:) bugün kpss için ne yaptın :)

selam
ben 24 kızım ocakta 3 yaşına girecek

ben de şimdi evi süpürcem
bugün de aöf günüm,öğleden sonra başlarım derse,inşallah
akşam tarih sorusu çözmek istiyorum bakalım,inşallah

maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Aöf kaçıncı sınıfsınız? Bölüm ne?

Evin heryerine notlar yapıştırıyorum özellikle tarih vatandaşlık
Aynı benim gibi :))))))) biizm de evin her yeri not oldu

Son düzenleme:

olablr kızlar bana uyar :)))))

iktisat benim b grubundan hazırlanıyorum , sizlerin bölüm nedir ? :)

Benim de iktisat

yaramı deştinn
cilt bakımı bölümünden mezunum ve 1 tane bi atama yok ne yazık ki. düz memurluktan gircem yanılmıyosam b grubuydu

Cnm bende moda tasarım mezunuyum 2 yıllık.... üstüne açıktan tamamladım iktisat okudum.... Benim zamanımda meslek bölümlerinden geçiş yapanlar açıköğretimi 3 yıl okuyordu şimdi lisans tamamlamak ikiye inmiş... yaşınız müsait sanırım eğer 3001 az alıyor diyorsan sende ben gibi aöf den devam et kpss için...

değişikliklerden korkuyorum. konu anlatımlı kitap almıştım 2012 ya da 2013. şimdi yeni basım almam gerekiyor sanırım acaba bu ales e benzerlik sadece lisansa özgü bişi mi ki?

sanırım hepsini kapsıyor ama bak onu bende bilmiyorum.... Cnm eski basım diye üzülme değişmeyen kısımlarına o kitaplardan çalışırsın.... sadece mantık ve güncel Türkiye tarihi itabı alırsın ek olarak

gece gündüzüme çalıştı. oturup ders çalıştığımdan değil. bünyemide kötü etkiledi napıcam ben

gruba katıldım kpss soru paylaşım platformu ama emin olamadım doğru sayfamıki ?

o sayfanın fotoğrafını çekme olayı özellikle paragraf sorularında çok işe yarıyor

iyi akşamlar
dün hiç çalışmamıştım
bugün osmanlı kuruluş tarihi çalıştım+100soru çözdüm
eh hiç yoktan iyidir

maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Aöf kaçıncı sınıfsınız? Bölüm ne?

Aynı benim gibi :))))))) biizm de evin her yeri not oldu

sağol canım
türk dili ve edebiyatı 4.sınıftayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…