:) bugün kpss için ne yaptın :)

Gerçekten çok haklısınız... branş neydi?

şöyle bişi yapsak olabiler mi? bütün derslerin konularını bitirceğimiz ortalama bi tarih belirlesekte. aynı anda deneme sınavı çözsek olmaz mı ki?

Şubat ayında konuları bitirmeyi düşünüyorum nasipse.... ve şubat mart gibi deneme çözmeye başlamayı düşünüyorum.. öyle olursa aslında çok iyi olur

İnşallah hayırlısıyla bebeğinizi alırsınız kucağınıza... Bölümünüz ne acaba?? Yaş kaç? Ben iktisat mezunuyum. B den girmeyi düşünüyorum. bu yıl sadece genel kültür genel yetenek çalşmayı düşünüyorum. seneye A dan girmeyi düşünüyorum.. kısmet.. hepimiz için hayırlıısı olsun

Küfretmeyelim dua edelim
Matematikten karışık mı çözdünüz 25 soruyu yoksa tek bi konudan mı

cnm orası belli olmaz bakarsın lisansda başarılı olursun.. elinden geleni yap. en azından elimden geleni yaptım dersin.. insanlar en çok yapmadıkları şeyler için pişmanlık duyar bunu unutma! teşekkür ederiz. sanada kolay gelsin

başlık süpermiş ya :) ben yeni üye oldum o yüzden biraz geç gördüm burayı ve ben hala kpss için doğru dürüst bişey yapmaya başlamadım hep gezdim tozdum bugün ya :2:

Aramıza hoşgeldin o zaman gez toz ve derse kısa zamanda otur

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım, sağol

amin canım,inşallah
bende ekonometri mezunuyum,22 yaşındayım.bu sene hem A hem B den hazırlanıyorum.hangisi olursa artık
hayırlısı olur inşallah

bugün kpss için coğrafyaya yatırım yaptım: ))
yani soru çözdüm 2 saat
öğleden sonrada hukuk ve muhasebe çalışacağım

desene tabanlar epey yükselecek
Fakat 2015 te genel seçim olacak diye biliyorum ve seçim olacağı için epey memur alımı olabilir 2015 te.... Biz ümidimiiz yitirmeyelim

Suriyelere yardım yaptıkları için pek sanmıyorum

amin canım,inşallah
bende ekonometri mezunuyum,22 yaşındayım.bu sene hem A hem B den hazırlanıyorum.hangisi olursa artık
hayırlısı olur inşallah

bende 22 yaşındayım. begarım psikolojim bozuk. face i açmıyorum bile açınca arkadaşlarımın çocuklarının fotoları,annelikle ilgili sayfalar

Aramıza hoşgeldin o zaman gez toz ve derse kısa zamanda otur[/QUOTE]

Teşekkür ederim hoşbuldum :) bugün başladım bile tam 3 saat tarih çalıştım

çatlak kemmik senden daha beter durumda olanı var 26 yaşında bekar işsiz biri olarak mesela ben
buarada şekerim hakan dede videolarını sormuşsun you tube da var ama bulamazsan gönderebilirim , ne demişler bilgi paylaşıldıkça çoğalır
Suriyelere yardım yaptıkları için pek sanmıyorum

bende 22 yaşındayım. begarım psikolojim bozuk. face i açmıyorum bile açınca arkadaşlarımın çocuklarının fotoları,annelikle ilgili sayfalar

en kısa zamanda evlenip bu acayip psikolojiden kurtulmanı diliyorum o zaman
herşeyin güzelliği ayrı be cancağızım,
bekarlık ayrı güzel,evlilik ayrı.benim için;
evliliğin marjinal faydası>bekarlığın marjinal faydası olduğu için evlenmeyi tercih ettim,iyiki ettim: ))
sen şimdilik tadını çıkar,evliliğe geçince fırsat maliyetin(yani bekarlığın) kalmıyor o yüzden değerlendir.
ennaaaammm noliiiyiyiii banaaaa
iyice mikro iktisata bağladım

Gurubumuzun uğuru olsun bebişin inşallah

Gurubumuzun uğuru olsun bebişin inşallah

amin canım
yavrum sadece bana değil sizlerede bereket getirsin inşallah
bana herkes hamileyken nasıl hazırlanacaksın vs dedi.
ve benim mide bulantılarım,kusmalarım yeni yeni geçiyor.
yani zor bi 4 ay geçirdim
ama inanır mısın buna rağmen o kadar güzel o kadar verimli çalıştım ki....
her gün en az 5 saat çalıştım.
muhasebeyi,coğrafyayı,türkçeyi bitirdim.
yani evladım bana güç verdi hamdolsun,inanıyorum ki başaracağım.
Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah

amin canım,inşallah
hayırlısı olur inşallah

bugün kpss için coğrafyaya yatırım yaptım: ))
yani soru çözdüm 2 saat
öğleden sonrada hukuk ve muhasebe çalışacağım

yaşınız tahmin ettiğimden de gençmiş İnşallah hayırlısıyla bu yıl atanırsınız.. Ben de bugün coğrafyaya yatırım yapmıştım fakat konu çalştım soru çözmedim henüz ama başlayacağım... ekonometri güzel bir bölüm bu arada:81: Ben açıköğretim mezunu olduğum için B den gireceğim sizlerin alan derslerinizde temeliniz epey kuvvetlidir başarılar dilerim

cnm bende 25 i mi doldurdum Yaş ilerliyor elimizden geleni yapmamız lazım.. hakan dedenin videolarını nasıl alabilirim. elbette paylaştıkça çoğalır...

evli ve hamile olunca yaşım biraz büyük zannediliyor
erken evlendim ben.21 yaşında...
bölümüm güzeldi ama çok da zordu,bide son senesinde evli olunca
ama çok şükür bitti.
coğrafya bizim dersanede bitti artık bende konu çalışıp ardından soru çözüyorum.
öğleden sonrada hukuk çalışacağım

çoook teşekkür ederim. sitede bi ark mesaj olarak göndermişti

feminist annem var o yüzden evlenince sanki prangalı oluyomuşsun psikolojisi yerleşti senelerdir üstüme hayır o bişi değil ablamda evlenmiyor 29 yaşında. her bi yer çeyiz kaynıyo. bi gün temizlik yaparken yeterrrrr deyip hepsini tek tek balkondan atıciiim :95:
cnm bende 25 i mi doldurdum Yaş ilerliyor elimizden geleni yapmamız lazım.. hakan dedenin videolarını nasıl alabilirim. elbette paylaştıkça çoğalır...

ben göndereyim msjla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…