:) bugün kpss için ne yaptın :)

hayır ben çalışmıyorum 10 ay önce istifa ettim, vakit sıkıntım olmıcak ama yine de işim olsun isterdim , akşamları çalışabilirim ama iş bulmak çok zor

bu konuyu canlandırmak lazım :)

Hem çalışıyorum hem de kursa başladım.. Var mı benim gibi olan?
evet canlandırmak lazım . giriyorum kimsecikler yok heves edip başlayamıyorum derslere.
arkadaşlarımdaa kursa yazılmış ama ayın sonunda başlıyomuş. sizin ki niye erken başladı ki
ablamın rapunzel saçıyla uğraşıyorum şuan. önce rengini açtım sonra boyayacağız. biterse mata yumulcam :/. ben Türkçeyi önemsemiyorum evet. matematiğe ve geometriye ağırlık vermem şart. sözelciydim normaldede. çok sorun yaşamam herhalde diye düşünüyorum ama. ÖSYM nin geçmiş yıllarda ki sorularına baktım. konuyu ne kadar hakim olursan ol. soru tarzından dolayı yamuluyor insan okuyunca . bu yüzdende bol bol kitap okumak lazım :/

hayır ben çalışmıyorum 10 ay önce istifa ettim, vakit sıkıntım olmıcak ama yine de işim olsun isterdim , akşamları çalışabilirim ama iş bulmak çok zor

bende istifa ettim çalışmayı düşündüm bi ara. sonra istifa etmeden önce ki halimi anımsadım. soru çözecek takatim bile kalmıyodu. vazgeçtim. evdekiler bana bi sene baksınlar :) işin ucunda memurluk var

bence de 1 yıl dişimizi sıkıp ömür boyu rahat edicez :)

bence de 1 yıl dişimizi sıkıp ömür boyu rahat edicez :)

konuların bitmesi enn enn fazla 5 ay sürse. geri kalan zamanlarda da soru çözsek 90 garanti olur. inş tabi. şans ,kısmette önemli.
çok düşündüm . tmm ben elimden geleni yapıyorum.dua ediyorum ama bununla yetmez. namaz kılmasını öğrensem başlıycamda . kafam almıyor kitaplardan okuyunca

bu arada bayram demiyorum durdurak bilmiyorummm dün tarih gerileme dönemi bitti. bugün bütün zamanımı matematikle geçirdim. 45 soru çözdüm. devam etmek istiyorum. artık şaşı beş görmeye başladım. yanlış yapmaya başladım diye bıraktım bnde.

yarın ki planım. annem memleketten gelcek belki misafirliğe gideriz. gelen giden olur :/

49 mat sorum kaldı onu çözerim.
ya vatandaşlık ya da tarihe devam ederim. yetişirse ikiside aradan çıkar.

bu arada coğrafya,geometri ve Türkçe ye başlayamadım. geometriyi anlasam diğerleri kolay gibi
acaba bi günde 6 ders mi çalışsam diyorum. ama sıkılırım. bu yüzden dershaneye gitmiyorum

ALANA HAZIRLANIYORUM. BUGÜN VATANDAŞLIK VE ANAYASA HUKUKU ÇALIŞTIM HEM DE YASAMA YARGI TEMEL HUKUK PEK SEVMEDİĞİM KONULAR OLDUĞU İÇİN BÜYÜK Bİ BAŞARI BU BENİM İÇİN TOPLANTI YETER SAYISI KARAR YETER SAYISI FALAN SORULARINI DA ÇÖZDÜN. BUGÜNLÜK BU KADAR YETEEEERR

evet cnm aynen öyle

mehaba kızlar henüz bişiey yapmadım ama byramdan sonra başlıcam aranıza katılabilirm demi

aramıza hoşgeldn cnm

selam kızlar ben bugün tarihten islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim ve 64 soru çözdüm sırf buraya yazabilmek için yoksa hastaydım ona göre yani beni gaza getirin nerelerdesiniz siz ya

cnm benim internetim bitmişti telefonun wifisini pc ye bağlayıp giriyorum bende bayram demeden çalştım....

bayram geldi kimsecikler yok
geldim kızlar internetim bitmiştide

bu konuyu canlandırmak lazım :)

Hem çalışıyorum hem de kursa başladım.. Var mı benim gibi olan?

maşallah cnm.....
iyiymmşş cnm... Türçe sorularının 5 tanesi sözel mantık olmuş bu arada

Ben hiç dersaneye gitmemiştim bu vakte kadar... Bu yıl lisansdan gireceğim diye dersaneye yazıldım.. hayırlısı bakalım

çatlak kemik sen epey kpss kolik olmuşsun :) galiba benim gibi kpss ile yatıp kpss ile kalkıyorsun :)

hoşgeldin cnm.... dersaneye gidiyor musun alandan? Hangi bölüm mezunusun?

Merhaba kızlar...
Bir kaç gündür giremiyordum... İnternetim bitmişti...... Biraz grip oldum ve regl sancısı vs. derken bi de dersane açıldı.... ilk derslere girdim... günler böyle gelip geçti....

Matematikten temel kavramlardan tek çift sayılara kadar 150 civarı soru çözdüm

Coğrafyadan, Türkiyenin coğrafi konum ünitesini bitirdim ve 40 soru çözdüm... elimde o kadar soru çıktı:26: 40 sorudan 36 doğru 4 yanlış çıktı....

Tarihten, islamiyet öncesi Türk tarihini bitirdim ve o konudan da toplam 121 soru çözmüşüm.. 99 doğru 22 yanlış.... Fem yayınlarının soruları biraz ösym tarzı gibi hatta çok marjinal sorular vardı... bu tarihten bu kadar yanlış fem yayınlarında ki sorulardan çıktı

Türkçeden dersanede dilbilgisine başladık.. sözcükte yapıya... bugün nasip olursa Türkçe çalşıp o konuyu bitirmek istyorum....

Vatandaşlık dersi dersanede bayramdan sonra başlayacak... vatandaşlığa hiç başlamadım.....

Son düzenleme:
Kpss de değişiklik yapıldığı için kitap fiyatları epey düşmüş.. 2013 basımları neredeyse 1/4 fiyatındaydı... Bende biraz aldım... sonuçta Türkçe tarih coğrafya mat bunlarda değişilik olmadı sadece yeni konular eklendi....

Sizce bi üniteyi bitirince, o üniteyi iyice kavramak için kaç soru çözmek lazım:26:

çatlak kemik sen epey kpss kolik olmuşsun :) galiba benim gibi kpss ile yatıp kpss ile kalkıyorsun :)
evet öyle ama şuan moralim çok bozuk hatta dün akşamdan beri. arkadaşımın biri matematiğimi güçlendirmem için çok çok az bi zamanım kaldığını söyledi (11 ay olmasına rağmen) moral bozulunca gidiyim 2012 kpss sorularını çözeyim dedim. Türkçe çalışmadığım halde çok çok iyiydi. evet mat vasattı tarih ve vatand.lıktan öle bi sorular sormuşlar ki ağzım açık kaldı karaları bağladım anlayacağın
aaaaa ne gibi değişiklik yapıldı haberim yok.
şuan sadece mat (temel güçlendirmeye çalışıyorum) dersini sorularla çalışıyorum. gerisini konular bitince çözerim.

çok mutsuzum çooook.

geçmiş olsunnn. regl ve diş ağrısı çekiyorum bende. 20 lik diş alttan üsstten isyan çıkarıyo namızsızzzz 22 yaşındayım. hala 20 lik diş çıkaramadım

kimsenin lafına aldırma canım, sen çalışmana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…