- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
saat kaç olmuş halaaa elime bi kitap almışlığım yok. bugün tarih,vatandaşlık ve matematik çalşmalıyım ki yetişmeyecek eminimde. içim karardı şimdi iyi misen ne yaptın yazmamışsın
Kaç soru ?240 coğrafya çözdüm :)
başlık çok güzel yalnız:13:
Hiç bir şey yapmadım daha :)
Henüz başlamadım yani..
Bende hiç bir şey yapmadım bugün... Ankara'ya bi gideyim. İlk başta çalıştığım yerleri tekrar edip yeni konulara çalışmaya başlayacağım. En geç Salı günü Ankarada olacağım inşallah. Sonra burdan devam ederim yazmaya :)
Güzel bir konu olmuş, tebrik ederim :) Başlık adına da süpermiş gerçekten :)
Ayy çok güzel bir konu olmuş
Bugün hiçbir şey yapmadım, iyi mi
çok geç kalmama rağmen başlangıcımı yaptım tarih ve coğrafya ilk konulara çalıştım .Her derse günde 1saat ayırın tabi bir de günde kaç saat çalışıyorsunuz
Bende bu başlığı çok sevdim, kpss günlüğümü burdan takip ediciiimmm tabi beni de aranıza kabul ederseniz
Umarım kpss den istediğimiz puanları alırız :)
Özel sektörde çalışıyorum, tak etti artık benim bir an önce memur olmam lazım.
Şimdilik işe gidip gelirken tablete hakan dede nin tarih videolarını yükledim onu izliyorum yol da zamanımı boşa geçirmeyim diye.
İşte de fırsat buldukça netten konu anlatımlarını okuyorum, dersaneye gidip gelmeye zamanım yok diye,uzaktan eğitime kayıt oldum.
2 ay daha çalışayımda ocak ta işten çıkıp kpss ye tamamen odaklanıcam Allah izin verirse
Hep dua diyorum Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Cnm tabi ederizhoşgeldin
Umarım elimizden gelen emeği sarfeder ve haettiğimiz puanları alırız.... işten ayrılmayı düşünere isabetli bir karar almşsn cnm..
kpss ye hangi düzeyden girecesn?? hakan dedenin tarih videoları gerçekten çok güzelmiş bende bulup izlemek isttyorum... cnm bende bir ara özel sektörde çalışıyordum ve bir taraftan açıköğretim okuyodum , işe giderken yolda vizelere çalışa çalşa giderdmaklıma o günler geldi. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Hoşbulduk
Bu sene kafaya koydum memurluğu başka şansım yok, böyle özel de gitmez
Bir sözel özürlüsü olarak Hakan Dede nin sayesinde tarihi, Bekir Oktay sayesinde coğrafyayı anlamaya başladım, Allah razı olsun onlardan
İktisat mezunuyum ben, B grubundan giricem sınava sadece, alan zorlar beni zaten yoruldum ders çalışmaktan en iyisi düz memurluk benim için
Senin bölüm neydi ? Çok oldu mu ders çalışmaya başlayalı ? Ocak ayından sonra sıkı çalışmaya başlayarak yapılır di mi , geç olmaz ?
240 coğrafya çözdüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?