- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
tmm cnm sağol
çoook teşekkür ederim. sitede bi ark mesaj olarak göndermişti
feminist annem var o yüzden evlenince sanki prangalı oluyomuşsun psikolojisi yerleşti senelerdir üstümehayır o bişi değil ablamda evlenmiyor 29 yaşında. her bi yer çeyiz kaynıyo. bi gün temizlik yaparken yeterrrrr deyip hepsini tek tek balkondan atıciiim :95:
ben göndereyim msjla.
bugün kpss için,temel hukuk bilgisi konusunu bitirdim.39 soru çözdüm 11 yanlışım çıktı
birazdan hakan Dede'den Osmanlı kültür uygarlık II seyredicem. matematikte dünden kalan 31 soru çözüp. rasyonel sayıları çalışıp,94 soru çözmeyi planlıyorum.
daha Türkçe,coğrafya ve geometriye başlayamadım
Canım daha zaman var, bu kadar stresli olma :))
Ben de birkaç günlük bir işe girdim. 1 haftadır ders çalışmadım vallahi
konuyu ne kadar bilirsen bilÖSYM nin soru tarzından bişi anlamıyosun. çok süslüyo soruları
Allah kolaylık versin. bayram üstü çok yorucudur
bugun ve yaklasık 4gundur kpss ıcın hıc bısı yapmadım haaa buarada hala oldum onu es gecmeyım bu durum bence herseyden degerlıydı en son matematıkde karısım problemlerınde kaldım..ıns evıme gecınce ordan devam edıcem..
Küfretmeyelim dua edelim
Matematikten karışık mı çözdünüz 25 soruyu yoksa tek bi konudan mı
mehaba kızlar henüz bişiey yapmadım ama byramdan sonra başlıcam aranıza katılabilirm demi
ben de kasım ayında çalışmaya başlıcam, kendime bi zaman koydum, geçen yıl kursa gitmiştim bu yıl gitmicem, zaten notlarım ve kitaplarım var, yalnız vatandaşlık için bu yılın ders notlarını geçen yıl gittiğim dersaneden tekrar almayı düşünüyorum, çünkü her yıl vatandaşlık konuları değişebiliyor, matematik beni çok kasıyor, sayısalım çok iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?