- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
kasımda ders çalışmaya başlayacağına göre. şuan iş yerinde çalışıyosun sanırım. evde daha rahat hazırlanıyo insan. mesela ben senelerce dershaneye gittim. pısırık kaldım. öğrenmek için çabalasamda kimse benim neye takıldığımı görmezden geldi. şuan gayet rahatım. sınav stresi haricinde :)
evet canlandırmak lazımbu konuyu canlandırmak lazım :)
Hem çalışıyorum hem de kursa başladım.. Var mı benim gibi olan?
ablamın rapunzel saçıyla uğraşıyorum şuan. önce rengini açtım sonra boyayacağız. biterse mata yumulcam :/. ben Türkçeyi önemsemiyorum evet. matematiğe ve geometriye ağırlık vermem şart. sözelciydim normaldede. çok sorun yaşamam herhalde diye düşünüyorum ama. ÖSYM nin geçmiş yıllarda ki sorularına baktım. konuyu ne kadar hakim olursan ol. soru tarzından dolayı yamuluyor insan okuyunca . bu yüzdende bol bol kitap okumak lazım :/Heyy kimsecikler ders çalışmıyormu yoksa
Gerçi bende pek tınlamıyorum bu aralar dersleri amaBayram öncesi temizlikti baklvaydı sarmaydı derken 2-3 gündür gece yatmadan sadece türkçe tesi çözüp yatıyorum. Bu işi aslında her gün yapıyorum.30 türkçe kesin oluyor. Sınava kadar böyle devam edersem de Türkçeyi fullerim heralde :) Dün biraz daha fazla türkçe çözdüm kendimi kaptırdım sanırım 76 tane türkçe sorusu
Size de tavsiye ederim arkadaşlar. Türkçeyi önemsemeyenler var. Ben türkçeye çalışarak vakit kaybetmektense günlük 30 soru çözüyorum.
hayır ben çalışmıyorum 10 ay önce istifa ettim, vakit sıkıntım olmıcak ama yine de işim olsun isterdim , akşamları çalışabilirim ama iş bulmak çok zor
evet canlandırmak lazım. giriyorum kimsecikler yok heves edip başlayamıyorum derslere.
arkadaşlarımdaa kursa yazılmış ama ayın sonunda başlıyomuş. sizin ki niye erken başladı ki
ablamın rapunzel saçıyla uğraşıyorum şuan. önce rengini açtım sonra boyayacağız. biterse mata yumulcam :/. ben Türkçeyi önemsemiyorum evet. matematiğe ve geometriye ağırlık vermem şart. sözelciydim normaldede. çok sorun yaşamam herhalde diye düşünüyorum ama. ÖSYM nin geçmiş yıllarda ki sorularına baktım. konuyu ne kadar hakim olursan ol. soru tarzından dolayı yamuluyor insan okuyunca . bu yüzdende bol bol kitap okumak lazım :/
bende istifa ettim çalışmayı düşündüm bi ara. sonra istifa etmeden önce ki halimi anımsadım. soru çözecek takatim bile kalmıyodu. vazgeçtim. evdekiler bana bi sene baksınlar :) işin ucunda memurluk var
bence de 1 yıl dişimizi sıkıp ömür boyu rahat edicez :)
evet canlandırmak lazım. giriyorum kimsecikler yok heves edip başlayamıyorum derslere.
arkadaşlarımdaa kursa yazılmış ama ayın sonunda başlıyomuş. sizin ki niye erken başladı ki
Bizi erken başlattılar valla.. 5 haftamız oldu temizinden
Eki Görüntüle 821640
Merhaba arkadaşlar... 2014 kpss ye hazırlanan yüz binlerce kişiden biriyim...
Bu yılımı kpss için ayırdım ve evde düzenli bir şekilde ders çalışarak emeklerimin karşılığını almak istiyorum... Burada benim gibi
onlarca hemcinslerim var.... Benim gibi kpssciler kimlermiş görmek istedimve bu topiği açma amacım , topiğin adında söylediğim gibi "ben bugün kpss için ne yaptım" Bu soruyu her gün akşam kendimize soralım ve günlük çözdüğümüz soru sayısını, çalştığımız konuları vs vs.... kpss için gün içinde yaptıklatımızı paylaşalım kızlar....
ne demekkk
bu arada çözemediğim soruları buraya yazabiler miyim
Dua her daim :)
Tek bir konudan çözdüm. Matematiğin ilk konusu, kolaydı yani moral oluyoda bana o şekil yapınca
Bu ara kpss için hiç kılımı kıpırdatamadım daha şimdi aldım elime tarih çalışıcam bakalım kısmetse :)
Gerçi çalışmama da gerek yok her kanalda bi dönem dizisi var malum, açıp izliyorum
mehaba kızlar henüz bişiey yapmadım ama byramdan sonra başlıcam aranıza katılabilirm demi
selam kızlar ben bugün tarihten islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim ve 64 soru çözdüm sırf buraya yazabilmek içinyoksa hastaydım ona göre yani beni gaza getirin nerelerdesiniz siz ya
geldim kızlarbayram geldi kimsecikler yok
bu konuyu canlandırmak lazım :)
Hem çalışıyorum hem de kursa başladım.. Var mı benim gibi olan?
iyiymmşş cnm... Türçe sorularının 5 tanesi sözel mantık olmuş bu aradaHeyy kimsecikler ders çalışmıyormu yoksa
Gerçi bende pek tınlamıyorum bu aralar dersleri amaBayram öncesi temizlikti baklvaydı sarmaydı derken 2-3 gündür gece yatmadan sadece türkçe tesi çözüp yatıyorum. Bu işi aslında her gün yapıyorum.30 türkçe kesin oluyor. Sınava kadar böyle devam edersem de Türkçeyi fullerim heralde :) Dün biraz daha fazla türkçe çözdüm kendimi kaptırdım sanırım 76 tane türkçe sorusu
Size de tavsiye ederim arkadaşlar. Türkçeyi önemsemeyenler var. Ben türkçeye çalışarak vakit kaybetmektense günlük 30 soru çözüyorum.
Ben hiç dersaneye gitmemiştim bu vakte kadar... Bu yıl lisansdan gireceğim diye dersaneye yazıldım.. hayırlısı bakalımben de kasım ayında çalışmaya başlıcam, kendime bi zaman koydum, geçen yıl kursa gitmiştim bu yıl gitmicem, zaten notlarım ve kitaplarım var, yalnız vatandaşlık için bu yılın ders notlarını geçen yıl gittiğim dersaneden tekrar almayı düşünüyorum, çünkü her yıl vatandaşlık konuları değişebiliyor, matematik beni çok kasıyor, sayısalım çok iyi değil
çatlak kemik sen epey kpss kolik olmuşsun :) galiba benim gibi kpss ile yatıp kpss ile kalkıyorsun :)yarın ki planım. annem memleketten gelcek belki misafirliğe gideriz. gelen giden olur :/
49 mat sorum kaldı onu çözerim.
ya vatandaşlık ya da tarihe devam ederim. yetişirse ikiside aradan çıkar.
bu arada coğrafya,geometri ve Türkçe ye başlayamadım. geometriyi anlasam diğerleri kolay gibi
acaba bi günde 6 ders mi çalışsam diyorum. ama sıkılırım. bu yüzden dershaneye gitmiyorum
ALANA HAZIRLANIYORUM. BUGÜN VATANDAŞLIK VE ANAYASA HUKUKU ÇALIŞTIM HEM DE YASAMA YARGI TEMEL HUKUK PEK SEVMEDİĞİM KONULAR OLDUĞU İÇİN BÜYÜK Bİ BAŞARI BU BENİM İÇİN TOPLANTI YETER SAYISI KARAR YETER SAYISI FALANSORULARINI DA ÇÖZDÜN. BUGÜNLÜK BU KADAR YETEEEERR
evet öyle ama şuan moralim çok bozukçatlak kemik sen epey kpss kolik olmuşsun :) galiba benim gibi kpss ile yatıp kpss ile kalkıyorsun :)
aaaaa ne gibi değişiklik yapıldı haberim yok.Kpss de değişiklik yapıldığı için kitap fiyatları epey düşmüş.. 2013 basımları neredeyse 1/4 fiyatındaydı... Bende biraz aldım... sonuçta Türkçe tarih coğrafya mat bunlarda değişilik olmadı sadece yeni konular eklendi....
Sizce bi üniteyi bitirince, o üniteyi iyice kavramak için kaç soru çözmek lazım:26:
Merhaba kızlar...
Bir kaç gündür giremiyordum... İnternetim bitmişti...... Biraz grip oldum ve regl sancısı vs. derken bi de dersane açıldı.... ilk derslere girdim... günler böyle gelip geçti....
Matematikten temel kavramlardan tek çift sayılara kadar 150 civarı soru çözdüm
Coğrafyadan, Türkiyenin coğrafi konum ünitesini bitirdim ve 40 soru çözdüm... elimde o kadar soru çıktı:26: 40 sorudan 36 doğru 4 yanlış çıktı....
Tarihten, islamiyet öncesi Türk tarihini bitirdim ve o konudan da toplam 121 soru çözmüşüm.. 99 doğru 22 yanlış.... Fem yayınlarının soruları biraz ösym tarzı gibi hatta çok marjinal sorular vardı... bu tarihten bu kadar yanlış fem yayınlarında ki sorulardan çıktı
Türkçeden dersanede dilbilgisine başladık.. sözcükte yapıya... bugün nasip olursa Türkçe çalşıp o konuyu bitirmek istyorum....
Vatandaşlık dersi dersanede bayramdan sonra başlayacak... vatandaşlığa hiç başlamadım.....
evet öyle ama şuan moralim çok bozukhatta dün akşamdan beri. arkadaşımın biri matematiğimi güçlendirmem için çok çok az bi zamanım kaldığını söyledi (11 ay olmasına rağmen ) moral bozulunca gidiyim 2012 kpss sorularını çözeyim dedim. Türkçe çalışmadığım halde çok çok iyiydi. evet mat vasattı tarih ve vatand.lıktan öle bi sorular sormuşlar ki ağzım açık kaldı karaları bağladım anlayacağın
aaaaa ne gibi değişiklik yapıldı haberim yok.
şuan sadece mat (temel güçlendirmeye çalışıyorum) dersini sorularla çalışıyorum. gerisini konular bitince çözerim.
çok mutsuzum çooook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?