- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
-
- Konu Sahibi minikkkkus
Atacak yerlerim ağrıyordu, yapamadımAtsaydın eline mi yapıştırdım resmen kadın düşmanısın
Ben orda direk eşim benle birlikte olmuyor demedim o akşam reddedilen bi tek ben değilmişi dedim güldüm yani orda bi kullanıcıyla gülüşüp geçtik çocuk konusuna gelince de rosa hassas bir konu dediği için dedim ha özel ve hassassa hepimize ne bakacak olan o kişi doğurup doğurmamak ona kalmışÇocuk sahibi olmayı isteyip istememek, eşinizle birliktelik yaşamak istediğinizde sizi reddetmesinden daha mı az özel
Forumun amacı özel ya da özel olmayan konularda paylaşım yapmak. O yuzden gercek kimliklerimizle yazmiyoruz. Sizin icin cocuk konusu ozeldir benim icin esle cinsellik. Ben tonlarca bdv yorumu yaparken cinsellik topigine hiç yazmadım. Hastalik konusunda da yazmıyorum. Ama yazana niye yazıyorsun demem hadsizlik olur. Konudan çıkıyorum sıkıldım. Anonim yazilarin oldugu kadın formunda bile ilgi ve onay istemenize, hakaretvari konuşmanıza sebep neyse o konuda yazın. Yoksa özel bir internet sitesinin amaç sorgulaması yapmanız anlamlı değil.Başka bi kullanıcıyla gülüp geçtiğimiz bi konuşma evet haklısınız orda bende sizin dediğinizz gibi özelimi söylemişim
Aaa aşk olsun Rosa hanım. Lütfen elma ile armutlu karıştırmayın. İnsanların çocuk sahibi olup olmama kararı çok çok özel bir konu bir kere. Yazarken utandım burada.Bence benzer derecede özeller.
Yanlış yazmış olabilirim haklısınız uyarınız için teşekkür ederim
Aldırayımmı diye sormadığını biliyorum benim gibi aldırma yapma diyenler var diye bende öyle bi yorum yaptm yoksa derdim ki kimseye bişe sölemek zorunda değilsin kendi kararın ama baktım orda herks aldırma yada aldır demiş bnde dedim hani yapma bence pişmn olursun dieİyi de o konuda kadın size aldırayım mı diye bile sormamış, nasıl söyleyeceğim demiş. Yani kürtaj kararını size bırakmıyor zaten. Sorduğu fikir o bile değilken kadına vicdansız diye hakaret etmişsiniz.
Rosa sabahtan beri bunu anlatmaya çabalıyor. Tam da bu sebepten kadını vicdansız diyerek yargılayamazsınız diyorum.Ben orda direk eşim benle birlikte olmuyor demedim o akşam reddedilen bi tek ben değilmişi dedim güldüm yani orda bi kullanıcıyla gülüşüp geçtik çocuk konusuna gelince de rosa hassas bir konu dediği için dedim ha özel ve hassassa hepimize ne bakacak olan o kişi doğurup doğurmamak ona kalmış
Gidiş yolu epey benzer diye dediydim ben de.Aaa aşk olsun Rosa hanım. Lütfen elma ile armutlu karıştırmayın. İnsanların çocuk sahibi olup olmama kararı çok çok özel bir konu bir kere. Yazarken utandım burada.
Buraya soru soruyorsan bende fikrimi söylemekte özgürüm ve ben senin vicdanın olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM SENDE VİCDAN FALAN YOK yok o su yetişmedi yok busu yetişmedi yarın öbür gün 2 3 aylık hamile bi kadın gelse zor bi durumda yada yeni hamile ne bilim başına bişe gelmiş hastaneye gelmiş olsa alalım bunu ya onun şusu yetişmemiş mi diceksiniz yoksa kurtarmak için uğraşacakmısınız
Gidip muneye söyle kapatsın konunu o halde
Yorum yapmak zorunda mısınız her konuya?Aldırayımmı diye sormadığını biliyorum benim gibi aldırma yapma diyenler var diye bende öyle bi yorum yaptm yoksa derdim ki kimseye bişe sölemek zorunda değilsin kendi kararın ama baktım orda herks aldırma yada aldır demiş bnde dedim hani yapma bence pişmn olursun die
Evet en az sizin kadar mesela sizde buraya yorum yapmak zorunda mıydınızYorum yapmak zorunda mısınız her konuya?
Demeyin. Yorum yapmak zorunda niye hissediyorsunuz. Size ne mesela?Sağlıkçı bir insan olduğu için öyle yazdım sağlıkçı birisi kendi bebeğini aldırmak istiyor başkası gelse onun şusu olmamış alalım mı dicek
Konuyu okudum ben, buradaki üyeler yapılan yorumların iyi niyetli olup olmadığını anlayacak kapasitede emin olabilirsiniz. Bi şans verin bence düşünün demek başka, vicdansızsınız diye yardırmak başka. Kusura bakmayın ama hata ettim demeyi de bilin yani.Aldırayımmı diye sormadığını biliyorum benim gibi aldırma yapma diyenler var diye bende öyle bi yorum yaptm yoksa derdim ki kimseye bişe sölemek zorunda değilsin kendi kararın ama baktım orda herks aldırma yada aldır demiş bnde dedim hani yapma bence pişmn olursun die
Hadsiz değil yorumlarımEvet en az sizin kadar mesela sizde buraya yorum yapmak zorunda mıydınız
O zaman burası da sanane sen niye buraya yazıyosın meselaDemeyin. Yorum yapmak zorunda niye hissediyorsunuz. Size ne mesela?
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız amaBu platform neden var hanımlar bi sıkıntı olduğunda paylaşalım birbirimizle fikir alışverişi yapalım diye değil mi bu platformda platformun amacını bilmeyen çok fazla insan var bence bi konuya yorum yapıyorum size ne diyor başka biri adına birde o konuyu açan kişi eleştiriye açık değilse burda işi ne herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir beğen butonunda beğenmeme de var sonuçta ayrıca başkasının avukatı olmaya meraklı da çok insan var bişiy soruyorsanız gelen yorumlara beğenmezsen cevap vermezsin değil mi herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil bencee.. yanlış mıyım??
Oyy çen kızdın mı, çok mu sinirlendin çenO zaman burası da sanane sen niye buraya yazıyosın mesela
İlk yazdığım yorumu görmemişsiniz sanırım yapmayın pişman olursunuz dedim bana vicdanımla oynamayın onun sinir sistemi gelişmedi şusu gelişmedi dedi canlı ya hani bende o zaman öyle dedimKonuyu okudum ben, buradaki üyeler yapılan yorumların iyi niyetli olup olmadığını anlayacak kapasitede emin olabilirsiniz. Bi şans verin bence düşünün demek başka, vicdansızsınız diye yardırmak başka. Kusura bakmayın ama hata ettim demeyi de bilin yani.