şimdiden üçkağıtçılığa mı alışmışlar :))
sakin ol cicikız daha neler göreceksin hele yazılı zamanı
12. sınıflarla kaç saat ne şekilde test çözmeliyiz konusunda fikir alışverişi yaptık. geçen yıl dersine girip bu yıl girmediğim öğrencilerim idareye gitmişler, fiyonk_ hoca gelebilir mi dersimize yine diye, duygulandım aptallaştım. :))
henüz planlarımızın bir kısmı hazırlanmadı, beklemedeyiz.
cicikız ben de girmedim o derse hiç
sanırım kitabı da yok ama piyasada diksiyon hitabetle ilgili kitaplar vardır mutlaka
bir tane temin edip onlardan yararlanabilirsin
ünv.'deyken dersimiz vardı öyle tekerlemelerle alıştırmalar yapıyorduk
düzgün telaffuz etme harfleri dogru seslendirme gibi çalışmalar
zamanla da sözlü anlatım etkinlikleri yapabilirsin
hazırlıklı hazırlıksız konuşmalar şeklinde
kolay gelsin şimdiden
bu arada rehberligini aldıgın sınıfta daha sıkı tut ipleri
en çok onlarla yüz göz olacaksın çünkü:=)
ben bugün görevlendirildiğim okula gittim. ingilizceden 4. ve 5. sınıflara ücretli öğretmen görevlendirmiyorlarmış. merkezden öğretmen gelecekmiş. 6, 7 ve 8. sınıflara giricem. köy okulu olduğu için hepsinden birer şube var. ama ingilizcenin yanında sosyal bilgiler, inkılap tarihi,1 saat rehberlik dersi, müzik veya resim dersine de giricem. umarım hepsinin altından kalkabilirim. sosyal bilgiler ve inkılapta kendime daha çok güveniyorum. ingilizce beni zorlayacak biraz. 5 yılda çok fazla şey unutmuşum hatırlamam içinde iyi olacak ama.yarın başlıyorum hayırlısı bakalım...
valla ben de bu hafta başı başladım tam olarak.
sınavım iptal edildiği için bi daha girmem gerekiyor. bu arada da ücretl başvurdum. bahtıma da evimin yanındaki lise.
ama benden önceki rehber öğretmen her şeyi karman çorman bırakmış. geldiğimden beri de dosyalarla boğuşuyorum. daha okulun tamamını bile gezemedim
hadi hayırlı olsun tekrarr
başarıcaksınnkaydirigubbakcemile5
başlamana sevindim. günlükte umutsuz msjlarını görüyodum sürekli
ilk görevin sanırım
böylece kafan biraz dağılmış da olur
zaten yeterli puanı alacağına inanıyorumopuyorumnanaktan
hiç sorma çok moralimi bozuyordu. babamın 'bi dene' demesiyle başvurdum aslında evde oturup ders çalışayım diye düşünmüştüm ama dediğim gibi evimin yanı olunca okul denemeye karar verdim.
biraz acemilik oldu tabi bende. ama dosyaları hazırladım. öyle bi okul ki 1700 civarı öğrencisi var ve 40-45 öğretmeni var.ben tek psikolojik danışmanım. şartları zor. zaten bana da pek iyi bırakılmamış pek çok evrak. herşeyi silbaştan yapacağım. ve eve gelip ders çalışacağım. benden önceki danışman her sınıfa her yıl aynı testleri uygulamış. yıllarca aynı çerçeve plan kullanmışlar. umarım yararlı olabilirim
alınmayın ama branş öğretmenlerine özendim vallazemuszemus
psikolojik danşmanlar o kadar evrak ve kırtasiye işi ile uğraşıyor kisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hem teşekkür ederim inşallah belki önceki kadar değil ama atanacak kadar puan alacağıma ben de inanıyorum. :1rolleyes:
bugün okulda iki öğretmen arasında tartışma çıktı. sebep okulun arka bahçesine tenis kortu yaptıran( tabi okulun parasıyla ) beden eğitimi öğretmenlerinin arkasından konuşulması. bedenciler bu kortu kendilerine yaptırdı diye bi söylenti çıkması. bi başkası bahçede oynayacak yer kalmadı diye söylendi. gerçekten de öyle.ön bahçede basket sahamız vardı. şimdi arka bahçede de koskoca bi tenis kortumuz var .. Çok lazımdı gerçekten !!! bu çocuklar nerde oynayacak
bugün okulda iki öğretmen arasında tartışma çıktı. sebep okulun arka bahçesine tenis kortu yaptıran( tabi okulun parasıyla ) beden eğitimi öğretmenlerinin arkasından konuşulması. bedenciler bu kortu kendilerine yaptırdı diye bi söylenti çıkması. bi başkası bahçede oynayacak yer kalmadı diye söylendi. gerçekten de öyle.ön bahçede basket sahamız vardı. şimdi arka bahçede de koskoca bi tenis kortumuz var .. Çok lazımdı gerçekten !!! bu çocuklar nerde oynayacak
evet canım doktorda aynı şeyi söyledi. Geçer inşallah en yakın zamanda.yusum cum ilk haftalarda olur boğazlar iki ay dinleniyor birden yüklenince hasta oluyorlar tabi
iki haftaya gecer merak etme
İnanamıyorum ya faranjit oldum =(
Daha 3 gün oldu ders anlatmaya başlayalı!
Doktora gittim 1 saat önce, sizinle birlikte bu şikayetten gelen 5 kişi oldu dedi =) Hepsi de ben gibi öğretmenmiş =)
İnanamıyorum ya faranjit oldum =(
Daha 3 gün oldu ders anlatmaya başlayalı!
Doktora gittim 1 saat önce, sizinle birlikte bu şikayetten gelen 5 kişi oldu dedi =) Hepsi de ben gibi öğretmenmiş =)
çok güzel bi duygu olsa gerekopuyorumnanaktan
teşekkürler canım.hımm geçmiş olsun
nasıl belirtiler gösteriyor?
Hemen hemen her öğretmen yaşıyor bu sorunu galiba =(bende de var.
evet canım doktorda aynı şeyi söyledi. Geçer inşallah en yakın zamanda.
sen nasılsın bu arada. bebiş nasıl?