:) bugün kpss için ne yaptın :)

kızlar neler yapıyorsunuz??? çalışmalar nasıl gidiyor. Dün Türkçe yapım çekim eklerinden 100 tane soru çözdüm... Bugünde mat çalşyorum

arkadaşlar matematikte sıkıntı çekenler ben gibi hızlı çözemeyenler işlem hatası yapanlar bugün bi kitap aldım. bi hocamız tavsiye etti antremanlarla matematik1 diye bi kitap en basitten almış. bi bakın o kitaba sizdede aynı sorunlar varsa

cnm o kitabı kullanıyorum ben

Matematik çözdüm, hem de 15 tane falan

hımmmm hangi konudan cnm...

merhaba arkadaşlar önlisans mezunuyum birtürlü ders çalışmaya başlayamadım evde hazırlanıcam 3 konu buldum ama bana en çok gaz verecek sayfada kalıp ders çalışmaya başlamak istiyorum artık.

coğrafyada türkiyenin çoğrafi konusunu tekrar yaptım 15 soru çözdüm :) sabah insanın zihni açık oluyormuş gerçekten de 15 soruyu fulledim :) bugün kursum var türkçe matematik akşamda asker eğlencemiz var inşallah erken gelirimde yeni konulara başlamak niyetindeyim :) hepinize kpssli günler :)

matematikte bölmeye geldim kızlar... tarihte islam dönemindeyim.... coğrafyada hala fiziki coğrafyada.. ağır sindire sindre gidiyorum

bende 2012 kpss ortaöğretim olarak girdim 70.56 puan aldım özel sektörden bıktım diyebilirim.kpss bu sene allahın izniyle olacak inşallah 90 puan üstü almam gerekiyor.Daha yeni başladım çalışmaya geçmiş yıl kpss sorularını çözüp seviye belirlemeyi düşünüyorum.Elimde ihtiyaç kitapları var sizinde tavsiyeriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…