Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuştukça batmak bu herhalde.
İnsanların hangi şartlarda, ne sebeplerle kürtaj yaptırdıklarını düşünemiyor musunuz ya? Gerçekten bu kadar zor mu bu, bu kadar mısınız?
Ben çocuk istemiyorum ve hayatımda hamile kalmadım ama kürtaj için aklıma 2657753 sebep gelebiliyor şu an.
Size mi üzüleyim çevrenizdekilere mi bilemedim gerçekten.
Ben ne şartlarda olduğunu bilemem o anlattığı kadarını bilebiliriz hepimiz ve bana göre evli işi gücü yerinde brinin bebeği aldırmak istemesi doğru değil vicdansızlık

Valla merak ettim ne işle meşgul.
IMG_20230916_021709.jpg

Evet bebeğin günahı ne canlı o yani canlı

Tecavuzcunuzun bebegini dogurmak ister miydiniz?
Oda canlı ama saksı bitkisi degil. Hayatınızı mahveden bir pislikle omur boyu muhatap olmak zorunda kalacaktınız. Sınanmadığınız acılar hakkinda bu kadar kolay konusmayin

Tecavuzcunuzun bebegini dogurmak ister miydiniz?
Oda canlı ama saksı bitkisi degil. Hayatınızı mahveden bir pislikle omur boyu muhatap olmak zorunda kalacaktınız. Sınanmadığınız acılar hakkinda bu kadar kolay konusmayin
Anlamadım yani o kadın kocasından tecavüze mi uğramış ne bu tecavüz konusu anlamadım ki tabiki doğurmak istemem ama allah vermiş kıymaya gönlüm razı olurmu bilemedim

Konu burda benim ne işle meşgul olmam değil ki o kadın kendisi sağlıkçıyım dediği için o şeklde yazdım
Hayat hakkında çok zayıf öngörüleriniz, değerlendirmeleriniz var.
Her evli işi gücü yerinde çift mükemmel anne baba olamaz.
Bir de hayat, koşullar çok farklı, karşınıza ne çıkacağını bilemeyebilirsiniz. Youtube'da bir anne baba vardı, çocuk engelliydi. Maalesef 4-5 yaşında vefat etti. Bebeğin babası sonrasında bir videoda, keşke anne karnında haberimiz olabilseydi. Çocuğumuz 4 yılda defalarca kez nöbet geçirdi, kemikleri kırıldı, hiç ağızdan beslenemedi, tarifsiz acılar çekti. Eğer bilseydik bu kadar acı çekmesine göz yummazdık, aldırırdık dedi.
Laflarınızla kimseyi gücendirmeyin.

Yorumların birazina kadar okudum konunuz kapatmadan fikirlerimi yazmak istiyorum. Burası toplumun küçük bir kesiti burada farklı sosyo ekonomik çevrelerden gelen bir sürü kadın üye var. Hepimizin nasıl farklı karakterleri varsa aynı şekilde farklı fikirlerimizde var. Linclendiginiz konuya girmeden yazıyorum. Size dayatılan fikri baskasinin konusunda ona empoze etmeye çalışırsanız tepki görürsünüz. Sizin dogrunuz katsinizdakinin doğrusu olmayabilir. Eski konulardan vuranlar demişsiniz evet bazıları alakasız konuları önünüze serebiliyor onun içinde forumda gozardi et butonu var. Yani forum içinde üyeleri koruyan bir sistem var. Bu nedenle konu açmanız hiç sağlıklı bir davranış değil. Bu nedenle eleştirilerin hedefi olmuşsunuz. Geçmiş olsun

Bir de hayat, koşullar çok farklı, karşınıza ne çıkacağını bilemeyebilirsiniz. Youtube'da bir anne baba vardı, çocuk engelliydi. Maalesef 4-5 yaşında vefat etti. Bebeğin babası sonrasında bir videoda, keşke anne karnında haberimiz olabilseydi. Çocuğumuz 4 yılda defalarca kez nöbet geçirdi, kemikleri kırıldı, hiç ağızdan beslenemedi, tarifsiz acılar çekti. Eğer bilseydik bu kadar acı çekmesine göz yummazdık, aldırırdık dedi.
Bacım ben seni çok takdir ediyorum ama sen bir duvarla konuştuğunun farkında mısın? 😂

Ya allah aşkına burda öyle bir durum mu var anne veya bebekte niye başka tarafa çekiyorsunuz ki

Ben ne şartlarda olduğunu bilemem o anlattığı kadarını bilebiliriz hepimiz ve bana göre evli işi gücü yerinde brinin bebeği aldırmak istemesi doğru değil vicdansızlık

Hangi soruya ne yazdığını bilmiyor musun? Ne alaka bu cevap?
Calci sana tecavüzü sormuş. Sen de sola yatırıp, bıyığını burup cevapladın herhalde.
Böyle kadınlara bir şey akıllı deniyor da neyse, şu forumdaki yüz senelik terbiyemi senin için bozamayacağım. Allah çevrendekilere sabır versin.
Ve sana da sabır versin. O yetiştiğin, adına ev dediğin dört duvarda bir kadın olarak yaşamak zor olmalı ama gerçek dünyayla bu kafayla karşılaşmak daha zor olmalı.

Bu platformun cok amaci var bacim ama biz girdigimiz ortama da bakariz. Baktik ki herkes kör, bır gözümüz kör yorum yazarız. Baktik herkes sağır, bir kulagimiz sağır yorum yapariz.

Anlamadım yani o kadın kocasından tecavüze mi uğramış ne bu tecavüz konusu anlamadım ki tabiki doğurmak istemem ama allah vermiş kıymaya gönlüm razı olurmu bilemedim

Baska bir ornek olarak soylendi size o cumle.
Kimsenin vicdanını sorgulamayin. Siz doğurabilirsinz. Anne baba olmaya hazir olmayanlae dogurmasin. Etraf yetistirilememis çocuklarla dolu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X