:) bugün kpss için ne yaptın :)

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
48
Muğla

Merhaba arkadaşlar... 2014 kpss ye hazırlanan yüz binlerce kişiden biriyim...
Bu yılımı kpss için ayırdım ve evde düzenli bir şekilde ders çalışarak emeklerimin karşılığını almak istiyorum... Burada benim gibi
onlarca hemcinslerim var.... Benim gibi kpssciler kimlermiş görmek istedim
ve bu topiği açma amacım , topiğin adında söylediğim gibi "ben bugün kpss için ne yaptım" Bu soruyu her gün akşam kendimize soralım ve günlük çözdüğümüz soru sayısını, çalştığımız konuları vs vs.... kpss için gün içinde yaptıklatımızı paylaşalım kızlar....

saat kaç olmuş halaaa elime bi kitap almışlığım yok. bugün tarih,vatandaşlık ve matematik çalşmalıyım ki yetişmeyecek eminimde. içim karardı şimdi iyi mi sen ne yaptın yazmamışsın

Bende hiç bir şey yapmadım bugün... Ankara'ya bi gideyim. İlk başta çalıştığım yerleri tekrar edip yeni konulara çalışmaya başlayacağım. En geç Salı günü Ankarada olacağım inşallah. Sonra burdan devam ederim yazmaya :)

Güzel bir konu olmuş, tebrik ederim :) Başlık adına da süpermiş gerçekten :)

çok geç kalmama rağmen başlangıcımı yaptım tarih ve coğrafya ilk konulara çalıştım .Her derse günde 1saat ayırın tabi bir de günde kaç saat çalışıyorsunuz

Bende bu başlığı çok sevdim, kpss günlüğümü burdan takip ediciiimmm tabi beni de aranıza kabul ederseniz
Umarım kpss den istediğimiz puanları alırız :)
Özel sektörde çalışıyorum, tak etti artık benim bir an önce memur olmam lazım.
Şimdilik işe gidip gelirken tablete hakan dede nin tarih videolarını yükledim onu izliyorum yol da zamanımı boşa geçirmeyim diye.
İşte de fırsat buldukça netten konu anlatımlarını okuyorum, dersaneye gidip gelmeye zamanım yok diye,uzaktan eğitime kayıt oldum.
2 ay daha çalışayımda ocak ta işten çıkıp kpss ye tamamen odaklanıcam Allah izin verirse
Hep dua diyorum Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın

saat kaç olmuş halaaa elime bi kitap almışlığım yok. bugün tarih,vatandaşlık ve matematik çalşmalıyım ki yetişmeyecek eminimde. içim karardı şimdi iyi mi sen ne yaptın yazmamışsın

CNM için kararmasın yetecek kadar vaktimiz var tabi düzenli çalşırsak ve bu zamanı iyi değerlendirrsek... Ben tekrar açamadım topiği yazamadım :) Dün köklü sayılara çalıştım... Bugün tarih çalşıyorum akşam yaptıklarımı yazarım
240 coğrafya çözdüm :)
Kaç soru ?

başlık çok güzel yalnız:13:

Teşekkür ederim.. umarım bu başlığın bizleri motive etme açısından epey faydası olur

Son düzenleme:
Hiç bir şey yapmadım daha :)

Henüz başlamadım yani..

Ayy çok güzel bir konu olmuş

Bugün hiçbir şey yapmadım, iyi mi

teşekkür ederm kızlar inşallah faydalı bir topik olur.... inşallah en kısa zamanda başlarsınız

çok geç kalmama rağmen başlangıcımı yaptım tarih ve coğrafya ilk konulara çalıştım .Her derse günde 1saat ayırın tabi bir de günde kaç saat çalışıyorsunuz

Bende bir plan yaptım uymaya çalışacağım. 45 dk ders, 15 dk mola ... bu şekilde gitmeyi düşünüyorum... Bende bugün tarihe başladım.. ilk konuya... salı günü dersane başlayacak ve salı gününe kadar bütün derslerde ilk konuları bitirmeyi düşünüyorum çünkü dersaneden bir konu önde olmak lazım.... Günde minimum 5 saatin altına düşmemek lazım... benim gibi matematiği vasat olanlar minimum 6-7 saatini kpss ye ayırmalı diye düşünüyorum

Cnm tabi ederiz hoşgeldin
Umarım elimizden gelen emeği sarfeder ve haettiğimiz puanları alırız.... işten ayrılmayı düşünere isabetli bir karar almşsn cnm..
kpss ye hangi düzeyden girecesn?? hakan dedenin tarih videoları gerçekten çok güzelmiş bende bulup izlemek isttyorum... cnm bende bir ara özel sektörde çalışıyordum ve bir taraftan açıköğretim okuyodum , işe giderken yolda vizelere çalışa çalşa giderdm aklıma o günler geldi. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Son düzenleme:
Kızlar kpss ye hangi düzeyde gireceksnz?? önlisans ve lise girecek olanların kpss sınavı eylül ayında olacağı için bir ay daha geç başlasanız problem olmaz faat lisansdan girecek olanların çalşmaya başlamış olmsı lazım

Son düzenleme:

Hoşbulduk
Bu sene kafaya koydum memurluğu başka şansım yok, böyle özel de gitmez
Bir sözel özürlüsü olarak Hakan Dede nin sayesinde tarihi, Bekir Oktay sayesinde coğrafyayı anlamaya başladım, Allah razı olsun onlardan
İktisat mezunuyum ben, B grubundan giricem sınava sadece, alan zorlar beni zaten yoruldum ders çalışmaktan en iyisi düz memurluk benim için
Senin bölüm neydi ? Çok oldu mu ders çalışmaya başlayalı ? Ocak ayından sonra sıkı çalışmaya başlayarak yapılır di mi , geç olmaz ?

cnm bende açıköğretim iktisat mezunuyum.. Bende zaten B düşünüyroum sadece.... cnm bende yeni başladım fakat bende mat özürlüsüyüm o yüzden epey bir zamandr mat çalşyordum zaten... fakat diğer derslere yeni başladım... cnm sıkı çalşacaksan ocak da başlayarak halledeblrsn... Ama şimdiden de bu şeklde yolda orda burda çalşmaya devam et....

kızlar nabr.. naslsnz?? Çalşmalar nasıl gidiyor.. malesef ben bugün kpss için hiç bişey yapamadm.. dünde öyle fakat bugün günü kurtarıcam inşallah. şimdi oturdum.. tarih çalşyorum... tarihten ilk konuyu bugün bitirmeyi düşünüyorum ve coğrafyadan da il konuyu bitrmem lazım

kızlar ayrıca burada öğrendiğimiz önemli noktalarıda paylaşablrz..... Hepimiz birbirimizin rakibiyiz bildiklerimizi paylaşmak aleyhimize olur diye düşünmeyin... yani ben öyle düşünmüyorum Tam aksine fesat olup paylaşmazsak işimiz rast gitmez. sonuçta kpss sınavı %70 çalışma azim ve %30 da şans işi... ben paylaşmak istedklerimi yazıyorum belki bilmeyenlerin işine yarar
Bugün çalştığım konulardan paylaşmak istedklerm

matba ilk uygurlarda
sorularda matbaa yerine şu ifadelerde kullanılablyormuş, hareketli harf sistemi ve tahtadan yapılmış harfler

Şunuda yazmak istedim
Göçebe hayatın temel ekonomik etkinliği hayvancılıkmış anca yerleşik hayatta da hayvancılıkla uğraşlmaz diye bir kural yomuş fakat yinede ösym sorularında hayvancılık göçebe hayata referans olurmuş arkadaşlar....

Türkçede de sözcükte anlam konusunda şu püf noktayı öğrendim, belki bunuda bilen vardr ama bilmeyenler için onuda paylaşmak istyorum, cümlede sadece altı çizili sözcğün anlamı bizden istenyor ve cümleyi okumaya gerek yok arkadaşlar, cümleyi okumak vakit kaybettirmekten başka bi işe yaramyor. çünkü sadece altı çizili sözcüğü istyor bizden cümle ile bağlantısı olsun olmasın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…