- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
değişikliklerden korkuyorum. konu anlatımlı kitap almıştım 2012 ya da 2013. şimdi yeni basım almam gerekiyor sanırımacaba bu ales e benzerlik sadece lisansa özgü bişi mi ki?
olur tabi sen linki paylaş bizde ekleyelim sayfayı ?
adı ne olsun?
kpss soru paylaşım alanı gibi bişey olabilir canım
kk destek nasıl?
grup adında kpss gibi bişi yazarsa sorun olabilir belki benim için.
çünkü işten çıkartmıyolardı ygs ye hazırlancam diye yalan söylemek zorunda kaldım. ve çalıştığım yerde ki yöneticilerde ekli
aa evet eski hesabım vardı. güzel fikirşuan çıktın dimi işten yöneticileri sil gitsin :) :) yada engelle yada yeni bi face aç kpss için. rahat edersin. kk desteği bilmiyorum canım bende
topladığımız için - olarak düşünmüştüm. hani matematikte sayılar toplanıp işaretleri yazılır ya :/ tşk ederim
Canım eğer (-2) + (-6) şeklinde olsaydı senin dediğin gibi - 8 olurdu. çünkü ortadaki eksi ile artı yan yana olduğu için çarparız. eksi ile artının çarpımı eksi olur, dolayısıyla -2-6 şeklinde olur o zaman sonuç - 8 olur.
Bu konuda önemli olan işaretlere dikkat etmek, bazen gözden kaçabiliyor :44:
zaten böyle bi grup varmış :/
selam arkadaşlar
dün 150 soru çözdüm
çok iyi :) hangi dershane ve ücreti ne kadar?
Ben deHem çalışıyorum hem kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum ikisini birden yürütmek benim açımdan mümkün değil ocak ayında işten çıkıcam inşallah,4 gözle ocak gelsin şu derslere bi konsantre olayım diye bekliyorum.
İnşallah kasım atamalarında atanırız ama atanamazsakta sıkı bir şekilde kpss ye hazırlanmaya devam mecbuuuuuurrrrrr :18:
matematik çalışıyorum bütüngün :/ rasyonel sayılardayım ama hala oturmadı bazı şeyler. soru çözerken zorlanıyorum. en şaşırdığım soru tipleride kesir verip,bide iki ayrı parantez içinde toplama işlemi ama bu parantezler aynı zamanda çarpım durumundalar. ilk konuya başladığım sıralar. kural önce parantez içiydi ama. parantez içi ve dışlarında çarpım durumunda olsa bile parantezi kaldırıp sadeleştirme yapılıyor. toplama ve çıkarma işlemi olduğu halde. oyy ben nere gideeeemm nası gidemmm
matematik çocuğum olsa zerre kadar sevmem evlatlıktan reddederim. o kadar bozdu moralimi.
bu arada tarihte zorlandığım bi durum var. kişilerin eserleri ve anadoluda ki mimari eserler zor benim için nasıl ezberlencek bunlarr imidatttt
arkadaşlar ben kk destek diye bir grup açtım
aratır mısınız facebookta?
kpss soru paylaşım platformu gizli bi grup. gruba girdimde. adamların senelerce kpss yolunda koştukları o kadar belli ki derslerin son konularından soru soruyolar nerdeyse :Sadı ne pekiii
canım kusura bakma ya yeni gördüm yazını..söz her gün gireceğim siteye:)
Ben Kadıköy de oturuyorum. Neredeyse tüm dersaneleri gezdim. Yeni açılmış bir dersane gözüme çarptı boğanın orda. Özgü Akademi diye. İhtiyaç yayınlarından kopan öğretmenler kurmuş.. ilk yıl da baya kişiyi memur yapmışlar. 2000TL/10 ay taksit dedi. Erkek arkadaşımla yazıldık. Hızlı okuma derslerimiz var dedi ilk 3 hafta. Allah var o ne yaaa dedik. Meğer hızlı okuma ve zihinden aritmetik hızlansın diye metotlar öğreten bir dersmiş. Hatta hocamız pazar günü Yetenek sizsiniz'e çıktı ve 3 evet aldı (300 sayfalık bir kkitabı 5 dakikada okudu ve anlattı)
Dersane bir yana kişinin kendi çabası tabi önemli olan.. iyi olacak inşallah
kitaba kolay diyolarda ben zorlanmaya başladım sanki. ilk kitabın 16. gününe geçtim. erkek arkadaşında zorlanıyor mu? o kaçıncı gündee?antrenmanlarla matematik diye bir kitap var.. Temeli zayıf olanlar için.. Erkek arkadaşım sözelci ondan aldırdım. Sanırım sende onu kullanıyorsun. geç okudum diğerlerini :))
Arkadaşlar ben KK DESTEK diye bir grup açtım
aratır mısınız facebookta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?