Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bişi beklemedim ben bu konuyu ona ithafen açmadım ama siz anlamak istemiyosunuz ben her yere yorum yazdım genel olarak sordm ama biriniz genel bu platformun amacını anlatmadınız

Ay hangi yorumunuz için açtınız acaba? Zorunlunun kıyafeti konusundaki yorumunuz için mi?
Sizin gibi üyeler insanları salak yerine koymaya çalışınca ekstra sinir basıyor beni.

Anlamak istemeyen sizsiniz. Ya da istiyorsunuz ama olmuyor, bilemedim artık 10 sayfadan sonra.
Çünkü defalarca forum mantığı, amacı anlatıldı.
Siz 10 yaşındayken de forumlar vardı. Mantığı hep aynıydı.
İnsanlara ağzınıza geleni söyleyemeyecek, hakaret edemeyecek olmanızın tam olarak neresi kafanıza yatmadı?

Yaaaa ne alakası var yaaaa ne alakası vaaar??? Herkes kendinden kendi bebesinden kürtajından sorumlu. Niye gitsin elaleme alalım senin bebeyi desin?
Nolsun yani sağlıkçı kürtaj olmasın mı?
Bebeği aldırmasına gerek olmayan bi konum hastalık geçim derdi yoksa tabiki bence kimse olmasın hele birde can vermek için uğraşan bir işle meşgul sonuçta

Sağlıkçı bir insan olduğu için öyle yazdım sağlıkçı birisi kendi bebeğini aldırmak istiyor başkası gelse onun şusu olmamış alalım mı dicek
Bende hemşireyim, sırf sağlık sektöründeyim diye yarın öbür gün benzer durum yaşasam vicdansız mı oluyorum?
Hem sağlıkçı hem de bebeğini aldırıyor inanılmaz gerçekten.

İlk yazdığım yorumu görmemişsiniz sanırım yapmayın pişman olursunuz dedim bana vicdanımla oynamayın onun sinir sistemi gelişmedi şusu gelişmedi dedi canlı ya hani bende o zaman öyle dedim
Vicdanımla oynamayın derken, gel bana vicdansız de dememiş kadın. İnsanlara hakaret etme hakkını kendinizde bulamazsınız, böyle bir hakkınız YOK. Y-O-K!

Ben küfür hakaret etmedim bana göre vicdansız yani bebeğini aldıran herkes sadece o kadına da değil yani

Hala vicdansız dediğime söylüyosun vicdan konusunu açan ben değildim kendisi direk benim vicdanıma oynamayın dedi ben yapmayın pişman olursunuz belki ilerde deyince
Bu konuda haklı kız. İlk mesajında vicdansız dememiş vicdanını kenarı bırakmışsın demiş. Aynı şey mi? Afagsgs

Yani herkes bir değil kimseylede tartışmaya gerek yok

Bazen de çok hadsiz insanlar var yine üslup bozmadan o kişiye gönderme yapılabilir. Ayrıca bunu bu platform sağlıyor alıntı almak sadece konu sahibinden değil. Demek ki medenice tartışılabilinir.
Belki bildiğimiz bir doğruyu söylüyoruz ve kişi yeni öğreniyor fikir alışverişi oluyor.
Hem sakıncalı durum oluştuğun da yöneticiler çok adiller.

Genel olarak konu sahibinin fikirlerinden ters bişe sölenince terslenme konusuna

Bebeği aldırmasına gerek olmayan bi konum hastalık geçim derdi yoksa tabiki bence kimse olmasın hele birde can vermek için uğraşan bir işle meşgul sonuçta

Ya siz mi karar veriyorsunuz kimin konumunun iyi veya kötü olduğuna? Meslekten bağımsız kadının uygun olmayan koşulları vardır. Her sağlıkçı mükemmel anne olur mu sanıyorsunuz? Siz ne okudunuz mesela, mesleğiniz ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…