret edemiyorum....inşallah ayrı olan tüm arkadaşlarda en kısa zamanda eşlerine kavuşurlar.....

şubata mı kaldı eş durumu atamalar attlırüya

:)) din kültürüydü değil mi senin? ben din hocalarıyla çok iyi anlaşırım nedense. :)) bi de tarih ve felsefecilerle. sanırım biraz derinlikleri oluyor. sohbet edebiliyoruz.

tarih ve felesefeyle din içiçe zaten
bizim fakültenin bir katı tarih diğer katı felsefeydi zaten

amaaan milli eğitim iyice cıvıttı herşeyi yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar
güya aile bütünlüğünü korumak
hani nerde
neyse tatlırüya uzun zamandır görüşmüyoruz
yine aynı okul aynuı işyeri mi

bazı arkadaşalar..okulda niye 2gün nöbet tuttuğumuzu sormuşlar....geçen dönem müdürümüz değişti...onunla beraber nöbetlerde....bu durumdan rahatsız olduğumuzu çok yorulduğumuzu söyledik ama şöyle bir cevap aldık...çok güzel nöbet tutuyorsunuz devam...istenilse çok rahat 1 gün tutulabilir....

hani nerde

evet aynı okul.-tatlicadiarzu-.......malum ben demirbaşım.sempatiksalakcinni...5 yıldır görevdeyim ve 5 yıldır aynı okuldayım.boshayallersmile....kimler geldi kimler geçti..delikafadulden bir ben gidemedim....:roflol:...

bazı arkadaşalar..okulda niye 2gün nöbet tuttuğumuzu sormuşlar....geçen dönem müdürümüz değişti...onunla beraber nöbetlerde....bu durumdan rahatsız olduğumuzu çok yorulduğumuzu söyledik ama şöyle bir cevap aldık...çok güzel nöbet tutuyorsunuz devam...istenilse çok rahat 1 gün tutulabilir....

özelde değilsin değil mi?

evet aynı okul.-tatlicadiarzu-.......malum ben demirbaşım.sempatiksalakcinni...5 yıldır görevdeyim ve 5 yıldır aynı okuldayım.boshayallersmile....kimler geldi kimler geçti..delikafadulden bir ben gidemedim....:roflol:...

tatlırüya senin ev arkadaşınla problemin vardı
hani senin çeyizlerini beğenmeyen:))
ayrıldın mı ondan

özelde değilsin değil mi?
devletteyim.......
tatlırüya senin ev arkadaşınla problemin vardı
hani senin çeyizlerini beğenmeyen:))
ayrıldın mı ondan

evden çıkmadıalsanaalsanasmile.....bende...sempatiksalakcinnio işi yapanlar ev arkadaşım ve onun kankası.....benden uzak olsunlar...kötükedihüso

devletteyim.......

evden çıkmadıalsanaalsanasmile.....bende...sempatiksalakcinnio işi yapanlar ev arkadaşım ve onun kankası.....benden uzak olsunlar...kötükedihüso

aynı evde de çok zor olur canım ya
biliyorsun ben yalnız kalıyordum çok rahattım

Hımm bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun :KK66: Valla söylemesi ayıp bugün boş günüm..Evde ayaklarımı uzatmış ense yapıyorum.Hele şu dönemlerde bu boş gün bana çok iyi geldi.Müdürüm sağolsun :KK66:

oh tadını cıkar valla boş gün insana cok iyi geliyor

sağlıklı olsunlar yeterki canım, kız erkek hiç farketmez.
Bebeklerin kokuları çook güzel oluyor, onu görünce benim koca bebeği kesin unuturum ben =))
İnşallah sen de doğumdan sonra eşinin yanına gidebilirsin canım. Zordur böyle ayrı olmak. Allah kolaylık versin sana

]

öyle canım onların kokusu cennetten zaten insallah evladım kısmetiyle gelir de
biz de bir araya gelebiliriz

Yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun,tabii veli olarak bizlerinde :))
Bende veli olarak ara ara sohbetlerinize katılmak isterim,izin verirseniz tabi..
Lise 1 de okuyan bir oğlum var,biraz derslerlede sorunluyuz.Bu yüzden sizden destek alıp,sorular sorabilirim ve önerilerinizi almak istiyorum.

her zaman bekleriz seve seve

evet canım bizim eş durumları daha bir zor muamma
ben de kpssden eski puanımla kadro umut edıyordum ama o da kaynadı gitti
neyin ne olacagı belli değil ki
her türlü ayrılık zor oluyor canım anlatmaya gerek sen de yasıyorsun zaten
Allahım kavustursn bızlerı

hani nerde

ah be teologcum nerde bizim ülke nerde aile bütünlüğü
böyle saçmalık nerede var kı baska
calısan kadınsan cocugundan da ayrı kalırsın esınden de
hayat zor bu ülkede herseyiyle

Merhaba arkadaşlar
Sanırım çoğunuz evli ve eşinizden ayrısınız.Allah sizlere kolaylık versin.İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz ailelerinize
Bugün bizim okulda yine ders olmadı nerde bu öğrenciler yaa geçen yıl ben ilk haftadan başlamıştım derslere ama bu yıl başlayamadım,sınıflardan 8-9 kişi ancak geliyor yoklama da alınmıyor o yüzden gelen öğrenciler de 2 dersten sonra gidiyolar zaten. siz ne durumdasınız derslere başladınız mıkafamçokkarıştı

selam ceku...

ben bu hafta okulda değilim ama haftaya ilk günden hızla başlayacağım. 11 ler var genelde bende. kitaplar da yenilenmiş henüz ulaşamadım ama konular fazla değişmemiştir herhalde. kitapları gören arkadaşlar var mı diye bahsi geçmişti sanırım...

selam fiyonk ben bilgisayar öğretmeniyim bizim müfredat değişmedi 10. sınıflarda bi dersimizi 2'ye bölmüşler ama içeriği aynı onun dışında başka bir değişiklik yok.Ben de sadece 11lerin dersine giriyorum bu yıl.Sanırım kademeli olarak değiştiriyorlarmış.Seneye 11 ler sonra da 12 lerde değişiklik yapılacakmış. Meslek liselerinde ders saatlerini azaltıyorlar aslında iyi oluyor çünkü düz ticaret sınıfları 40 anadolu sınıfları da 45 saat ders görüyo haftada gerçekten de fazla yani

selam ceku...

ben bu hafta okulda değilim ama haftaya ilk günden hızla başlayacağım. 11 ler var genelde bende. kitaplar da yenilenmiş henüz ulaşamadım ama konular fazla değişmemiştir herhalde. kitapları gören arkadaşlar var mı diye bahsi geçmişti sanırım...

bizim okuldaki edebiyatçılar dil anlatım kitapları iyi ama edebiyat iyi olmamış demişlerdi.Sen ne düşünürsün bilmiyorum

X