Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşım direkt söylediğiniz o konu da evli ve bebeğin babası belli işleri maddiyatları güzel bi çift var ne alaka bunları yazıyosunuz ki
Kafanıza göre Tanrıcılık oynayıp kimin yaşaması kimin yaşamaması gerektiğine karar vermeye devam edin. Evlilik birliği içinde olan de bebek, tecavüz sonucu oluşan da bebek. Canlıysa ikisi de canlı. Siz biri yaşayabilir diğer yaşamasa da olur diyorsunuz. Evet kürtaj olmak isteyen olmasın doğursun, ben alır bakarım diyemiyorsunuz değil mi?

Sizin için banlanmaya değmez. Tartışmaya girmeye bile değer görmüyorum sizi ve iki yüzlü düşüncelerinizi.

Ya arkadaşım direkt söylediğiniz o konu da evli ve bebeğin babası belli işleri maddiyatları güzel bi çift var ne alaka bunları yazıyosunuz ki

Evliler ve işleri var diye üremek zorundalar mı ya?
Sen kimsin mesela bu konuda ahkam kesiyorsun?
Çok istiyorsan, kocan da reddetmez yanaşırsa bir gün, 10-15 tane yap, bize ne?
Senin yetiştirdiğin çocuklar da vatana millete çok hayırlı olacaklar eminim. Kesin 10 tane doğur.

10 tanenin biri tecavüz sonucuysa kürtaj olabilir konu sahibi. Araya kaynamasın diye hatırlatayım, o hamilelik için kürtaja izin veriyor. Onun canını can saymıyor.

Kimse kimsenin kapisini kapattiginda ne yaşadığını bilemez. Hele ki sanal bir platformda. Görünen maddiyati duzgun bir anne baba Ya görünmeyen?

Doğmamış olmak, hiçbir zaman elde edemeyeceğimiz en değerli armağan der anti natalistler hatta bu dunyada var oldugu icin cektigi acilar icin kendi anne babasina dava acan bir adam vardi ne konuşulmuştu.

Insanlarin bencillikleri yuzunden cocuk dunyaya getirmelerini ve ustelik ilerde bana bakar mantiginin var oldugu bir coğrafyada yasiyorum.

Bir mesajinizda tecavüz mağdurlarının dogurmamasini vicdansizlik olarak addettiginiz mesaji esefle okudum.

Onlar belki hic dogmamis olmayi hediye kabul ederken, klavye başında şövalye olmak en kolayı...

Anladim ki sizin vicdaniniz tertemiz, lutfen arada kullanın zira hic kullanmamissiniz....

Banlanma o halde

Kafanız basmıyor herhalde ben illede doğur demedim evet vicdansızlık dedim evet sende vicdan yok dedim ama ahkam kesmekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu benim fikrim ve bunu savunuyorum. Evet 10 da doğrururum 15 te sende istemiyormuşsun ya iyi korun.

Ben kimsem sizde kimsiniz de aldırması konusunda ahkam kesiyorsun ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…