- 28 Temmuz 2023
- 319
- 194
- 26
-
- Konu Sahibi minikkkkus
Ben ne şartlarda olduğunu bilemem o anlattığı kadarını bilebiliriz hepimiz ve bana göre evli işi gücü yerinde brinin bebeği aldırmak istemesi doğru değil vicdansızlıkKonuştukça batmak bu herhalde.
İnsanların hangi şartlarda, ne sebeplerle kürtaj yaptırdıklarını düşünemiyor musunuz ya? Gerçekten bu kadar zor mu bu, bu kadar mısınız?
Ben çocuk istemiyorum ve hayatımda hamile kalmadım ama kürtaj için aklıma 2657753 sebep gelebiliyor şu an.
Size mi üzüleyim çevrenizdekilere mi bilemedim gerçekten.
Tecavüze uğrayan kadın bebeği doğurmazsa vicdansız oluyor, kürtaj olan tüm kadınlar vicdansız. İşte bu insanların hayatı hakkında atıp tutmak oluyor. Ömründe görmediğin yaşamadığın şeyler hakkında atıp tutmak oluyor.Kimsenin hayatı ile atıp tutmuyorum
Ya bu da doğru ne diyeyim ki
Valla merak ettim ne işle meşgul.
YoooHelikopter gibi oldun bacım
Konu burda benim ne işle meşgul olmam değil ki o kadın kendisi sağlıkçıyım dediği için o şeklde yazdımValla merak ettim ne işle meşgul.
Bilirkişi olan da sizKonu burda benim ne işle meşgul olmam değil ki o kadın kendisi sağlıkçıyım dediği için o şeklde yazdım
Evet bebeğin günahı ne canlı o yani canlı
EvetBilirkişi olan da siz
Anlamadım yani o kadın kocasından tecavüze mi uğramış ne bu tecavüz konusu anlamadım ki tabiki doğurmak istemem ama allah vermiş kıymaya gönlüm razı olurmu bilemedimTecavuzcunuzun bebegini dogurmak ister miydiniz?
Oda canlı ama saksı bitkisi degil. Hayatınızı mahveden bir pislikle omur boyu muhatap olmak zorunda kalacaktınız. Sınanmadığınız acılar hakkinda bu kadar kolay konusmayin
Hayat hakkında çok zayıf öngörüleriniz, değerlendirmeleriniz var.Konu burda benim ne işle meşgul olmam değil ki o kadın kendisi sağlıkçıyım dediği için o şeklde yazdım
Bacım ben seni çok takdir ediyorum ama sen bir duvarla konuştuğunun farkında mısın?Hayat hakkında çok zayıf öngörüleriniz, değerlendirmeleriniz var.
Her evli işi gücü yerinde çift mükemmel anne baba olamaz.
Bir de hayat, koşullar çok farklı, karşınıza ne çıkacağını bilemeyebilirsiniz. Youtube'da bir anne baba vardı, çocuk engelliydi. Maalesef 4-5 yaşında vefat etti. Bebeğin babası sonrasında bir videoda, keşke anne karnında haberimiz olabilseydi. Çocuğumuz 4 yılda defalarca kez nöbet geçirdi, kemikleri kırıldı, hiç ağızdan beslenemedi, tarifsiz acılar çekti. Eğer bilseydik bu kadar acı çekmesine göz yummazdık, aldırırdık dedi.
Laflarınızla kimseyi gücendirmeyin.
Ya allah aşkına burda öyle bir durum mu var anne veya bebekte niye başka tarafa çekiyorsunuz kiHayat hakkında çok zayıf öngörüleriniz, değerlendirmeleriniz var.
Her evli işi gücü yerinde çift mükemmel anne baba olamaz.
Bir de hayat, koşullar çok farklı, karşınıza ne çıkacağını bilemeyebilirsiniz. Youtube'da bir anne baba vardı, çocuk engelliydi. Maalesef 4-5 yaşında vefat etti. Bebeğin babası sonrasında bir videoda, keşke anne karnında haberimiz olabilseydi. Çocuğumuz 4 yılda defalarca kez nöbet geçirdi, kemikleri kırıldı, hiç ağızdan beslenemedi, tarifsiz acılar çekti. Eğer bilseydik bu kadar acı çekmesine göz yummazdık, aldırırdık dedi.
Laflarınızla kimseyi gücendirmeyin.
Dimi sizinle konuşuyorBacım ben seni çok takdir ediyorum ama sen bir duvarla konuştuğunun farkında mısın?
Ben ne şartlarda olduğunu bilemem o anlattığı kadarını bilebiliriz hepimiz ve bana göre evli işi gücü yerinde brinin bebeği aldırmak istemesi doğru değil vicdansızlık
Çok üstten üstten konuşuyor. Yavaş yavaş sinirlenmeye başladım.Bacım ben seni çok takdir ediyorum ama sen bir duvarla konuştuğunun farkında mısın?
Anlamadım yani o kadın kocasından tecavüze mi uğramış ne bu tecavüz konusu anlamadım ki tabiki doğurmak istemem ama allah vermiş kıymaya gönlüm razı olurmu bilemedim