• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:) bugün kpss için ne yaptın :)

yazımın çirkinliği içinde kusura bakmayın:1::1::1: çok sinirlenip tekrar tekrar denediğimde bu kadar haşin çözmeye çalışıyorum soruları:27:

çıldırıciiimmm:5:
Uykumdan kalktım soru çözeyimde diye. Yanlış çıktı deli oldum. Normaldede kk ya foto atmak işkence bnm için. Bu saatte bide pc açtım. :ssz: Kızlar yardımcı olar mısınız bana? 10. Sorunun cevabı 13/4 11. Sorunun cevabıda 33/16 :53::53::53: çıkmış. O kadar denememe rağmen çözemedim :25::25::25: 11. Soruya şaşırdım. Bu kadar çıkarma işlemi olan bi soruda yüksek sayı nasıl çıkıyo

Eki Görüntüle 835207 Eki Görüntüle 835208

mrb öncelikle :) çözdüm 11. Yi yazıcam ama anlaşılır mı bilmiyorum öncelikle üsteki işlemi yapıyosun 1\2 çıkıyo sonra 2+ diyip aşağı basamağa geçiyosun 1\3-1\2=-1\6 çıkıyor. Sonra bölmeyi yapıyosun yani son durum şu 2+ 1\2 \ 2-1\ -1\6 sonra bölmeyi yapıyosun oda 2-1*-6 senin şaşırdığını düşündüğüm kısımda burası 2-1*-6 işleminden sonucu 8 çıkarman lazım(yani önce çarpma sonra toplama çıkarma ) burdan işlem 2+1\16 çıkıyor oda 33\16 ya eşit

mrb öncelikle :) çözdüm 11. Yi yazıcam ama anlaşılır mı bilmiyorum öncelikle üsteki işlemi yapıyosun 1\2 çıkıyo sonra 2+ diyip aşağı basamağa geçiyosun 1\3-1\2=-1\6 çıkıyor. Sonra bölmeyi yapıyosun yani son durum şu 2+ 1\2 \ 2-1\ -1\6 sonra bölmeyi yapıyosun oda 2-1*-6 senin şaşırdığını düşündüğüm kısımda burası 2-1*-6 işleminden sonucu 8 çıkarman lazım(yani önce çarpma sonra toplama çıkarma ) burdan işlem 2+1\16 çıkıyor oda 33\16 ya eşit

çooook tşk ederim. yazarak anlamaya çalıştım :)hatta fotosunu göndereyim. tabi başka sorumda var (: onuda fotoda yazdım

$11.webp

...................................

hanımlar aklıma bi fikir geldi bilmem ne dersiniz :/. mat sorularını buraya yazmakta bi dert cevaplamakta. isterseniz facete bu soruların fotosunu hemen çekip paylaşabileceğimiz kapalı bi grup oluşturalım. (facebook mobil)asıl hesaptan katılmak istemezsenizde fake kullandığınız hesaptan katılırsınız olar mı?

Canım eksi nasıl yok oldu demişsin. Orası 2 - (-6) şeklinde. hem işlemde normal bir çıkarma işlemi olan eksi var hemde eksi 6 var.Yani 2 eksi yan yana olduğu için eksi ile eksiyi çarparız. eksi ile eksinin çarpımı artı olduğu için işlemimiz 2 + 6 şekline döner. burdanda toplam 8 çıkar. :34:

Eki Görüntüle 835383

...................................

Olur bana uyar , arkadaşlarda katılırsa güzel olur :3:

hanımlar aklıma bi fikir geldi bilmem ne dersiniz :/. mat sorularını buraya yazmakta bi dert cevaplamakta. isterseniz facete bu soruların fotosunu hemen çekip paylaşabileceğimiz kapalı bi grup oluşturalım. (facebook mobil)asıl hesaptan katılmak istemezsenizde fake kullandığınız hesaptan katılırsınız olar mı?

canım eksi nasıl yok oldu demişsin. Orası 2 - (-6) şeklinde. Hem işlemde normal bir çıkarma işlemi olan eksi var hemde eksi 6 var.yani 2 eksi yan yana olduğu için eksi ile eksiyi çarparız. Eksi ile eksinin çarpımı artı olduğu için işlemimiz 2 + 6 şekline döner. Burdanda toplam 8 çıkar. :34:

:) aynen öyle :) kızlar bölümleriniz ne bu arada

Canım eksi nasıl yok oldu demişsin. Orası 2 - (-6) şeklinde. hem işlemde normal bir çıkarma işlemi olan eksi var hemde eksi 6 var.Yani 2 eksi yan yana olduğu için eksi ile eksiyi çarparız. eksi ile eksinin çarpımı artı olduğu için işlemimiz 2 + 6 şekline döner. burdanda toplam 8 çıkar. :34:

topladığımız için - olarak düşünmüştüm. hani matematikte sayılar toplanıp işaretleri yazılır ya :/ tşk ederim

olsun canım ya devlete geçelimde düze de razıyım hatta sadece düz için uğraşıyorum

değişikliklerden korkuyorum. konu anlatımlı kitap almıştım 2012 ya da 2013. şimdi yeni basım almam gerekiyor sanırım :5: acaba bu ales e benzerlik sadece lisansa özgü bişi mi ki?

Back