- 28 Temmuz 2023
- 319
- 194
- 26
-
- Konu Sahibi minikkkkus
Evet sizlerindeNeyse ki sizin fikrinizin bir önemi yok aldırmak isteyen için
Şundan sonra seni çok bile kaale aldığımızı farkettim ben fıttırmadan gideyim. Kafanı güle güle kullanEvet bebeğin günahı ne canlı o yani canlı
Teşekkür ederimŞundan sonra seni çok bile kaale aldığımızı farkettim ben fıttırmadan gideyim. Kafanı güle güle kullan
Yoooo var. Hakarete karşıyım ben kızlar, sizce benim fikrimin önemi var mı sizler için?Evet sizlerinde
Hakarete demedik yanlız aldırmak isteyene dedikYoooo var. Hakarete karşıyım ben kızlar, sizce benim fikrimin önemi var mı sizler için?
Yok yaaa seninkilere nazaran benim fikirler bayaaa geçer akçe. En azından hem cinslerime mizojini yapmıyorum.Evet sizlerinde
Öhh yani sen de B.kunu çıkarma. Yaşamadığın konularda ahkam kesme.Evet bebeğin günahı ne canlı o yani canlı
Sizlerle aynı fikirde olmak zorunda olduğumu düşünmüyorumYok yaaa seninkilere nazaran benim fikirler bayaaa geçer akçe. En azından hem cinslerime mizojini yapmıyorum.
25 yaşında evrenin sırlarını çözmüş. Ne görüp ne yaşadıysa, insanların hayatı hakkında bayağı kolay atıp tutuyor işte.Öhh yani sen de B.kunu çıkarma. Yaşamadığın konularda ahkam kesme.
Şşşşi atom parçalıyor o25 yaşında evrenin sırlarını çözmüş. Ne görüp ne yaşadıysa, insanların hayatı hakkında bayağı kolay atıp tutuyor işte.
Ahkam kesmedim rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hiç bi kadın tecavüzü haketmiyor tabiki öyle bi travmayı düşünemiyorumÖhh yani sen de B.kunu çıkarma. Yaşamadığın konularda ahkam kesme.
Evet bebeğin günahı ne canlı o yani canlı
Ben küfür hakaret etmedim bana göre vicdansız yani bebeğini aldıran herkes sadece o kadına da değil yani
Kimsenin hayatı ile atıp tutmuyorum25 yaşında evrenin sırlarını çözmüş. Ne görüp ne yaşadıysa, insanların hayatı hakkında bayağı kolay atıp tutuyor işte.
Ya bu da doğru ne diyeyim kiAnnesi hazır değilse bakımını üstlenmeyecekse doğmasın ciddi diyorum sevmicek çocuğunu çünkü her zaman yetim kalacaktır bir tarafı.
Kaç bebek orda burda bırakılarak ölüme terk ediliyor haberiniz var mı?
Doğmaması daha iyi iğrenç dünyaya adım atmıyorlar çünkü ne anne ne baba beş para etmez insanaltı varlıklar. (Terk edenler. )
Helikopter gibi oldun bacımAhkam kesmedim rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hiç bi kadın tecavüzü haketmiyor tabiki öyle bi travmayı düşünemiyorum
Allah korusun senle aynı fikirde olacağım bir dünyada yaşamak istememSizlerle aynı fikirde olmak zorunda olduğumu düşünmüyorum
Valla merak ettim ne işle meşgul.Şşşşi atom parçalıyor o
Arkadaşlar dağılabiliriz. Kadın tecavüz ile hamileliğe bile vicdansızlık dedi