:) bugün kpss için ne yaptın :)

merhaba arkadaşlar... Bu topiği açtım ama uzun süredir takip edemiyorum
Çok büyük sıkıntılar yaşadım. kardeşime 6 yıl hapis cezası geldi.... Karışıklık olmuş.. suçu olmayan bi olaya karışmış mahkemeleri takip etmemiş ve bizede söylememiş 3 yıldır.... şu an dosya yargıtaya gitti cevap bekliyoruz... ama 2 aydır sıkıntılı günler geçiriyorum....
Ama bi 15 gündür toparlamaya çalışıyorum inşallah hallederim..... tarihte kongrelere adar geldim... Coğrafyada 2 tane ünitem kaldı nüfus ve bölgeler coğrafyası... Vatandaşlıkta Temel hak ve ödevlerdeyim... Türkçede şöyle böyle idareten çalşıyorum bol bol paragraf çözmem lazım ama henüz hiç başlamadım... dilbilgisi çalşıyorum şu an matematikte üslü sayılardayım.... ama bol soru çözmem lazım matematiğimde çatlaklar var.... En son girdiğim denemeden 50 net im var 4 ay kaldı sizce toparlayabilirmiyim

Geçmiş olsun canım.
Rahman her zorlukla beraber bir kolaylık verir. Merak etme sen :)
Azmini bırakma, çalış.

bugun turkceden anlatim bozuklugunu bitirdim konu sonundaki testi cozdum daha sonrada onceki yillarda cikmis turkce sorarindan cozdum toplamda 100 tane falan iki uc yanlisim cikti :) . belki yatmadan gene bir test cozsem benim icin kar kardir bakalim:) yarinda ise gidicem

Allah yardımcınız olsun elbet bu günlerde geçer, sen kendini bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…