Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tecavüzle o konunun alakası ne

Burada, arada bir gelip konu açıp sinirlerimiz zıplatan, içimizi yakan bir üye var. 1,5 ve 3 yaşında 2 tane çocuğu var.
1,5 yaşındaki çocuğu beslenemediği için 7 kg sadece. Diğeri de farklı değildir yazık yavruya. Bu kadın imkansızlıktan çocuklarını makarna çorba ve pilavla besliyor. Meyveyi geçtim sebze bile alamıyor kadın. Kuru erzak.

Et süt yumurta peynir tereyağı ceviz badem taze meyve-sebze kek börek pasta... Hiç biri yok. Şimdi siz ve sizin gibi düşünenlerin vicdanında bu çocuklar yaşıyor mu?

Forum mantığını anlayabildiğinde bunu da anlarsın.
Ya arkadaşım o bahsettiğiniz kürtaj da tecavüz mü var ki konuyu buna çekiyosunuz herşeyi başka yere çekip duyar kasıyorsnuz çocuk bebek benim kırmızı çizgim en hassas noktam özelimi söylemiş olayım o yüzden bebeğini aldırmak isteyenleri anlamıyorum

Şu yazdığınız mükemmel mesaj boşa gidecek çok üzülüyorum anlamıyor
Anlamaları için her birinin kucağına getirip bir çocuk koyacaklar. Bunun annesi siz vicdansız dediniz diye doğurmuş ama çocuğun babası kayınpederiymiş, siz bakacaksınız deseler kürtaja evet bayrağını alıp en önde koşarlar.

Ya arkadaşım direkt söylediğiniz o konu da evli ve bebeğin babası belli işleri maddiyatları güzel bi çift var ne alaka bunları yazıyosunuz ki

Tecavüz olunca farklı bir canlı mı gelişiyor kadının rahminde? Sadece sizin belirlediğiniz canlar mı yaşamaya devam edebilir?
Vay arkadaş Tanrı kompleksine bak.

Çok şaşırdım anlamamana. Nasıl oldu böyle bir şey? İnsan hayret ediyor gerçekten.

Çocuk hassas noktan ama onların büyümüş hali değil hherhalde.
Doğsun da nasıl sürünürse sürünsün önemli değil.
Kadınların travmaları da önemli değil.
Boş duyar bu oluyor ama kime anlatıyoruz değil mi?

Anlamadığımı düşünüyorsanız dahada bişey yazmazsınız olur biter bence

Buranın eski mesajlarını okumayı öyle çok seviyodumki. O zamanlar insanlar birbirine hep yardımcı olmaya çalışmış, tatlidille, güzel sözlerle yanlıştan dönenler bile olmuş. Ama son 2 yıldır bu siteden uzaklaştim. Çünkü aynı gerçek dünyadaki gibi burada da herkes birbirine laf sokma, tersleme peşinde. Artık tatlı dil Güleryüz hiç bir yerde kalmadı ne yazikki

Bence konu kapatılmalı.Hassas bir konu. Bir kadının istemediği gebelikte sonlandırılır sorgusuz sualsiz. Hiç sevmediğiniz adamla ortak çocuğunuz olmasını normal bulur musunuz?
Adamı sevse durumu iyi de olsa hadi evli de olsa psikolojik sorunları var belki? Sendromlu bir kadının 2. kattan bebeği attığını da mı görmediniz haberler de? Hazır hissetmiyorsa anneliğe ruhen -psikolojik doğurmama hakkı var. Aslında olay şu ki korunmayı iyice öğrensin şu halk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…