- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
selam
ben 24 kızım ocakta 3 yaşına girecek
ben de şimdi evi süpürcem
bugün de aöf günüm,öğleden sonra başlarım derse,inşallah
akşam tarih sorusu çözmek istiyorum bakalım,inşallah
Aynı benim gibi :))))))) biizm de evin her yeri not olduEvin heryerine notlar yapıştırıyorum özellikle tarih vatandaşlık
hanımlar aklıma bi fikir geldi bilmem ne dersiniz :/. mat sorularını buraya yazmakta bi dert cevaplamakta. isterseniz facete bu soruların fotosunu hemen çekip paylaşabileceğimiz kapalı bi grup oluşturalım. (facebook mobil)asıl hesaptan katılmak istemezsenizde fake kullandığınız hesaptan katılırsınız olar mı?
iktisat benim b grubundan hazırlanıyorum , sizlerin bölüm nedir ? :)
yaramı deştinn
cilt bakımı bölümünden mezunum ve 1 tane bi atama yok ne yazık ki. düz memurluktan gircem yanılmıyosam b grubuydu
değişikliklerden korkuyorum. konu anlatımlı kitap almıştım 2012 ya da 2013. şimdi yeni basım almam gerekiyor sanırımacaba bu ales e benzerlik sadece lisansa özgü bişi mi ki?
gruba katıldım kpss soru paylaşım platformu ama emin olamadım doğru sayfamıki ?kpss soru paylaşım platformu gizli bi grup. gruba girdimde. adamların senelerce kpss yolunda koştukları o kadar belli ki derslerin son konularından soru soruyolar nerdeyse :S
enemmmmm o adamı ilk izlediğimde hızlı okuma değilde. zihin foto mu öyle bi özellik var insanlarda. her sayfanın fotoğrafını çekiyomuş gibi düşündüm zihninde. işe yarıyor mu peki yöntem?
kitaba kolay diyolarda ben zorlanmaya başladım sanki. ilk kitabın 16. gününe geçtim. erkek arkadaşında zorlanıyor mu? o kaçıncı gündee?
bakıyorum hemen. adım öznur.
gruba katıldım kpss soru paylaşım platformu ama emin olamadım doğru sayfamıki ?
ismimi yollayayım özelden ben varsam bil ki o gruptur :) 24 saat soru paylaşımı oluyo. ukala insanlar da var maalesef. yapcek bişi yok :)[tamam canım bakayım
msj boş geldi cnm. sayfanın kaç beğenisi var yada grupta kaç kişi o şekiklde bulabilirim[
açtım canım ama üye olduğum sayfada adın yok
grup gizli sanırım. bulamadım
o sayfanın fotoğrafını çekme olayı özellikle paragraf sorularında çok işe yarıyorkpss soru paylaşım platformu gizli bi grup. gruba girdimde. adamların senelerce kpss yolunda koştukları o kadar belli ki derslerin son konularından soru soruyolar nerdeyse :S
enemmmmm o adamı ilk izlediğimde hızlı okuma değilde. zihin foto mu öyle bi özellik var insanlarda. her sayfanın fotoğrafını çekiyomuş gibi düşündüm zihninde. işe yarıyor mu peki yöntem?
kitaba kolay diyolarda ben zorlanmaya başladım sanki. ilk kitabın 16. gününe geçtim. erkek arkadaşında zorlanıyor mu? o kaçıncı gündee?
bakıyorum hemen. adım öznur.
o sayfanın fotoğrafını çekme olayı özellikle paragraf sorularında çok işe yarıyor
kızlar şu sayfayı göremedim... biriniz bana link atsın....
hangisi?............................
açtığınız kk destek var ya face grubu cnm onu işte
ben açmaktan son anda vazgeçtim. bi gruba katıldım. tarih soruları vs. paylaşıyolar akılda kalıyo :) istersen özelden link atayım
ben açmaktan son anda vazgeçtim. bi gruba katıldım. tarih soruları vs. paylaşıyolar akılda kalıyo :) istersen özelden link atayım
maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Aöf kaçıncı sınıfsınız? Bölüm ne?
Aynı benim gibi :))))))) biizm de evin her yeri not oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?