epey ağır atlatıyorsun, geçmiş olsun. dönem dönem azıyor. bitki kürleri iyi gelir mi acaba...
evet canım ne yazıkki ağır atlatıyorum. Bugün daha da ilerledi.epey ağır atlatıyorsun, geçmiş olsun. dönem dönem azıyor. bitki kürleri iyi gelir mi acaba...
teşekkürler canım.geçmiş olsun yusum,adaçayı çok iyi gelir canım,hamilesin içme ama gargarası bile yeter.
Çok sevindim canım. Az kaldı senin doğuma.bn çokiyiyim yusum bebiş de iyi
sen nasılsın zorlanıyormusun bulantılar filan
ne ilginç şeyler oluyor
biraz sosyetik bi yerde sanırım okulunuz
bizde böyle bişi söz konusu olamazsempatiksalakcinni
Okulun laboratuarları, sınıfları, derslerde kullanılabilecek aletleri, haritaları v.s. tamsa aslında güzel birşey okulda tenis kortunun olması keşke her devlet okulunda olsa da farklı spor dallarını öğrense öğrenciler,yetenekleri varsa geliştirseler. Tabi öğrencilere de beden eğitimi dersinde kullandırılıyorsa. Fakat sadece öğretmenlerin kullandığı bir alansa,öğrencilere ders olarak verilmiyorsa tartışmakta haklılar. Ben olsam ben de tartışırdım buyüzden.
gerekirse tekrar seçim yap bence . belki de düzelir sorumluluk iyi gelir belli de olmuyor.
Bugün nöbetçiydim 7 saat de dersim vardı son ders enerjim bitmişti valla zor dayandım.
Sanki öğrenciler melek gibi görünüyor gözüme yaww nolmuş bunlara anlamadım.Ders dinliyolar gerçekten hiç beklemezdim onlardan aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile Yoksa ilk hafta diye mi böyleler, geçen yıl ilk haftalarda da böylelermiydi hatırlayamadım.
Rehberlik dersim vardı sınıfın en haylaz en devamsız çocuğunu seçtiler.En çok oyu o aldı diye mecburen başkan oldu.Bu durum hiç hoşuma gitmedi sana deneme süresi veriyorum dedim bu süre boyunca görevini yerine getiremezsen başkanlıktan alırım seni dedim. Şimdi diyelimki başkanlıktan aldım onu, tekrar seçim mi yaptırmam gerek yoksa başkan yardımcısını başkan, başkanı da yardımcısı mı yapsam sizce. Sınıfta erkekler çoğunlukta olsa hadi erkekler seçti diyecem de erkekler azınlıkta ve kızların çoğu da bu çocuğa vermiş, ne kadar bilinçsiz bu çocuklar yahu. Fazla bişey de söyleyemedim niye onu seçtiniz filan gibisinden, çocuk kendini kötü hissetmesin diye. Hiç düzeleceğini sanmıyorum ama inşallah düzelir.
Haftaya cuma karar vericem dedim.Hiç sanmıyorum ama düzelir inşallah
Benim dersim bittikten sonra hemen kaçmış yine
ek sürenin şöyle bir yan etkisi de olabilir, o süreye kadar kendini toparlamaya çalışır gibi görünür sonra iyice zıvanadan çıkar. kızlarda da akıl yok işte git en serseriyi başkan seç. :))
gerçi okuldan kaçmaya hemen başladıysa biraz zor kalır o okulda. ilköğretim miydi senin?
bence deneme süresini de önceden koy. 2 hafta mesela ya da tam gün tarih verebilirsin. işi sıkı tuttuğunu, onu takip ettiğini bilsin ki düzeltsin kendini.
olur da yeniden seçim yaparsan da onu yasaklı yaparsın.
bi haftayı bitirdik =)
iyi tatillerr herkese
teşekkürler canım.
valla bu hafta yoruldum baya eve gelince ders çalışamadım.
artık hafta sonunu da değerlendirmem gerekecek
bi haftayı bitirdik =)
iyi tatillerr herkese
iyi tatiller.
ben bu haftadan hiçbir şey anlamadım. okul açılmamış gibiydi. çok rahattım ve parçalara bölünmüş şekilde çalışmama rağmen (memde, okulda ve tekrar memde:)) kafam güzeldi.:)))) yorgun hissetmiyorum pek, ilk haftalar gibi geçer umarım diğer haftalar da.
gelgelelim fasülyenin faydalarına... 12. sınıfların dil ve anlatımında fabl ve masalların olması resmen lise sonlarla dalga geçmek anlamına geliyor. bi de utanmadan aslan böcek sinek filan çizmişler kitaba. bu derse girenler neler yapıyorlar? kitap takip edilecek cinsten değil.