- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.362
-
- Konu Sahibi minikkkkus
Yaaaa ne alakası var yaaaa ne alakası vaaar??? Herkes kendinden kendi bebesinden kürtajından sorumlu. Niye gitsin elaleme alalım senin bebeyi desin?Evet en az sizin kadar mesela sizde buraya yorum yapmak zorunda mıydınız
Yoo size sizin gibi cevap veriyorum neden kızayımOyy çen kızdın mı, çok mu sinirlendin çen
Hiç bişi beklemedim ben bu konuyu ona ithafen açmadım ama siz anlamak istemiyosunuz ben her yere yorum yazdım genel olarak sordm ama biriniz genel bu platformun amacını anlatmadınız
Bebeği aldırmasına gerek olmayan bi konum hastalık geçim derdi yoksa tabiki bence kimse olmasın hele birde can vermek için uğraşan bir işle meşgul sonuçtaYaaaa ne alakası var yaaaa ne alakası vaaar??? Herkes kendinden kendi bebesinden kürtajından sorumlu. Niye gitsin elaleme alalım senin bebeyi desin?
Nolsun yani sağlıkçı kürtaj olmasın mı?
Bende hemşireyim, sırf sağlık sektöründeyim diye yarın öbür gün benzer durum yaşasam vicdansız mı oluyorum?Sağlıkçı bir insan olduğu için öyle yazdım sağlıkçı birisi kendi bebeğini aldırmak istiyor başkası gelse onun şusu olmamış alalım mı dicek
Vicdanımla oynamayın derken, gel bana vicdansız de dememiş kadın.İlk yazdığım yorumu görmemişsiniz sanırım yapmayın pişman olursunuz dedim bana vicdanımla oynamayın onun sinir sistemi gelişmedi şusu gelişmedi dedi canlı ya hani bende o zaman öyle dedim
Buz isterseniz haberimiz olsunYoo size sizin gibi cevap veriyorum neden kızayım
Ben küfür hakaret etmedim bana göre vicdansız yani bebeğini aldıran herkes sadece o kadına da değil yaniAy hangi yorumunuz için açtınız acaba? Zorunlunun kıyafeti konusundaki yorumunuz için mi?
Sizin gibi üyeler insanları salak yerine koymaya çalışınca ekstra sinir basıyor beni.
Anlamak istemeyen sizsiniz. Ya da istiyorsunuz ama olmuyor, bilemedim artık 10 sayfadan sonra.
Çünkü defalarca forum mantığı, amacı anlatıldı.
Siz 10 yaşındayken de forumlar vardı. Mantığı hep aynıydı.
İnsanlara ağzınıza geleni söyleyemeyecek, hakaret edemeyecek olmanızın tam olarak neresi kafanıza yatmadı?
Bu konuda haklı kız. İlk mesajında vicdansız dememiş vicdanını kenarı bırakmışsın demiş. Aynı şey mi? AfagsgsHala vicdansız dediğime söylüyosun vicdan konusunu açan ben değildim kendisi direk benim vicdanıma oynamayın dedi ben yapmayın pişman olursunuz belki ilerde deyince
Tecavüzle hamile kalmış kadın meselaBen küfür hakaret etmedim bana göre vicdansız yani bebeğini aldıran herkes sadece o kadına da değil yani
Yani herkes bir değil kimseylede tartışmaya gerek yok
Genel olarak konu sahibinin fikirlerinden ters bişe sölenince terslenme konusunaAy hangi yorumunuz için açtınız acaba? Zorunlunun kıyafeti konusundaki yorumunuz için mi?
Sizin gibi üyeler insanları salak yerine koymaya çalışınca ekstra sinir basıyor beni.
Anlamak istemeyen sizsiniz. Ya da istiyorsunuz ama olmuyor, bilemedim artık 10 sayfadan sonra.
Çünkü defalarca forum mantığı, amacı anlatıldı.
Siz 10 yaşındayken de forumlar vardı. Mantığı hep aynıydı.
İnsanlara ağzınıza geleni söyleyemeyecek, hakaret edemeyecek olmanızın tam olarak neresi kafanıza yatmadı?
Evet bebeğin günahı ne canlı o yani canlıTecavüzle hamile kalmış kadın mesela
Bebeği aldırmasına gerek olmayan bi konum hastalık geçim derdi yoksa tabiki bence kimse olmasın hele birde can vermek için uğraşan bir işle meşgul sonuçta
Arkadaşlar dağılabiliriz. Kadın tecavüz ile hamileliğe bile vicdansızlık dediEvet bebeğin günahı ne canlı o yani canlı
Neyse ki sizin fikrinizin bir önemi yok aldırmak isteyen içinBebeği aldırmasına gerek olmayan bi konum hastalık geçim derdi yoksa tabiki bence kimse olmasın hele birde can vermek için uğraşan bir işle meşgul sonuçta
Melih Gökçek misin?Evet bebeğin günahı ne canlı o yani canlı
Kızmadım demiştimBuz isterseniz haberimiz olsun
Kızmadım demiştim