:) bugün kpss için ne yaptın :)

değişikliklerden korkuyorum. konu anlatımlı kitap almıştım 2012 ya da 2013. şimdi yeni basım almam gerekiyor sanırım acaba bu ales e benzerlik sadece lisansa özgü bişi mi ki?

ön lisansı tam bilmiyorum ama lisansta türkçe ve matematiğe mantık eklediler 3er tane. sorularda hep vakit alıcı o yüzden ben diğerlerini halledip sonra o sorulara bakmayı düşünüyorum. konu anlatım bilmiyorum ama soru bankası olarak en hafifi yedi iklim moral bozmamak için ondan başlayabilirsin, geliştirdikçe yargıya filan geçeriz

kpss soru paylaşım alanı gibi bişey olabilir canım

kk destek nasıl?
grup adında kpss gibi bişi yazarsa sorun olabilir belki benim için.
çünkü işten çıkartmıyolardı ygs ye hazırlancam diye yalan söylemek zorunda kaldım. ve çalıştığım yerde ki yöneticilerde ekli

Son düzenleyen: Moderatör:

şuan çıktın dimi işten yöneticileri sil gitsin :) :) yada engelle yada yeni bi face aç kpss için. rahat edersin. kk desteği bilmiyorum canım bende

Canım eğer (-2) + (-6) şeklinde olsaydı senin dediğin gibi - 8 olurdu. çünkü ortadaki eksi ile artı yan yana olduğu için çarparız. eksi ile artının çarpımı eksi olur, dolayısıyla -2-6 şeklinde olur o zaman sonuç - 8 olur.

Bu konuda önemli olan işaretlere dikkat etmek, bazen gözden kaçabiliyor :44:

topladığımız için - olarak düşünmüştüm. hani matematikte sayılar toplanıp işaretleri yazılır ya :/ tşk ederim

anladım. çoooook tşk ederim

çok iyi :) hangi dershane ve ücreti ne kadar?

canım kusura bakma ya yeni gördüm yazını..söz her gün gireceğim siteye:)

Ben Kadıköy de oturuyorum. Neredeyse tüm dersaneleri gezdim. Yeni açılmış bir dersane gözüme çarptı boğanın orda. Özgü Akademi diye. İhtiyaç yayınlarından kopan öğretmenler kurmuş.. ilk yıl da baya kişiyi memur yapmışlar. 2000TL/10 ay taksit dedi. Erkek arkadaşımla yazıldık. Hızlı okuma derslerimiz var dedi ilk 3 hafta. Allah var o ne yaaa dedik. Meğer hızlı okuma ve zihinden aritmetik hızlansın diye metotlar öğreten bir dersmiş. Hatta hocamız pazar günü Yetenek sizsiniz'e çıktı ve 3 evet aldı (300 sayfalık bir kkitabı 5 dakikada okudu ve anlattı)
Dersane bir yana kişinin kendi çabası tabi önemli olan.. iyi olacak inşallah

keske benmde işten ayrılma gibi bi şansm olabilseydi
inş ilk denemede atanırsın arkadaşım

antrenmanlarla matematik diye bir kitap var.. Temeli zayıf olanlar için.. Erkek arkadaşım sözelci ondan aldırdım. Sanırım sende onu kullanıyorsun. geç okudum diğerlerini :))

Son düzenleme:
kpss soru paylaşım platformu gizli bi grup. gruba girdimde. adamların senelerce kpss yolunda koştukları o kadar belli ki derslerin son konularından soru soruyolar nerdeyse :S

enemmmmm o adamı ilk izlediğimde hızlı okuma değilde. zihin foto mu öyle bi özellik var insanlarda. her sayfanın fotoğrafını çekiyomuş gibi düşündüm zihninde. işe yarıyor mu peki yöntem?

antrenmanlarla matematik diye bir kitap var.. Temeli zayıf olanlar için.. Erkek arkadaşım sözelci ondan aldırdım. Sanırım sende onu kullanıyorsun. geç okudum diğerlerini :))
kitaba kolay diyolarda ben zorlanmaya başladım sanki. ilk kitabın 16. gününe geçtim. erkek arkadaşında zorlanıyor mu? o kaçıncı gündee?
Arkadaşlar ben KK DESTEK diye bir grup açtım
aratır mısınız facebookta?

bakıyorum hemen. adım öznur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…